Kā Ziemsvētku brīnums

23. feb 2017. 10:45

Apbrīnojami tie latvieši. It kā brīvi, bet ģīmji kļūst arvien taukaināki. Laikam grasās atbalstīt notievēšanas biznesu. Nebrīvē tā rīšana uz nebēdu bija ierobežota. 30 gadus nav varējuši tikt galā ar valodas lietām, bet tagad krievvalodīgie traucējot. Visus gadus gan izdabīgi runā, kā tajā anekdotē - divi latvieši sarunājas latviski, pienāk krievs, visi trīs runā krieviski. Ušaks tāds un Ušaks šitāds, ielas nevar ne izremontēt, ne notīrīt. Bet nākamajās vēlēšanās visi vienoti savēlēs tos pašus. Pensionāriem palielināšot pensijas. Laikam visi pensionāri vēl nav nomiruši. Un kā tad valsts dzīvos? Kur būs nauda, ko maksāt algās depiem un ierēdņiem valsts iestādēs? Apbrīnojami tie latvieši. Bez gala liela izturība.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Ieva B. 23. feb 2017. 20:24

Tādi esam , no runāšanas nekas nemainīsies.

Vasilijs P. 23. feb 2017. 14:37

CIP informators...uz ASV Drošību nekādas ietekmes,uzticos

Dzēsts profils 23. feb 2017. 13:11

un man vienalga kādā mēlē kurš blēj...lai tas ir savējais-un tā pulks vairojas...boļševiku!
palasi vēstures hrestomātijas, kā jāņem vara...vispirms-jāliek tautai apzināties...ka tā ir necienījama...tā tiek turēta kā slaucama govs...vai kaujama cūka pie viņu mītnes /saeimas/ logiem-protesta akcijās...viņiem gar to poh..
līdz lopa līmenim es nezemojos...bet rodu sev risinājumus...kuri valsti apiet...tātad. valdības nams ir tik sasmirdis...ka gaisu no tā pat ieelpot negribas...tas pats ir pārvērties par treknu cūku kūti!

Dzēsts profils 23. feb 2017. 13:05

ahhhh.vai vēl nesaprati...palielināja minimālo...bet saņēma valsts...un no tās pašas bijušās nokampa nost...es jau teicu, ka ne tādus vien matemātiķus pārdzīvos
ja reiz latvietis ir pārdzīvojis visus citu zemju gudriniekus...pārdzīvos arī savējos...kuri ir visbriesmīgākie-patiesībā...nāca kā avis..bet izrādījās vilki un vai avīm vilki ir mīļi...neskumsti-nav pašlaik proletariāta-sociāldemokrātiskā diktatūra...
aitas nokauj tik klusi, ka tās pat neieblējas...un šis Jēra upuris Kungiem ir tīkams

Autorizācija

Ienākt