Viss mainās

22. feb 2017. 08:46

Laiks nestāv uz vietas. Viss mainās. Paši cilvēki mainās. Drukāto presi esot iznīcinājis internets. Ne cilvēki? Troļļi esot jāatškir no žurnālistiem. Par troļļiem jāuzskata tikai tie, kas apmelo Latviju un tās kaimiņvalsti? Troļļi nav visur? Melo visur. Ja kaut kāds dabas sargs saka, ka korupcija viņa nozarē ir tāpēc, ka algas ir mazas, tad tas nav trollisms? Interesants uzskats. Tie mūžīgie korupcijas apkarotāji varētu parēķināt, kurā nozarē ir mazākās algas, būtu vieglāk ķert korumpantus. Visu laiku no augšas skandē - attīstāmies, pilnveidojamies... Ja atskaites punkts ir mēra laiki valstī pirms daudziem gadsimtiem, tad attīstāmies. Kādā komentārā rakstīts - vai būtu labāk vai sliktāk tautai, ja valsti vadītu roboti. Pirmkārt, valsti vada roboti. Otrkārt, ja robotiem būtu ieprogrammēta godīguma, patiesuma, nemelošanas programma, tad varbūt viss notiktu citādi. Tauta pati pieļauj, ka valda trollisms visās jomās, ne godīgi, kaut roboti.
Netam ir dažas labas lietas. Cilvēku stulbums redzams momentā. Ir tādi, kas uzskata, ka pīlādzis pie mājas dara cilvēku saldu, kaut patiesībā cilvēks ir rūgts. Ja šodien latvietis nezin savas tautas tradīcijas, ticējumus kaut par dažām lietām, tad varam gribēt, ka kādi mistiski apkaros troļļus?

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

savsem k. 22. feb 2017. 21:32

Hmm .... algas un korupcija  ... Protams , šeit arī fizikas likumi darbojās - jo kielākas algas , jo lielāki "kukuļi" jāmaksā    

Dzēsts profils 22. feb 2017. 13:06

nekas nav mainījies...no taviem grēkiem pārtiek daudzas iestādes galvenais-sastādīt abstraktus likumus...un tu esi-slazdā!
pārvalde neizskaidro-tā soda!...vienkārši kāš tevi..un tāpēc-ar līkumu no cilvēku valdes!...kura to vien gaida, kad pārkāpsi idiotisma robežas.

Dzēsts profils 22. feb 2017. 13:02

ak kungs...kā es varu tev izdabāt...es pūlos pa visiem vecās derības likumiem būt taisns...bet tu vienmēr atradīsi, kur piekasīties...kā es taisns varu aiziet...ja esmu apsūdzēts likumībās-netaisnās...ko tu man uzliki!

Dzēsts profils 22. feb 2017. 13:00

trollis ir tikai dvaša...iepūt man!...tāds pats trollis ir ceļu policists...kaut kāda marionete...likuma kalps, kurš pats likumu pārkāps-tas ir viegli uzpērkams...un vienmēr paliks likuma burta kalps pret citiem...bet pret sevi-ne...jo tas arī grib ēst, jauki dzīvot uz likumpārkāpēju maizes devas-rēkina...un-jo vairāk to-jo labāk... baidamies...trīc ļipiņas zaķēniem...bet vilks savu dabūs!...ja neprati sezonas kažoku nomainīt!

Gunars S. 22. feb 2017. 09:34

Tuneļa galā ir melns caurums,

   kliegsim,lamāsimies un iesim atpakaļ!

Benita L. 22. feb 2017. 09:11

nu tad jau sanāk,ka visa valsts guļ

Autorizācija

Ienākt