Ak, mīlestība, mīlestība...

21. feb 2017. 13:01

   Reāls, bet samērā kuriozs gadījums iz dzīves, ar kuru gribu padalīties. Ja stāstītāja nebūtu pati stāstījusi ar humora piedevu, tad tas stāsts nemaz tik smieklīgs neliktos.Teiksim melnais humors... Noticis šis gadījums ar to sievieti, kura stāstīja pati, nosauksim viņu par..nu teiksim,  Mildu, kurai nu tā aptuveni..nu labi nesauksim gadu skaitli un vai tas ir svarīgi?
Un piesapņojas Mildiņai sapnis, kurā viņa redz savu veco skolas laika mīlestību Pēteri, kurš jau tagad  kādu laiku atdusas kapu kalniņā.  Pamodusies no rīta, nodomāja, ka laikam jāaiziet uz kapa kopiņu svecīti aizdedzināt..laikam Pēterīša gars devis ziņu, lai Milda  to apciemo. Ne no šā ne no tā mīroņi tāpat vien sapņos tak nenāk. Domāts, darīts. Nopirka svecīti un nu iet uz kapiem...Bet Pēterīša kaps atrodas uzkalniņā un pa slideno taku Milda rāpjās augšā. Taču kāja paslīd un Milda krīt, ļoti neveiksmīgi, sāpes potīte neļauj piecelties, laikam lūzums. Saukusi palīgā, labi, ka  tur  2 vīrieši  netālu  grozījās, sadzirdēja un nāca klāt. Mēģinājuši piecelties..nekā..Mildiņa miesās  un augumā liela, nav tik vienkārši visu izdarīt. Ko darīt..? Izsaukuši ātros. Ātrās palīdzības mašīna atbrauca fiksi, taču piebraukt nav tik viegli- zeme atkusa, kaps, kur tā sieviete, ir pašā kalna augšā..Mēģinājuši piebraukt tuvāk, un nogrima..ne uz priekšu- ne uz atpakaļu. mīcās  tā, ka dubļi uz visām pusēm.Izsauca glābšanas dienesta mašīnu. Tie atbrauca un kopējiem spēkiem izvilka mašīnu. Kapi izbraukāti ne pa jokam, kā rallija trasē   Ja iztēloties, ka mirušo gari redz, tad tiem tāds ekšens, kā prieks..    Tagad jātiek pie cietušās. Uzrkāpuši kalniņā, beidzot sieviete uz nestuvēm un nogādāta uz mašīnu un nogādāta uz slimnīcu, kur konstatēts potītes lūzums, sniegta palīdzība, un kāja ieģipsēta. Ar šo viss nebeidzas. Mājās nogādāta un pēc kāda laika,  kliberējot ar  kruķiem pa sētu, aizķērās un atkal krīt  ar seju pret asfaltu..Nu tagad feiss arī kā Frankenšteinam...Ja Pēteris no mākoņu maliņas šo visu noskatītos, diez vai pazītu savu bijušo draudzeni Mildiņu.   Mildiņa nopūtās un teica, laikam tas man sods par to, ka apprecējos ar citu.. Mīlestība, mīlestība, cik tu akla reizēm    

Atslegas vārdi: reāli iz dzīves..0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (41)

ronalda z. 24. feb 2017. 11:59

ludz bet aromadieviem  kuga zaimosana

Lilija L. 23. feb 2017. 09:25

Guntar..nekādi joki ar  debesu tēviem

Lilija L. 23. feb 2017. 09:21

Ok..Ingrīd.

Guntars x. 22. feb 2017. 21:27

Mildiņai debesu rīkstes uzšāva ! Foršs stāstiņš !

Ingrida X. 22. feb 2017. 17:12

.... es nesijāju, Lauma. Vakar, kad nogurums + vēl kkas darīja savu, uzrakstījās vārds, kas patrāpījās pirmais, cenšoties atrast īsto apzīmējumu. Es gluži vnk- cenšos saprast: Kas ir kā vērts??? Un nospraust sev robežu, ja tāda vsp iespējama:  Cik tālu drīkstu iet?? .. Nē, tas "drīkstu" nav ne tuvu no ārpuses nolikts, bet gan no manis pašas. Cik tālu varu atļaut sev iet, lai pēcāk nenožēlotu, ļoti??.. Nevajag te neko piebilst, ok??? :)

Lilija L. 22. feb 2017. 10:12

Mistiskas lietas, Benita..mistiskas

Benita L. 21. feb 2017. 22:29

Gan vīrs,gan Pēterītis pagalam,bet redz ko izdomāja - pakluso aiziet pie Pētera kapa,ne vīra.Tas par grēcīgām domām - vīrs no augšas paklupināja   

Lilija L. 21. feb 2017. 22:18

...un nevajag neko tur sijāt, Ingrīd..Viss ir jāizdzīvo, tur tā sals..

Ingrida X. 21. feb 2017. 22:16

Paldies Tev. Silts, cilvēcisks- Paldies.

Lilija L. 21. feb 2017. 22:15

Ingrīd..tas laikam ir normāli,kad visas sajūtas ir ķīselī, kā Tu saki..vai haosā..Nu nevar ..nevar būt viss pa plauktiem, kad mīli un ilgojies..kad sirds ar prātu strīdās..

Ingrida X. 21. feb 2017. 22:12

    Tu pateici precīzi:
"Vārdiem neizsakāma, to ir jāizjūt."

    Man jāmācās izsijāt savas jūtas. Jā. Kas ir tas, bez kā es- grimtu...........

Ingrida X. 21. feb 2017. 22:07

    Manas domas, visas manas sajūtas, Lauma ir ķīselī, galīgākajā.... Es vnm domāju, ka- caur fizisko vilkmi/magnētu notiek viss; tgd??, kad esmu piedzīvojusi cita veida attieksmi pret sevi, un caur to- arī cita veida ieinteresētību un rūpes.... es vairs nemāku atbildēt.... es tikai zinu, kā gaidu tā Cilvēka zvanus, kura ieinteresētība tajā, kas notiek ar mani, ir tik patiesa.... Es pati sevī esmu putrā, galīgākajā.... caur to, ko jūt ķermenis, un caur to, ko jūt kkas cits... Man jālūdz atbildi KAM AUGSTĀKAM.... Jo- es mīlu, vienlaicīgi, ne tikai vienu vien.... Un- es mīlu- patiešām!!!! Man nepatīk vārds "mīlu", bet cita, identiska, jau nav....
    Es ilgojos gan tos pieskārienus, kas mani parauj ellē gaisos; es ilgojos tās gādības un uzmanības, kurai rūp, kas un kā ar mani..... Traki...

Lilija L. 21. feb 2017. 21:52

Vasīlij..Tu kā vienmēr savā elementā..Interesanti, kāds Tu dzīvē izskaties?   

Lilija L. 21. feb 2017. 21:50

Ingrīd! Paldies par komentāriem! Tāds mūžigs jautājums -kas ir Mīlestība?  Varbūt tā ir ķīmija, kura notiek organismā? Varbūt kas cits..Vārdiem neizsakāma, to ir jāizjūt.

Ingrida X. 21. feb 2017. 19:48

Vasilij!! Man tā garšoja gan, bet- tikai ar nosacījumu- ēdam to kopiski, nu tas ir- kompānijā ar Tevi!  

Vasilijs P. 21. feb 2017. 15:36

Cirkulārās krāsns programmas ERROR vietā,tika aizvietots,pēc kādas tehnoloģijas tiks veikta cepšana krāsnī.

Vasilijs P. 21. feb 2017. 15:33

Ingrīdas kundzei ļoti garšoja,pēc jaunās Pugo kunga receptūras izstradatā Piparkūku Mīkla

Ingrida X. 21. feb 2017. 15:29

.... kas vsp ir Mīlestība, Vasilij??? Kas??? Vai tas, ka, ejot mēnešiem, gadiem pat, sajūties, kā sajuties TOREIZ??? No atmiņu domām vien- par pieskārieniem tiem?? Vai vrb reālas rūpes par tevi??? Reāli palīdzot, kad saprot- tev to vajag šausmīgi??? Lai atkal būtu pati??? Un- vai mīlestība, ok- nelietosim tik augstu vārdu!- sākas no fiziskas kaisles, vai- no tā, kā redzi- rūp tas, kā sajūties tu??? Es??? Šobrīd nemāku atbildēt. Kad mācēsu, pateikšu.

Gunars S. 21. feb 2017. 15:25

Mildai vēl ir krietni daudz  ciešanu un sāpju jāiziet lai atkal būtu kopā ar Pēteri.

Vasilijs P. 21. feb 2017. 15:23

Borisu Pugo kungu mileja gan kursabiedri,un atceras RTU,gan vel kāds pasniedzējs-bija Talants,un veica izmaiņas Rīgas teritoriāla attīstībā(pārtikas un sanitāro dienestus ieskaitot).Sāls-smilšu maisījums,un pārtikas tehnoloģijas jomas.

Autorizācija

Ienākt