.... atklāt ko jaunu sev pašai

15. sep 2017. 17:49

    Man vnm patīk, kad esmu atklājusi ko jaunu sev  

    Ikdiena, atzīstam to vai nē, tomēr mzl notrulina. Lai cik priecīgi iesāku dienu, lai cik neļauju ne-priecīgai sev kļūt tajā; lai cik ievērtēju ceļu, dodoties uz darbu, un to, ka sildītājs mašīnītē man atkal strādā; lai cik optimistiski uzrunāju visus, satiekot no rīta, ar savu, no sirds priecīgo "Labrīt!", tomēr.. esot godīgai pašai pret sevi, pirmkārt, ir lietas, kas dienas gaitā pabojā to prieku... un, darba nedēļu nobeidzot, nogurums sakrājies gan.. Jā, es gaidu piektdienas, gaidu vakaru, kas ir MANS. Un tad, neatkarīgi no tā, kas ieplānots vai neieplānots brīvdienās, pārbraukusi no darba, varu paklausīties ko tieši sev tīkamu /jā, arī auto man skan diski, kuros ierakstīts tas, ko vēlos ceļā tieši es; nē- ne mūzika, kuru pieminēšu te)..

    Jau minēju Inetas blogā- jauna stīga, pavisam savādāka, kā mūzika, ko parasti klausos, ir "Raxtu raxti". Mani vnk paņēma tie cilvēki, un tas, ko un viņi dzied. Es neesmu diža mūzikas pārzinātāja, un man ir prieks, ka spēju atrast ko sev arī šādā, kā man likās- sev attālinātā- skanējumā :) .. jo- neesmu etno fane :).. Bet- patīk!, jauki nomierinoši, uzmundrinoši- patīk!!  


https://www.youtube.com/watch?v=6h_TwOZDMVQ&list=PLSpxPwBhnyNUnQX8xFr_BF429pz7kvT_8&index=19
........................................................
    Jaukas Mums brīvdienas!  
    /es nerunāju par nezkādiem tur dižjaukumiem, bet par to pašu, kas sasilda, nomierina, par rimtumu, kas mēdz izpalikt darbdienās/ ..

Atslegas vārdi: raxtu raxti2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (52)

Ingrida X. 23. sep 2017. 14:25

Man patiess prieks, Alisīt!!  
Gan par mūziku, par kuru runājam, gan par to, ka ielūkojies manā ierakstā!!  
/tagad jau rakstu vairs ļoti ļoti reti../

Alise .. 23. sep 2017. 13:44

Tā ir arī mana mūzika,Ingridiņ,  kas jau sen mani "paņēmusi"

Ingrida X. 19. sep 2017. 20:13

.... jauku vakaru!!  

Dzēsts profils 19. sep 2017. 20:03

ne sevi kopj , ne mazgā......... ne vairs sievišķīgi ģērbjas............ kā tādas "miniatūrie vīrieši"muti brūķē , bet pa muti dabūt "kolhoznieku" negrib

Dzēsts profils 19. sep 2017. 20:02

kuram uz krunkainu , celulīta skartu pakaļu vairs krāniņš stāvēs....... pie vīriešu nespējas šīs vecās mīklas pašas vaiinīgas

Dzēsts profils 19. sep 2017. 20:00

Ingridiņ, bildi esi nomainījusi, tā liecina par to ,ka gribi sex draugu atrast.......  nepārspīlējami, saka, nāc ....ņem mani.... bet , vispār , jau forši man patīk.... kaut kas savādāks te...... a to........ jau pēc pelējuma visi te ož......... vecas tantiņas vien, kas jau krāniņu tikai sapņos vairs apčamda

Sandis x. 16. sep 2017. 15:06

un turpināsi provocēt

Ingrida X. 15. sep 2017. 20:43

.... es, Sandi, ļoti mācos. Es patiešām vēlos kļūt labāks, līdzsvarotāks, mīlošāks cilvēks. Nesarežģīt to, ko nevajag sarežģīt. Un no tā ieguvēja jau būšu, pirmk., es pati.

....  

Sandis x. 15. sep 2017. 20:43

lūk tāpēc nesaprotu kāpēc mani izvēlās ka nosvērtu juridiskos jautājumos?!
kaut pats tāds nejūtos....

Ingrida X. 15. sep 2017. 20:39

    Mēs visi esam tikai cilvēki- gan tie, atpazīstamie, gan tie, kas neesam to redzamo sadaļā; mums katram jātiek galā ar kko; brīžam tas sanāk ar smaidu, brīžam- ar klupienu... un tieši tāpēc- lai mēs varam!!, pēc iespējas mazāk- ar tiem klupieniem!!  
    Lai vakars mierīgs, un jaukas dienas, sekojošās!!!!  

Sandis x. 15. sep 2017. 20:38

aizmirsi ka mēdzi būt agresīva..... tas tā, no sarakstes:)

Ingrida X. 15. sep 2017. 20:35

ironija??? ironija ir tā, lai kā man patika Freimanis, es nebiju akla- visas pēd.gadu uzstāšanās- vairāk vai mazāk- pālī!...... un- ja man cenšas ko būtisku pateikt, esot pašam sagrozītā veidolā, tad.... nu tad tas vairs nav īsti- tad.... dmž.... katram savs stāsts, protams, savi pārdzīvojumi, savs veids, kā noturēties.... esmu lojāla; bet- es tomēr labprātāk uzklausu tos, kas sev būtisko, un, iespējams, būtisko arī man- pauž ne caur sadeformētu prizmu... lai nu paliek..

Sandis x. 15. sep 2017. 20:27

atklāšu noslēpumu, Mielavs nekad ka personība nav paticis, mūzika jā..... tad jau Aigars Grāveris ar visām savām šizām vai nelaiķis Mārtiņš Freimenis mani fascinē....
bet viņiem nav lipīgu meldiņu, sieviešu stilā!:)))

Mielavs sen jau novecojis.....
mums kopš dzimšanas māca kā dzīvot, bet kā novecot nemāca!
ironija....

Ingrida X. 15. sep 2017. 20:27

Nē. Es tikai izdaru secinājumus no tā, kā sajūtos, esot ar tiem, ar ko esmu. Nē, tas nav pareizi- es neizdaru secinājumus nekādus!, es visu to jau zinu- gūstu tikai apstiprinājumu tam, kam ticu cieši!!!!... attiecības ar mani, ja kas- ir vieglas- jo: es nesienu, nevienu!!!! :D :D :D :D... ai, nu pietiek publiskā!!!!! :)))) Un- neskatoties uz daudz ko, Tu man arī patīc, Sandi, ja kas!!!!  

Ingrida X. 15. sep 2017. 20:21

.... un- vai Mielavs noveco????- nē!!!!!! Jo- Viņš ir jauns savā būtībā!!!! Un tāpēc esmu pret jebkādu cilvēku iedalījumu ciparos!!!! Ja kas- ne jau savu gadiņu baidoties, nē!! jau tad, kad man bija jaukie 25, es zināju, jo redzēju to: var būt vecs/-a savos 20, var būt jauns/-a savos 40 un + !!!! Un man neviens neiestāstīs ko citu!!!! Mana Mammiņa aizgāja savos 80-desmit, būdama vēl jauna, pavisam!!!!! Tā gan!!!  

Sandis x. 15. sep 2017. 20:17

tāpēc Tu man patīc, Ingrīda
attiecības ar Tevi man būtu traģēdija, neizturētu........
Tev nešķiet ka skrien ratiem pa priekšu? šat tad...... hmmmm.....

Ingrida X. 15. sep 2017. 20:13

.... man patīk šis Tevis ievietotās dziesmas- dziesmu dziesmas!!!!- video:


https://www.youtube.com/watch?v=PTsI2mIw9NE

Ingrida X. 15. sep 2017. 20:09

.... ja kas, Sandi- tā ir dziesmu dziesma!!!!! Jo- mēs joprojām esam jauni!!!! Katrs ir savā jaunumā!!!!! Es, Tu, Mēs- savā!!!!!! un mani kaitina tie, kas pukšķ pēc 40 par vecumu tur kkādu!!!!!! Jā, tā ir un viss!!!! .... un- es nemānu ar to nevienu!!!! arī sevi- nē!!!!! :))))

Sandis x. 15. sep 2017. 20:00

hmmmmmmmm..........

Ingrida X. 15. sep 2017. 19:10

.... Vasjeņkam-   ; kā vnm.

Autorizācija

Ienākt