.... manai draudzenei

22. aug 2017. 18:24

    Kad atbraucu šodien no savas darbavietas, tad e-pastā izlasīju /vāciski; tulkoju/:
Haike, Sieviete- Gleznotāja, ar kuru kopā vēl biju pirms gada, jūnijā, mirusi. Un, vēl pēdējais, ko teikusi: "Es nesatiku vairs Ingridu."
    Es cenšos, patiešām cenšos- saprast lietu nesakārtoto kārtību!!!!, to, kāpēc jāaiziet Labākajiem, Gudrākajiem, Tīrākajiem?!.. Es krāju naudu, lai apciemotu Haiki, neuzspēju...
   "Ingrid, ich hoffe, dass es dir gut geht und du eine zufriedenstellende Arbeit gefunden hast. Auch dass mit deinen Kindern alles ok ist. Für die Zukunft wünsche ich uns Frieden und alles, alles Gute."  /Ingrid, es ceru, ka Tev viss labi, ko dari, un tev ir izdevies atrast apmierinošu darbu. Tāpat ar Taviem bērniem viss ir kārtībā. Nākotnē es novēlu jums mieru un visu, visu iespējamo..", gabaliņš tā, ko man uzrakstīja Haikes mamma.
    Pasaulīt, baltā- jā!!!!! Man ir visforšākie bērni pasaulē!!!! Tie ir Viņi, caur kuriem gūstu prieku un cenšos rast mierinājumu tajā, kas- ne visai... Jā, es strādāju darbu, ko protu, kurā esmu es pati.... un- dzīvoju dzīvi savu, vnk- dzīvoju...

    Kādēļ uzrakstīju to, ko uzrakstīju?? Cilvēki, cilvēki!!!! Novērtējiet to vien, ka esat- šeit; ka spējat paši gan staigāt, gan ēst, gan pieņemt lēmumus, savus... jo Jums, Mums- ir divas funkcionējošas kājas un rokas, mums ir dota iespēja- būt noteicējiem pār to, ko darām!!..

     Haike. Es nojaušu, kkādā pavisam citā līmenī, ka kkad atkal pabūšu- TUR- Šteinveilerā, kur daudz daudz baltu māju, baltu mašīnu, gaišu cilvēku....un- tik ļoti zied magnolijas un japānas ķirši... un- vienīgā baltā māja, kopš 6-us gadus strādāju Vāc., pie kuras plīvoja manas valsts karodziņš.... aiz cieņas pret to, ka esmu ar Tevi, Haike. Tik daudz Mīlestības iegūt ne savā zemē- tas ir miljons. Man žēl ļoti, ka viss tā...





Atslegas vārdi: atvadoties1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (15)

Ingrida X. 24. aug 2017. 22:56

.... ja tas tā, Sandi, tas, ko vēlējos paust caur šo ierakstu, izklausījās, tad.... nu tad man vnk žēl, ka nemācēju pateikt to, ko vēlējos, tā, KĀ vēlējos tikt saprasta..

    "Kādēļ uzrakstīju to, ko uzrakstīju?? Cilvēki, cilvēki!!!! Novērtējiet to vien, ka esat- šeit; ka spējat paši gan staigāt, gan ēst, gan pieņemt lēmumus, savus... jo Jums, Mums- ir divas funkcionējošas kājas un rokas, mums ir dota iespēja- būt noteicējiem pār to, ko darām!!.."


.... mums katram ir brīži, kad esam priecīgi, kad- mazāk.. tgd, kad- ne visai, es ķeros pie fotogrāfijām, kurās arī sejas- vaibsti, skaidrāk par skaidru, pie bildēm, kas ne publicēšanai.. bet- atsaucot sev  atmiņā to.. vai šito.. Un- tobrīd izdzīvotais atdzīvojas, patiešām!!!   .... Un sāku dziļāk un pamatīgāk apjaust foto nozīmi, kā tādu..
pagājušo mirkļu/sajūtu atdzīvināšana??

Sandis x. 24. aug 2017. 22:19

traks var palikt....

tā kā dalītu mantinieka zemi!

Ingrida X. 23. aug 2017. 21:00

    Paldies, Benita!!  

Ingrida X. 23. aug 2017. 21:00

    Vasjeņka.
    Tevis uzrakstītajam zemteksts cits, kā vnm. Atbildēšu, nemeklējot to:  Viņas nebija draudzenes. Viņas viena otrai dažos mēnešos iemācīja tik daudz, kā citreiz nesanāk vairākos gados.
    Lai viss Tev labi, Vasilij!!  

Ingrida X. 23. aug 2017. 20:57

    Nē, Maksim- ne tie, kuru laiks pienācis. Sievietei, kurai knapi 40, vēl dzīvot un dzīvot gana, radīt to pozitīvo ap sevi, kas mājo Viņā pašā. Es neraudāju, nē, tikai manī satrūka atkal viens pavediens, un to, kā jau zini- mūsu dzīvošanas laikā saveidojas ne maz.
   Kaut zinu, ka Tu vnk provocē mani, kā redzi- atbildu Tev. Vrb man neizdodas izteikt visu tā, kā vēlos, bet- cenšos.

   Ir cilvēki, kas, kā nākuši, aiziet. Ir tie, kas mūsos paliek. Jo- caur Viņiem esam sapratuši/sajutuši/izbaudījuši kko tādu, ko nevar aizmirst. Stāsts ir par abu dzimumu Cilvēkiem, kā, ceru, saproti.

    Tas, ko man iemācīja Haike, lai paliek pie manis un manī.
    Tas, ko Draugi, kas cauri gadiem, tāpat.
/runājot Tev saprotamākos izteikumos: Tev var būt sekss kaut ar simts, katru pārdienu ar citu, bet Tu atcerēsies tikai pāris no visiem, tos, kas prata spēlēt uz tevi un skāra ne tikai miesīgi, bet- daudz dziļāk.... Par to varētu runāt un runāt, bet- ne te tā vieta./

    Minētā Sieviete- skāra manu dvēseli. Pirmo reizi 6-gadu Vācijas periodā.

   Atvaino, bet man IR SAVA DZĪVE. Es nedzīvoju amigos-ā, kā viens otrs te. Un arī tad- tās ir viņu tiesības, atrasties te, būt, rakstīt. Gūt no tā.

   Par lv interesējošām tēmām raksti Tu, ja vēlies. Jo es, pirmk., nedzīvoju bez naudas- sāksim kaut ar to. Šobrīd viss, ok? ;)

   Paldies, ka ielūkojies manis uzrakstītajā!!  

Ingrida X. 23. aug 2017. 20:37

Paldies, Ineta, par to, ka saprati, kāpēc vispār to rakstu!!  

Dzēsts profils 23. aug 2017. 18:25

Būtu labāk uzrakstījusi par Latvijā interesējošām tēmām......piem, ka Tu bez naudas izdzīvo.....ka savu auto nobeidz Latvijas bez ceļos....nu, kaut ko tādu..kas skar vairumu cilvēku...ko?

Dzēsts profils 23. aug 2017. 18:22

Ingridin, aiziet nevis labākie, tīrākie cilvēki....bet gan tie,kuru laiks ir pienācis. Tad saprati? Saprotami Tev izskaidroju?
No Taviem tekstiem saprotams, ka Haike zināja kad mirs......ja jau prasīja....kur mana aprūpētāja palikusi.... dārznieks...elektriķis....un saldējuma pārdevējs parka, kurš karstajās dienas.....vienmēr pārdeva Haikei pašu garšīgāko saldējumu.
Sviestu Tu dzen Ingridin, nu kam kaut kas tāds.....svešiem cilvēkiem var interesēt....ja nu vienīgais tādiem...kuriem savas dzīves nav.

Vasilijs P. 23. aug 2017. 16:28

2variants:Viņas abas bija labākās draudzenes,Brituks ļoti augstu viņas vērtēja

Ineta L. 23. aug 2017. 11:58

Cienja, miilestiiba, liidzcietiiba ir " jaalaizz aaraa" no sevis, nevis tikai dusmas un neapmierinaatiiba Jauki, ka visu var vienkaarssos darbos vai vaardos izraadiit. Ingrid, malacis, ka Tev ir maaka padaliities ar izdziivoto, tas ir cilveeciigi patiikami, nesamaaksloti!

Dzēsts profils 22. aug 2017. 22:26

pietiek ,ka pārdzīvo par bērniem........radiem, kādam fallos draugam....... un pietiek, priekškam....... ar svešajiem noslogot savu nervu sistēmu, ko Ingridiņ?

Dzēsts profils 22. aug 2017. 22:25

neticās , ka Tev viņi īpaši rūp........visai pasaulei jau līdzi neizcietīsi....... lišķība , jeb kas? ko?
esmu vairāk par lietišķām attiecībam, nevis familjārām asarām......... kaut kā nepatīk šī īpašība cilvēkos. ja..........

Dzēsts profils 22. aug 2017. 22:22

neviens saules mūžu nedzīvo.
Tev interesantas attiecības ir izveidojušās ar šiem vāczemes cilvēkiem. palasot šo, lieka, ka viņiem vnk nav citu ar ko parunāt, nu......... un Tu pie rokas esi, ar kuriem savas bēdas padalīt.
Kaut kā nešķiet, ka viņiem baigi rūp bērni utt........cilvēki paši par sevi ir egocentrēti, labi, ka parādā viņiem neesi, tad būtu cita rakstura vēstules

Vasilijs P. 22. aug 2017. 21:09

Zaļā mammai tikpat bija draudzene...

Benita L. 22. aug 2017. 18:58

Lai gaišas atmiņas!

Autorizācija

Ienākt