.... tiem, kas ceļā, ik dienas

8. jūn 2017. 20:23

    Ir daudzi cilvēki, zinu!, kam ik dienas, ceļā uz darbu, jāveic zināms km skaits.. jā, man nepatika tas ziemā, kad nācās tos 50 /turp un atpakaļ/ pa kailu ledu, tgd, to- savu ceļu, esmu iepazinusi pilnībā- kur tad, kad bišku kavē, vari droši uz 110+, kur līkums, kas jāizņem uz 60-70... un ir viens tajā ceļa posmā, kur- viennozīmīgi!- tikai uz 50, jo- tas ir tas sauc. Mērfija likums, ka tajā- kur vairāk kā 90gr.leņķis, un pie tam- krūmu nosegts, pilnīgi!, pretī nāks, noteikti!~ kāds!! ..

    Nu tā. Es ļoti vēlētos, lai padalāties Tie, kas katru dienu brauc uz darbu un atpakaļ, kādu mūziku klausāties!? Zinu- ir daudzi, kas labprātāk klausās radio; es nepiederu tiem, jo visu jaunāko, te domāju- ziņas, pa radio noklausos jau no rīta, taisoties uz darbu; kur satrēgumi- uz mani tas neattiecas, jo neesmu rīdziniece... Es vair.mēnešus klausījos blūzus, dažnedažādus; es priecātos, pat ļoti!!!, ja Jūs padalītos SAVĀ BRAUCAMMŪZIKĀ!!!! Uzreiz saku- tikai ne šlāgerus!!! Tad jau var uzgriezt Radio-2 un- kaifot, kam emocijas sniedz kas tāds; man- galīgi nē!! ..

    Paldies jau iepriekš, ja kāds ierosinās ko foršu!! :)

Atslegas vārdi: braucammūzika0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (20)

Ingrida X. 9. jūn 2017. 16:29

Paldies Tev, Gunar!  

Gunars S. 9. jūn 2017. 06:48

Labi ka  tev ir savas braucamdziesmas! Laimīgu ceļu!

Ingrida X. 8. jūn 2017. 23:01

Paldies Tiem, kas saprata mani!! :)) .. Es šovakar, šķiroties no Jums, vienu no savām vismīļākajām "braucamdziesmām", nemainīgu gadiem!!!!!:


https://www.youtube.com/watch?v=OA1V7cI28hI
.... zinu tās stāstu.. vrb- tādēļ??, vrb- ne tādēļ vien?? ....

Ingrida X. 8. jūn 2017. 22:36

Inese, ne viss, ko paklausījos, paņēma mani, bet šī- gan:


https://www.youtube.com/watch?v=9TqUlGyWSEk&list=RD883yQqdOaLg&index=5
.... paldies!!  

Vasilijs P. 8. jūn 2017. 22:25

laimes meklētāju un Angļu valstība,neko darīt...atraitnis.Klausos,un kas pagadās.

Dzēsts profils 8. jūn 2017. 22:17

Neesmu gan garā ceļā ikdienā,bet braucot garākus gabalus  labprāt klausos  Emeli Sande

Vasilijs P. 8. jūn 2017. 22:15

Eiropa ir trakāka nekā Amazones džungļi-ieslēdzos...

Ingrida X. 8. jūn 2017. 22:09

Valij!!!!!!!!!!! Es ātri sāku smieties!!!!!!       /man nepatīk te tas, ieņirdzienā atvieptais ģīmītis, nu- zīmīte tā!!/, pie tam- skaļi!!! un tgd- daru to!!!!! :D :D :D... es patiešām skatos uz ceļu!!!!, patiešām- ļoti, ļoti, ļoti.....!!!!!!!    Paldies Tev!!!!  

Valija Y. 8. jūn 2017. 22:05

Ņem pa labu --bet neaizmirsti uz ceļa ar skatīt...   

Ingrida X. 8. jūn 2017. 21:57

Nezināju šo dziedātāju!!!!! ..
Zini?- viens otrs gabals, ko paklausījos, līdz kaulu smadzenēm.....


https://www.youtube.com/watch?v=1G5d3f7-4uY&index=2&list=RDL9WwhwU6NIc
.... vēlreiz- paldies Tev!!!!!!  

Ingrida X. 8. jūn 2017. 21:33

Paldies Tev, Valij!!  

Valija Y. 8. jūn 2017. 21:22

Piemēram šai dzeidātajai ir diski -- man tads bij Vācijā mašīnā, kad viņā sakā dziedāt es apklusu un klausījos un pēc tam tik prasīju kas tā tāda ir..iegadājies un būs tev tas kas nebūs nevienam Latvijā..
Gianna Nannini - I Maschi (1987)
https://youtu.be/L9WwhwU6NIc...

Ingrida X. 8. jūn 2017. 21:13

.... Vasilij, Vasilij, Vasilij.... var piešņākt it visur... bet tad, ja tu uzliec mūziku, skaļi, pie tam, tev nepiešņāks neviens, neko!!!! :))))

    Kad biju vēl daudz jaunāka, un nostopēju vienu vaigā drūmu Vīrieti, un viņš vsp neprasīja neko, tikai atvēra durvis, lai iekāpju, es biju nobijusies, paties!!!; bet tad, kad ieriktējos sēdeklī, un mans ķermenis savibrēja kopā ar mūziku, kas izcili labi skanēja maš. salonā: smagie blūzi; tad.... atspringu pamazām, jo sapratu- šim cilvēkam var uzticēties..... Un- pats interesantākais visā: pavisam nejauši- savā dzīvē- nostopēju vēl viņu 2 reizes!!!!! Un, kā pirmajā, braucām klusējot, skanot blūziem.... Un tgd, rakstot to, ko nu te rakstu, jā!!!!, es tgd sapratu- kad tieši mani ķēra blūzi.... vienlaikus ar apziņu- tie ir Cilvēki, kam uzticos.... Jā, tas notika tad!!!!!!! .........

Vasilijs P. 8. jūn 2017. 21:03

Pilnas ausis var piešņākt-neņemu

Ingrida X. 8. jūn 2017. 20:59

.... kad biju vēl jauniņa, pavisam, stopēju bieži- tas bija kā sava veida dzīvot-veids; bija laiks, kad stopēja mani Bērni... Tgd- visi braucam paši; bet joprojām ir asinīs tas: nepabraukt garām stopētājam!!!! Un- pat neievērtējot: kas viņš tāds... Pirms dienām trim, kad bija posms, kur mierīgi var uz 110+, nostopēju vīrietim, kuram pretī nācās pabraukt atpakaļgaitā... un viņš izbrīnīts teica: Man garām pabrauca 6 vīrieši, un tgd- aptur sieviete... un tad, kad pievedu viņu, kur vajag, bezmaz svētīja mani... ja teikšu, ka tas man neimponēja, tad melošu gauži!! Jā, es jutos bezgala jauki, ka biju kādam cilvēkam palīdzējusi.. un tā es, reizēs tādās, sajūtos vnm... Izdarījusi ko patiešam labu!! ... tas tā....  

Vasilijs P. 8. jūn 2017. 20:59

Tā nu viņš ir,jo Rīgā vienas raganas

Ingrida X. 8. jūn 2017. 20:49

ok;  priecāšos, ja kāds, no ik- dienas braucējiem, padalīsies savā braucammūzikā... tāds bija mans nolūks/ lūgums... ja nē- tad neko... ir jau man pašai varianti, protams!- ko; bet.. nu sainteresēja: ko klausāties Jūs?... kas atspriego, kas uzsit asinis... nu tā....

Paldies, Benita, ka atbildēji!!    SKONTO man skan no rīta, kad atmostos un pošos darbam... Tur ir viss, laika ziņas, tai skaitā + uzmundrinošie horoskopi šai dienai... Bet- man patiešam interesē braucammūzika no tiem, kas ik dienas brauc uz darbu!! ..

Ingrida X. 8. jūn 2017. 20:41

Tad, kad daiļi ielidoju grāvī, uz kaila ledus, nepārzinot to ceļu bez ledus, tad, jā!!, braucu mēn.pusotru ar autobusu; tikai- autobuss atiet jau pl.7-os, un mājās tieku tikai pievakarē; nu nav, Vasilij, tas jaukākais variants, pie tam, ja vietā, kur strādāju, i-nets bremzē pamatīgi, un visi nopietnie darbi man paliek- veicami mājās..

Bez tam, kā jau esmu minējusi ne reizi vien- daļa dienas baudas man ir tieši- ceļš.. braukt.. mūzika.. sava veida relax.. to saprast var tikai tie, kas sajūtas līdzīgi!! Tāpēc jau tapa šis ieraksts.. Es vēlos ierakstīt mp3 ko jaunu /konkrētāk- mans Dēls- ierakstīs to, ko lūgšu/, tikai pati patreiz stutējos- ko tieši.. Savoretti??.. Viņu es klausos mājās... Es jau zinu- mans jaut.var šķist galīgi naivs; bet es jau neprasu- ko??; es gaidu, ka vsm kāds padalīsies tajā, ko klausās braucot..

Benita L. 8. jūn 2017. 20:36

Nav mašīnas,nav km.Dzīvojot un strādājot galvaspilsētas centrā klausos Skonto,tur kādā brīdī var pasūtīt braucammūziku,pastāstot kādā ceļa posmā un virzienā atrodies. Ik pa laikam klausos Radio -2,ne tikai dēļ mūzikas protams.

Vasilijs P. 8. jūn 2017. 20:27

Saprotu-tādēļ tantuks brauc ar autobussu,kad bez biļetes ir lētāk Iekrita...vienreiz,atraitnis,jo ar Čertofu nu nekādas saistības

Autorizācija

Ienākt