.... dzīve ir vnk skaista

8. mar 2017. 16:09

    Ziniet- man šodien ĪPAŠA DIENA!!! Es novaktēju identiski tādus pašus laika apst., kā 17.janv., un- PIERĀDĪJU SEV, KA SPĒJU, KA NEBAIDOS, KA VARU!!!!, bez kādiem tur dejavu!!!! Es galīgi nepretendēju, ka to sapratīs visi, kur nu?!, bet sapratīs Tie, kas sapratīs- ko tas nozīmē man. Jā, biju burtiski iekramppējusies stūrē, jā, pat fiziski, līdz kniedei!, izjutu tās vietas, kur mani grib sanest; bet!!!- es to izdarīju!!! Nedarīšu ne rīt, ne parīt, protams, Liktenis vai kas tur- nav jāizaicina, zinu!!; man galvenainais bija pierādīt sev, ka neesmu iedzīvojusies fobijā kkādā!  

    Un vēl. Vīrieši, vsm Tie, kas manu ceļu reiz šķērsojuši, ir izcili forša tauta!!! Pat negaidīju šodien tādu apsveikumu birumu, jo ne pret visiem biju gluži jauka.. Paldies JUMS, VIENĪGIE TĀDI!!!!    Jo- vienīgai tādai- likāt sajusties- man!!    Paldies, no sirds!!    ..  

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (16)

Ingrida X. 12. mar 2017. 22:10

Paldies Tev, Mongol!!   Tu vsm man, vienkāršā cilvēku valodā paskaidroji to, ko nezināju. Vakar man labs paziņa izskaidroja pamatīgāk.

Paldies!! :)  Lai jauka nedēļa, kas drīz jau!!  

Sacred M. 11. mar 2017. 03:23

Sveika, es te jauninjais     To asr laikam domāja kā pretbuksēshanu. Jaunākiem autinjiem ir tāds, es parasti atslēdzu, kad vēlos jestrāk pagriezienā ieiet   Iemirgo dzetlens trijstūris pa vidu panelim, ja neatslēdz un līkumu sherpi panjem... Lai jauks rīts!!!

Alise .. 10. mar 2017. 18:59

Protams, Ingridiņ!

Ingrida X. 10. mar 2017. 18:29

uiiiii, Kuku!!! Man tgd jālien zem galda, vai kā???    Tu taču runāji par kkādu man mistisku- ASR!!!! Bet- tāpat neatradu neko jēdzīgāku, vsm- jēdzīgi saprotamu- man... Un šito: "Sievietes ir muļķes!", lai es nedzirdētu, skaidrs??? Ja vajag, ja esmu trakākajā laika/uzspēšanas trūkumā, braucu kā Šūmahers, ja kas- par sekām domāju pēc tam, ja man vsp tiek vairs dota iespēja- domāt... Vot tā!!!  

Ingrida X. 10. mar 2017. 18:19

Alisīt!! Man tgd bišku brīvs, kaut nogurums- totāls, ja uzskriešu virsū kādai dziesmai, kas vērta kā, ielikšu te- mums... ja...

Ingrida X. 10. mar 2017. 18:18

.... diez vai Tu, Kuku kungs, nupat baigi smalkais un īpašais! , te vēl ielūkosies, bet es, tehniski apdalīta sievietīte, kā jau minēju- kura no maš.tehn.uzbūves nejēdz neko, bet kurai braukt patīk nežēlīgi, un kura vērīgi raugās, lai salons tīrs, un, iespēju robežās, kad pļura, lai arī no ārpuses mašīnīte pēc cilvēka, nu lūk- es, šī sieviete, tā arī netiku jēgā, kas ir tas Tevis visgudri pieminētais: ARS.
     Vienīgais info, kas, ka vnm, jauka tulkojumā:
"Tehniskos noteikumus par darbavietām (ASR) izklāsta darbavietā direktīvas (ArbStättV)".. aha, tieši tā!  
     Man, Kuku, nu jau frakā laikam- NEVIENS neizklāstīja- NEKO!!! Tā kā, visjaukais no visjaukākajiem- savāc savu ARS, un daries tik tālāk....    
...........................................................
     Jaukas brīvdienas, ar ARS!!!!   .. vienalga!-   ..  

Alise .. 9. mar 2017. 21:39

Ingridiņ...mēs esam MĒS!!!     

Ingrida X. 9. mar 2017. 18:43

.... es jau darīju ko citu, kad atcerējos kko, un- Tevis dēļ, Kuku!!!, ieslēdzos te no jauna, vot, tā gan!! Manai melnajai vnm uz paneļa dega ABS, bet- es zinu par 100, ka tās ABS strādāja- es vnk pazīstu un zinu to skaņu, un sajūtu, kad tās nostrādā!!! Tad- kam man citas lampiņas zināt, kā tās, Ziemassvētku, kas piedod telpai īpašo noskaņu īpašajos brīžos??   ...

Ingrida X. 9. mar 2017. 18:23

Kuku, mans /kaut arī ne- mans.. / bezgala jaukais Kuku!!! :)
Man uz paneļa deg visādas lampiņas, citreiz- nekādas.. vai man, tehniski ne diži apdāvinātai sievietei, kas jāsaprot no tām??? ... nu bet- sanāca trakākie smiekli , atvaino, lūdzu!!! Tev ir talants- tos paraut!! Ja kas- talants baigi foršais!!!  

Ingrida X. 9. mar 2017. 18:19

   Alise!!! :)
   Atkalsatikt Tevi te, blogos, kas smok jau sen, ir kā svaiga gaisma dvesma!! :) Tu zini, ka nemīlu skaistvārdību, bet nespēju nepateikt Tev to!! Neņem nu ļaunā!! :

   Ar visām savām nepilnībām , ar visiem saviem "ku-kū", ar visu to, ko sadarām ne tā... mēs esam MĒS!!! :)  Paldies Tev, Jaukā!!  

savsem k. 8. mar 2017. 22:00

Hmmm ....nanēsāji   ... vai ASR lampiņa panelī arī iedegās , un signāls - pi pi pi pi ?  

Alise .. 8. mar 2017. 18:37



Tu esi Sieviete un esi pelnījusi ziedus,
Tā vienkārši bez iemesla, tāpat...
Par to, ka vienkārši Tu esi Sieviete,
Kas blakus kādam, vien tepat...

Nav, protams, eņģelis, bet ziediem līdzīga,     

Benita L. 8. mar 2017. 17:04

Gribasspēks ir apbrīnojama lieta.

Ingrida X. 8. mar 2017. 16:42

Paldies, Kārli!! :)
Ja izlasīji Tu- tad tas jau ir daudz, pastiešām!! Jo bezgala maz te to, kurus cienu, patiešām.. Arī par puķīti- paldies!!!

Ai, aizmirsu pateikt- PALDIES!!!!!- par visām virtuālajām puķītēm, sarakstēs!!! Paldies, no sirds, patiešām- Visiem, Visiem Jums!!!!

Ingrida X. 8. mar 2017. 16:39

.... un manā diskā, šorīt braucot, skanēja arī šī dziesma.... tā bija mana Izvēle, protams!!! :)


https://www.youtube.com/watch?v=FHG2oizTlpY

Dzēsts profils 8. mar 2017. 16:24

"Liktenis" ir samērā smags vārds. Tas baigi labi piestāv vakardienai   . Bet rīt būs rītdiena. Gandrīz viss pašu rokās    .     No manis ar puķīte  

Autorizācija

Ienākt