Glābēja instinkts visas dzīves garumā...

24. feb 2017. 09:39


Cilvēkus var uztvert kā hibrīdas būtnes, kas sastāv no ķermeņa, prāta un dvēseles. Ķermenis un prāts eksistē tikai vienas dzīves garumā. Zinot, ka dvēsele eksistē mūžīgi, varam secināt, ka droši vien tam, ka dvēsele atrodas ķermenī, ir kāds iemesls, kāds mērķis. Dvēselei ir kādi uzdevumi, kurus tā izpilda izmantojot ķermeni un prātu, lai sadarbotos ar pasauli.
No "Sidrabvējš"

Atslegas vārdi: Dzīve38590

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Vasilijs P. 24. feb 2017. 22:25

Slokenbergas kundzei ar visdziļāko cieņu un pateicību,jo ļāva...atraitnis

Guna a. 24. feb 2017. 20:54

Mandomāt ..., šajā blogā divas dažādas tēmas mēģināts apvienot , izteikšos par vienu no tām - glābšanai veltīto .

- Es Tevi glābju no saimnieces cepešpannas ! vārdoja Lapsas Kūmiņš muļķa Zosi -gardas sev vakariņas tā gādādams !
Arī cilvēku pasaulē - līdzīgas ,,glābšanas,, operācijas notiek ne mazums..., diemžēl .

Dzēsts profils 24. feb 2017. 19:42

visi tak, Benit, cenšās kaut ko pie savas sirds sildīt!.....

Vasilijs P. 24. feb 2017. 14:37

Iespējams piekrist agrim,to nelaimīgo sievieti iespējams Bērziņa kungs personīgi pavēlējis likvidēt Gaiļezerā.

Dzēsts profils 24. feb 2017. 13:23

šī inaugurācija...izpausme-kā saule-mīl visus un aplaimo vienādi!
bet kas notiek radījumu  starpā-jātiek pašiem-Skaidrībā!...cik tālu esi gatavs ziedoties savai misijai...kā čukstam no dieva...bet kad čukst...čaukst banknotes-tu jau esi grēkojis...pret dzīvībām citām!

Dzēsts profils 24. feb 2017. 13:19

un galējais variants-lūgt mīļo dieviņu...lai tas atbrīvo no visām sāpēm, mokām...un sūta nāvi kā vienīgo glābēju-tur nebūs ne vaidu, ne skumju, ne asaru...tu būsi nonācis viņa visžēlīgajos skāvienos...mīļais radījum...ja reiz sugasbrāliem ir poh!...aizgājiej-arī tu dari tāpat-uzčikā visai ciltij, kura sevi pasludināja par homo-sāpienu!...tici uz dievu-visvareno!
ja kādam ārstam izvēlētā profesija nav aicinājums, bet biznesa iespēja-atsakies no tā...jo viņš tevi neredz...tikai sāņus skatās makā- savā...vai kaut kas tajā ieripo!

Dzēsts profils 24. feb 2017. 13:06

cilvēkiem esot valoda...kurā varot saprasties...ļoti sarežģīta...kuru dzīvnieki-mū-bē runājošie...nesaprotot...viņi neesot attīstīti...kad parāda naudaszīmi-kā biļeti glābiņam...to uztver kā tukšu konfektes papīrīti...ostās pēc seguma!...dzīvnieki vēlas reālu glābšanu...nevis vienošanos!
un instinkti tiem labāk noformējušies kā cilvēkam-viņiem viss ir skaidra bilde!...tie netirgosies.

Dzēsts profils 24. feb 2017. 13:01

un ne velti-pat datoru procesoriem tiek noņemtas putekļu kārtas...jā-spoguli-ekrānu biežāk slauka...jo tas ir redzamā daļa...bet piestrādāt pie neredzamās...
un kāpēc instinkts tik apsmejams būtu...tas ir uzdevums-dalīties...tas ir dabas uzdevums...saglabāt visus savus BĒRNUS, ko tā radījusi...jo daba rada un aizsauc aizsaulē visus tai laikā, kad paredzēts...
vispār... visbriesmīgākais pasaulē ir tas, ka cilvēki iznīcina savas sugas brāļus kā niknākos ienaidniekus...un neglāb glābjamos, kaut skaita sevi par vishumānākajām radībām uz planētas...gaidot atalgojumu-kas man par to būs?!

Dzēsts profils 24. feb 2017. 12:52

arī sirds ir ķermenī...un tā ir tā sastāvdaļa...un smadzenes arī-kā mazs kalkulators veic aplēses...izvērtē situāciju...domās-dvēseliski vari būt klāt visur...priecāties un līdzi ciest...bet risinājumi ir smadzenēs, kad to uzrunā mazās sirdssmadzenītes...dvēseles-elpas skartas.
...viss organisms ir vienots!...bet smadzenes info saņem pēdējās...tās netic..kamēr neredz...kamēr pa kaula smadzenēm neaizrāpo prieks-tu palecies priekā un pat plaukstas sasit-dvēseles skarts...strauji ieelpojot...sirdī tad ielīst šis prieks...un nekad neatstāj šo jūsmas mirkli-ieraksta smadzenēs kā CD...var to aizklāt dažāda biezuma darvas kārta...bet parokoties pa CD...kāds notikums uzvirmo atmiņā tīrs...neskarts...pilnīgi restaurēts.

Vineta K. 24. feb 2017. 12:00

Dzila doma-bet izsteniba,To vien Dievins zin.

rolis r. 24. feb 2017. 11:39

tas ir pusdienām...

Inta J. 24. feb 2017. 10:26

...šajā gadījumā nevar zināt,kas tur "vārās" tajā mērkaķa galviņā-mātes instinkts,,privātīpašums,bet varbūt medījums?

Inta J. 24. feb 2017. 10:22

...viedi vārdi...nav ko piebilst   

Autorizācija

Ienākt