.... koments, pievienots ārpus- "šedevra".

21. jūl 2017. 22:55

.... es nevienu ne nosodu, ne tiesāju.
Bet vai Jums- gan bloga autoram, gan viņa ievietotā video atkārtotājai, nešķiet- ka nupat šaujat pār strīpu- daudz par daudz??? Kāds izzīda no pirksta- interviju ar Dievu??!!!, pasaulīt baltā- ko vēl??; un tad kādi to atkārto, sajūsmā, ka kkas ir pateikts, būtisks, bez viņu pašu dalības??!!!- kur vēl tālāk, savā tieksmē būt pārākiem/gudrākiem, kā esat- var iet?? ... Man šķiet- tikko abi nolidinājat sevi zemāk par visviszemākā pagraba trepēm... Atvainojiet, bet arī tiem, kas pa reizei ko izlasa, ir gan savas domas, gan tas, kā uztveram Pasauli, redzējums- savs....un- ar šo dubultrekviēmu- tas nesaskan- nemaz.... INTERVIJA AR DIEVU???? KO INTERVĒSIET TĀLĀK, JAU GATAVOS TEKSTOS??- EŅĢEĻUS, VISUMU, KO??????.... Paintervējiet sevi vispirms, vrb.... ai, ko es te atkal- uz kko tādu jau neesat vsp spējīgi- "klišeju ķertie".  Skumji??- nē. Nožēlojami sekli, un- tikai.

    Jā, tās ir jūsu tiesības- mani bloķēt, ja jau jūsu kliķei, kuras galvenais rādītājs- "šaurās, dompilnu savilktās pieres", nepieņemams ik vārds, kas nesaskan ar jūsu seklo būtību. Dariet to. Vsm tiem, kam kaut drusciņ vēl spējas domāt, tādā veidā visprecīzāk- parādiet to, ka jūsu smadzenes sapuvušas jau- sen. Ja vsp bija- kam pūt.

    Vai es šo ierakstu uzrakstīju ar prieku??- NĒ!!!! Tā ir daļa, kaut sīksīka un nožēlojama, manas tautas, kas te, veidos viszemiskākajos, cenšas pacelt sevi pāri- paši sev. Vārdos, ne jau savā patiesajā esībā vai- darbos. Saukļos, kad tas piederas, it kā!!.. Patriotismā, notēlotā.

    Jā, es atkal pārkāpu, sevis pašas, pavisam nesen- uzrakstīto. Es to nedarītu, ja nebūtu tas divbalsīgais abu div-trīs-seškoku lēcēju rekviēms "Intervija ar dievu";  pat tik maz no pietātes, kā vārdu "Dievs"- ar lielo burtu. Tas vien pasaka- daudz. Kas kuram/-ai ir- dievs. [b]Pats/-i sev, vai ne??[/b] ;D ;D ;D ... Vsm šai vietnē- amigosā, tādi sajūtaties gan.

    Jā, es atkal iekritu jūsu glumajos mēslos. Protams, tā ir mana vaina, un- tikai. Neesmu joprojām iemācījusies radīt sevī imunitāti- pret trulumu un rupjību, veidā, tik izslīpētā.. Kā jau reiz minēju- vrb tiešām jācenšas noticēt, ka gudri cilvēki sapratīs tāpat- kas ir- kas; muļķiem?- vienalga!!, ka tik kam- pielīmēties! .. Un to, ka to pirmo, gudro, te paliek mazāk un mazāk- jāpieņem vnk kā normāla parādība: saprāts/prāts ar truli glumu lišķību nav rokrokā gājis- NEKAD.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (20)

Ingrida X. 25. jūl 2017. 22:29

uiiiiiii!!!!!! kāpēc nepaskatījos laikus?? nepagaidīju minūtes trīs?? man nežēlīgi patīk sakritības, kuram nozīmi piešķiru pati!!!! /22:29; ar diennakts nobīdi/  

Ingrida X. 25. jūl 2017. 22:26

.... atpazīstamība reizēm ir jauki palīdzoša, nu- situācijās dažās, bet visbiežāk- tomēr- nejauki traucējoša, Vasilij  

Vasilijs P. 24. jūl 2017. 22:29

Man nav ne jausmas,un kurš Holiwudā VDK ir piesūtījis,jo pazīst gan tradīcijas,gan darbības veidus...atraitnis.

Ingrida X. 24. jūl 2017. 22:20

.... nee, Kuku, gan!!!!  Kad cilvēks parunājas ar Augstākiem spēkiem, un ja viņš to dara no sevis, neatkārtojot to, ko sarakstījuši citi, tas ir tik personiski, ka.... nu jā!!  

savsem k. 22. jūl 2017. 22:27

Intīms process varētu būt mūķenēm   ...

Benita L. 22. jūl 2017. 22:18

Man žēl,ka nesaprati manu domu.Advokāts un diplomātija nav viens un tas pats. Neko intīmu nekur nesaskatīju.Pat ar Dievu intīmi nerunāju.

Ingrida X. 22. jūl 2017. 19:43

    Jā, Benita, tas IR intīms process, manā skatījumā- visintīmākais no daudziem intīmajiem. Bet- kurā vietā- konkrēti blogā, manis pieminētajā, saklausīji kaut kripatiņas intimitātes?? ... Pirms taisies par advokāti, vrb- paveries dziļāk sevī, jo Tu, cik nu esmu sapratusi te- neesi virspusējs cilvēks. Viens atkārto otru, sava izdevīguma labad- tā, Tavuprāt, tā intimitāte, vai kas tu?? Te jau bez smiekliem, neiztikt- nekādi..  

   Es arī šodien sarunājos ar Dievu /Gaismas Radītāju??; vai diža nozīme, kādā vārdā katrs to saucam. Nozīme ir tajā- KĀ to darām. Vai pompozi, atraduši sev video, piemērotu /ne- atbilstošu/, vai patiešām esot sarunā, kurai publicitāte, pie tam- ne no sevis!- ir pēdējais, kas vajadzīgs, vsp.

    Kārlis prata daudz īsāk un kodolīgāk pateikt to, ko es- savā "izvērstajā skaidrojumā". 
    Paldies Tev, Kārli;  savus palagus varētu šobīd vsp dzēst, bet- atkal- apzināti, pie tam!!- būs tie, kas taisīs blisenes lielas, tēlojot- svētās nevainības, nesapratušas- neko..

    Man ezers, šodien, deva- daudz. Es esmu tam eseju parādā, jā, savus solījumus cenšos atcerēties gan!! 
    Mazs, mazītiņš gabaliņš tā, pirms devos- projām:


                                      /ap 17:30/  

Dzēsts profils 22. jūl 2017. 11:30

Izmantotāji! Vārda vis tiešākajā, pilnīgākajā nozīmē! Bez jeb kādiem sirdsapziņas pārmetumiem izmantos informāciju, apkārtējos cilvēkus, dabu un visu pārejo, da jeb ko, sevis attaisnošanai, savā labā.
    akmens tam ideāls pierādījums šinī blogā, saitā. Truli tēlos, ka viņam nav ne mazākās nojausmas par ko visas šīs nesaprašanās.

Benita L. 22. jūl 2017. 10:45

Cilvēka vēlmes nav izdibināmas!Intervija ar notiesāto uz nāvi - nākotnes nozagšana?Intervija ar dievu ir intervija pašam ar sevi.Tas ir filozofisks process,runas māksla,varbūt pat oratorija. Vārti uz zemapziņu.

Dzēsts profils 21. jūl 2017. 23:59

Hmm,To es arii veeleejos pateikt,kas saprot tas sapratiis,sheit visiem ljauts izteikties,Ko veeleejies,to arii pateici,tas ir jauki,visiem patiikami ap sirdi....

savsem k. 21. jūl 2017. 23:56

Nē , istabā siltāks un nekādas sīcošās Dieva radībiņas nekož  

Ingrida X. 21. jūl 2017. 23:52

.... pelniet nākamo pinti- ārā ir silts; jaukāk- tur..
/smejies, Kevin, smejies!!!!; ko vēlējos, to pateicu!!/ ..

Ingrida X. 21. jūl 2017. 23:50

... aha!!! palīdz gan!!! galvenais- meldiņu pareizo noturēt!!!!!       

skolotāji ir!!, nu ko??- baznīcā, 7.-dien- tut kat tut!!! .. rīt??- rīt var mzl pagrēkot- un tad, svētdien, atkal tos grēkus- ar dievmaizi un Svēto Garu kopā- norīt!!, iekšā, dziļi!!! ai!!! un to lāsi- Dieva  apskaidrotā vīna- vēl pa virsu: lai jaukāk noklunkšķ viss lejā- buļ buļ buļ!!  
...........................................................
   Ne es tgd piesmeju baznīcu, bet to piesmej tie lišķētāji, divkoši, dievbijīgo ģīmju taisītāji, kas spēj darīt nekrietnības, vislielākās, ar dieva /ar mazo burtu, pie tam!/ tā kunga- vārdu uz lūpām!!!... un tad- uzsliet karogu, krāsās vispareizākajās, un, bez vismazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem, nodziedzāt : "Dievs, svētī...." /ai, kur mans nēzdodziņš??... mana sirde aiz aizkustinājuma- asarās pār vaigiem, ne tik tuklajiem, kā prasās, izlīst.... / ..

   Tēlotāju nācija.
/ar visvisdziļāko Cieņu un Mīlestību par šo ierakstu, kurš tapa, dmž, dažu sīku ļautiņu iespaidā, atvainojos un lūdzu saprašanu Tiem- kas tic- Patiesi. Arī Tev, mana M.; un Tev, manu Mammiņ!!!! Jā, es saprotu visu- Jūs piedodiet visiem, arī tiem, kas vnk mērkaķojas dieva vārdā; es??- es ļoti mīlu Jūs!!!, bet, tai pat laikā- man nav jābūt kkādai Popinsai, kas sagodī ceļu- aiz ākstiem!!/ ..

    Es tikko atvēru logu, līdz galam!!!!! Mana Zvaigznīte, kad mākoņu tik daudz!!- atkal viena vienīgā, spīd, Debesīs!!!!!!!    Jūtos iepriecināta, ļoti!!!!!!!  

savsem k. 21. jūl 2017. 23:47

Jā jā ... tāpēc jau viņš ir jāintervē - kādi viņam ir ceļi , un vai vispār ir , un vai viņš nepārvietojās bezceļos  

Dzēsts profils 21. jūl 2017. 23:43

Dieva celji nav izdibinaami...

savsem k. 21. jūl 2017. 23:41

Diennaktī vairāk nepienākās , ja grib intervēt Dievu   ..

Dzēsts profils 21. jūl 2017. 23:36

kat tik nebuus par iisu,atkal jaanjem tiiklinjsh jaaiet paklajj peec veel viena

savsem k. 21. jūl 2017. 23:33

Jā jā ...protams.... ceturdaļpinti alus nopelnīja  

Dzēsts profils 21. jūl 2017. 23:29

Trolli un Kritikji,tas ir viens paaris un vienaa maisaa liekami....
Shis ir briivais  saits un cilveeki var runaat par visu un ap visu...
Vai nav apncis,murmuleet vienu un to pashu fraazi,nevienu nenosodu,ne tiesaaju un bezgaliigie atvainoshanaas un blokjeeshanas,Tas gan ir Sekli un zemiski....

savsem k. 21. jūl 2017. 23:11

Jā jā .... labāk jau klasika - Ak Dievs ! Paldies Dievam ! Dievs ar mums(?) ! Dievs palīdz(?) !  

Autorizācija

Ienākt