.... jaukās noskaņās

9. apr 2017. 11:30

    Vispirms- paldies par ievērību tam/tai, kas parūpējās, lai mans iepriekšējais ieraksts te tiktu izdzēsts!! Prieks, ka tas izrādījās tik vērts, ka satrauca dažu labu godīgu pilsoni!!    Pats jautrākais visā- minētais iemesls:
                                                        [b]Nacionālisma propaganda[/b]!!!!  
    Nu ko??? Papropogandēsim vēl mzl; bildīti gan krietni samazināju, lai tā nacionālisma propoganda nav tik uzkrītoša :


    Puķītes gan atļaušos nesamazināt, jo tās, par laimi, nav gluži nacionālā variantā, bet citā ES zemē smuki saaugušas:


    Jauku Visiem svētdienu!!  

Atslegas vārdi: izvairieties propogandas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (22)

Ingrida X. 10. apr 2017. 21:36

Paldies Tev, Valij!! Kā jau noproti- tajā, ko rakstu, sava deva ne-saldas ironijas, un, tai pat laikā- rakstu to, ko patiešām vēlos pateikt!!    Un- paldies Tiem, kas saprot, kaut daļēji, mani!!!!  

Valija Y. 10. apr 2017. 21:32

Gūrti iekomentēt --- patika izlasīt un foto ...paldies..

Valija Y. 10. apr 2017. 21:31

Gūrti iekomentēt --- patika izlasīt un foto ...paldies..

Ingrida X. 10. apr 2017. 19:43

izbeidz nu te šito!!! es to sūkāšu, vai???    .. ok!! Paldies, ka pabiji ar mani; tgd- darīsim katra- savas lietas!!!  

Ingrida X. 10. apr 2017. 19:42


....    gan Tev nevaru iedot...  

Ingrida X. 10. apr 2017. 19:39

.... nu bet!!!   .. ..

Ingrida X. 10. apr 2017. 19:36


.... nu ko?? Man prieks, patiešām!! Pati jau zini, ko un kā darīsi tālāk!!    Nenoguli tik rītu, ok??

Ingrida X. 10. apr 2017. 19:33

   Sveika! :)
   jaukāk- kā gaidīju;
   saprotošāk, kā gaidīju;
   mīļāk un siltāk- kā gaidīju.. Un tgd, ja esmu godīga- esmu akceptējusi šo dienu, kuru man padarīja- īpašu!!, nu tā.. neuzkrītoši, it kā.. bet- tomēr.. un šobrīd sajūtos patiešām laimīga, un esmu pat piemirsusi, ka mans labais spārns- joprojām remontā ... Paldies Jums, Visiem, kas to izdarījāt!- netieši tieši!!  

Ingrida X. 10. apr 2017. 19:23


.... gaidīju Tevi!! Stāsti- kāda izvērtās Tev šī diena, kuru Tu neeisi pieņēmusi/akceptējusi nekad?? Tava izvēle- stāstīt vai- nē, protams! :)

Ingrida X. 10. apr 2017. 19:16

Jā, Lūsij- ja cilvēks smuki, nu tas ir- vnk jauki!- sajūtas, tad arī bildītēm- ne vainas!!    Nav jau jābūt dižām nu tur barbijām, vai vēl nez kam, lai simpātiska un iekārojama arī liktos Tiem, kam tāda kļūsti arī, satiekoties reāli. Tā nu tas ir, un viss. Ikkurš gaišums/starojums jau nāk no iekšas, tas magnēts, kas pievelk- staro no iekšām; es taču nepateicu neko jaunu!! Tā tas ir, un viss!! Abpusēji!!  

.. nu ko?? man patīk sarunāties ar sevi, patiešām patīk!!    un ne jau nu dažas labas iespaidā, tak nē!! es sarunājos, nemānot/nemuļķojot- nevienu!! :)))

Dzēsts profils 10. apr 2017. 08:09

Jaukas sarunas   Tā pie jūras, smuka bildīte.

Ingrida X. 9. apr 2017. 20:56

Jā, protams!!  

Ingrida X. 9. apr 2017. 20:54


.... labi, ejam ka pie miera- saliekam visu, kas vajadzīgs rītdienai, zinu- mums abām agrs rīts... bet tas taču ir tik jauki- ka mums priekšā atkal- RĪTS!!!!  

Ingrida X. 9. apr 2017. 20:50

Protams, ka atceros!!!
Ir tādas dienas mūsu dzīvē un tādas sajūtas, kas ierakstās uz palikšanu, nedzēšamu!!.. Un tad, kad šķiet- kkam sāk pietrūkt krāsu, paņem, paskaties foto- un viss uzvirmo no jauna!!! Pag.gadā šai laikā, martā, biju ne-mājās, un tad baudīju visu to ziedošo skaistumu, kura- vienkopus!- bija tik daudz!!!.. Pirmās pavasara puķītes, magnolijas, sakuras... drīz- ceriņi... tāda krāsu un smaržu buķete, ka- noreibt no visa tā!!!

Ingrida X. 9. apr 2017. 20:42


    Atceries, Ingridiņ, cik pagājušpagājušajā pavasarī marts bija silts?? Kā sauļojāties uz uzsilušajiem akmeņiem savā jūrmalā?? Un- kā tie gulbīši tur jūrā peldēja- tad viens, tad otrs, tad jau rindiņā, cits aiz cita... smuki!!!! :)

Ingrida X. 9. apr 2017. 20:37

Uiiii, Benita!!! Kā tad tā??? Man iegaršojās uzreiz, kopš viens jauks cilvēks man, mājas apst. tos pagatavoja!!! .. un, kopš tā brīža, es Viņu...   ; un vnm- mzl, zinu..  

Bet diena ir jauka, patiešām!! Kad ienāku te, un- zem manis- raivo, elva, ina izteikušies... nu forši, ko teikt??    Kkur guntars "aizķēries", egle- pusnakts viesis jau vēl uzspēs, un dažs/a cita jau arī... kaut te viss uz "bremzēm", bet to jau nevar teikt- tā ir nacionālisma propoganda!! fuj!, kaktā!!  

Labāk es arī ar gudru cilvēku parunāšos, mzl..    

Benita L. 9. apr 2017. 13:15

Katram vecumam sava lasāmviela,jo uztveres dažādas.Simpātisks zemteksts ir vērts daža laba smaida.
Žēl,bet man negaršo sušī."Gariem" zobiem pieklājības pēc.
Jauku pūpolsvētdienu!

Vasilijs P. 9. apr 2017. 13:08

Citu jau neko Viņš piedāvāt nevar

Ingrida X. 9. apr 2017. 12:15

Man sušī restorānā atļāva aizņemties vienu traki uzjautrinošu grāmatu- lasīju tur, un par daudziem izteikumiem smējos kā kutināta- R.Bensons "Mūžam jauni. Ar smaidu par nodzīvotiem gadiem"
Ai, nu te jau varētu sadrukāt veselu kaudzi no tiem, katrā sava "pērle"!!! Kaut šis: "Arheologs ir vislabākais vīrs, kādu sieviete var vēlēties- jo vecāka vina kļūst, jo lielāka ir vīra interese par viņu." /Agata Kristi/; .. Kur lai izrauj foršu arheologu??? ..  vai šis: "Kad man saka, ka esmu par vecu, lai kaut ko darītu, es nekavējoties to pamēģinu." /Pablo Pikaso/ ..... "Man ir jāiet satikties ar vecajiem ļaudīm." /Karaliene Māte, 97gadu vecumā/ ...
Tur patiešām ir ne tikai izcili garšīgi siltie sušī, bet arī daudz jauku grāmatiņu!!

Vasilijs P. 9. apr 2017. 11:47

Kad esi šajā saulē!

Autorizācija

Ienākt