Tautumeitas

14. okt 2017. 17:23

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Ingrida X. 17. okt 2017. 22:49

... es ievērtēju Tavu ierakstu ne Tautumeitu dēļ, bet gan dēļ tā, ka Tu paud tajā vsm ko citu, kā mūžīgie štata autori te;  vsm atsauksme uz ko svaigu. Un- pati Tava parādīšanās, kā tāda- svaiga /Tu nedefilē te nepārtraukti/
    Paldies!  

Ingrida X. 17. okt 2017. 22:42

Paldies par ievietojumu, Lita, 20:58. Jauki, protams.

Tikai- ne jau mans viedoklis mainās no tā!!.. Viendienītes, viendienas saredzamības/sadzirdamības orbītā nonākušas. Lai veicas meitenēm, protams!!   VIŅAS VNK NEDEG, NEDZĪVO AR TO!!!!! Man nav tiesību teikt ko tādu?? Nē, katram, kurš izgājis publiskajā telpā, ir jāuzklausa ne tikai cildinoši viedokļi. Tie, kas tajā telpā izgājuši, pilni pārliecības savas darbošanās/muzicēšanas veida- CEĻŠ PAVĒRSIES; ne vnm- uzreiz, bet- pavērsies /kaut: Raxtu raxsti, teiksim/; tiem, kas konkrētā uznāciena dēļ.... ne man spriest par tālāko, vai ne??  

Vasilijs P. 16. okt 2017. 22:03

Tikai iedomājies!Klāt līdīšu!

Vasilijs P. 16. okt 2017. 19:40

Labāk,lai dzīvojas pa lielveikaliem-tad netraucēs...

Ingrida X. 16. okt 2017. 19:37

    Tautumeitas?- jā, ne sliktas. Bet viendienītes, dmž. Te sabija saulītē, te pazuda, sevi izsmēlušas... /ne-profisionāles prognoze/..

    Mierīgu vakaru, Visiem!!  

Ingrida X. 16. okt 2017. 19:34

.... bez tam- nepatīk galīgi šovs, ko izspēlē jau pati žūrija.. bieži galīgi lēti.. nu ko?? rullējiet tālāk, savā eiro-vīzijas garā/stilā!!   Daudz panākumu, norokot īstos talantus, Cilvēkus, kas spēj un spētu paņemt arī turpmāk.. jo- ir jau paņēmuši... paliekot smuki maliņā, dmž....
    /vnk klausītājas koments, kura gan nav titulēta muzikoloģe, kur nu!!, bet kļūdas, kas tiek pieļautas jau gadiem, tomēr spēj saredzēt/saklausīt/ ..

Ingrida X. 16. okt 2017. 19:26

  Mani fascinēja šis Puisis- jā, pirmk, jau tik "kauperiskais" balss tembrs, bet vēl vairāk- Viņš pats, kā tāds, savā dabiskajā vienkāršībā:


https://www.youtube.com/watch?v=oDrWRhRiE9Q

....neskatos vnm, bet vakar- sanāca, vienlaikus darot ko citu gan..
Un tagad- ir rezumē tāds /mans personisks, protams, kuru neuztiepju nevienam, pasarg dievs!!!!!!/, ka atk kārtējā eiro-vīzija rullē tālāk; aiz to jau mums tik ļoti vnm veicas, ne tā??   .... Un īstie talanti tāpat paliek un paliks- aizkulisēs; dmž.

    Žēl, protams. Bet- ne ar to dzīvoju es, par laimi.

Guntars x. 15. okt 2017. 19:03

Tautumeitas smukulītes , lakstīgalu balstiņām !   

Autorizācija

Ienākt