.... nepievienotais koments ierakstam

30. okt 2017. 17:15

    Margo ierakstam:
"Nevaru nepiekrist par Straupi, kas esot, ne diži tālu no manis, bija nu tā vieta, kurp braukt izcili labu mantu pirkt.. kkā pārgāja tā vēlme.. gadās.. garšas sajūtas mainās, vai kā..
   Pārējais viss jau, pie tam- ļoti detalizēti- pateikts ierakstā."
.......................................................
   Tavas tiesības, Margo. Tikai, ja tas ir tā, kā ir- kāpēc nāc manis uzrakstītajā?? kaut daru to ārprātīgi reti, salīdzinot ar Tevi un daudziem/-ām?! Saglabā pašcieņu.

Atslegas vārdi: Straupes produkti0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Ingrida X. 4. nov 2017. 13:12

    Beidz vienreiz runāt mīklās, Vasja! Es?- tās izprotu daļēji; ja kkas kaitina, tad tas, ka atkārtojies- blogā pēc bloga.

Ingrida X. 4. nov 2017. 13:10

    Nē, Maksim, Tu manā ierakstā neaizskarsi Cilvēku, kam vienīgajam pietika dūšas stāties pretī pret psiholoģisko teroru, šajā gad.- no Tavas puses, dmž. Visu cieņu Viņai!
    Stāsts, ja to neizlasīji, bija par bloķētājiem citiem; šajā gad.- par knkr.pers., visvairāk. Man galīgi nevajag zaļo gaismu ieejai viņas ierakstos, nē!!!!; tas, ko es vēlējos izprast- aiz ko to dara?? Tu- noveļot visu uz vienu konkrētu cilvēku, man neatbildēji.

   Lai jauka Tev diena!

Vasilijs P. 4. nov 2017. 12:22

Domāju no tā stulbā Agra viņiem dzīvokli tik vajag.CIP sistēmas.

Dzēsts profils 4. nov 2017. 12:21

Te tadu nav daudz....bet tie kas ir....tie ir lidzigi Astridai....
Negliti, vientulji un garigi slimi

Ingrida X. 2. nov 2017. 20:14

.... Man viens no šejienes, no tiem, kas pa retam arī blogo, aizrādīja, ka man esot jānomaina bilde profilā, jo tā melnbaltā, kuru, sev vien zināmu iem.pēc, biju ielikusi, man pašai patika gan... bet- par cik tika izteikts, ka tai tikai vēl sēru lentes trūkstot, tad... nu tad es, kas nebūt nelokos līdzi visiem vējiem, sevi uz laiciņu samainīju, jo- mirīt galīgi netaisos, i neceriet!!!   .. ja man šis norādījums nešķistu gana uzjautrinošs, tad- to vnk neņemtu galvā; bet- par cik Puisis interesants, kā tāds- šoreiz paņēmu galvā gan  
   Un tgd Tev, vārdā nenosauktais, vnk jāpasmaida, jo smaids Tavs- jauki neatvairāms!  

Vasilijs P. 31. okt 2017. 06:28

Agris jau atstāstīja,kad pirmo reizi Pugo kungs esot slimojis,analoģiski tas pats Anglis un Bērziņa kungs esot viņu aizvietojis.

Ingrida X. 30. okt 2017. 20:55

ok.
līdz dieniņai citai!!  

Ingrida X. 30. okt 2017. 20:53

.... ja kādam sanāk laiks un kaut mzl vēlēšanās darīt to, izskaidrojiet man, lūdzu, šo bloķētāju "politiku", to darot!! Es galīgi nedomāju, ka tās nu ir trakakās bailes no cilvēka, kas kkam varētu oponēt; tad??- bailes no sevis paša, vai kā?? no sava falšuma, vrb tā??... ja godīgi pavisam- tas mani interesē gaužām maz, jo ir daudz citu lietu pasaulē šajā; bet- ja nu tomēr nolaižos līdz tam, tad kkādā smadz.šūnā šis jaut. eksistē gan: vai šie cilvēki, tik ļoti aizrāvušies ar savu pašrealizāciju veidos kkādos, neīstos, izdomātos, baidās tik ļoti no visa, kas neglaimo, nedzied/nedanco līdzi??, baidās izkrist no lomas, ko spēlē?? Vrb tā??? ak vai!!! cik nožēlojami sīki, lai neteiktu vairāk....

.... nu ko?? spēlējat, ko nu katrs spēlējat, netraucēts!!! .. tomēr- smieklīgi tas viss, un- tikai :D :D vnk- smieklīgi.

Ingrida X. 30. okt 2017. 20:39

.... bija, ir un būs lietas, kas stāvēja, stāv un stavēs pāri sīkmanībai un šaurpierībai; tā tas bijis laiku laikos- un būs- laiku laikos. Viena no tām- mūzika, kas nav vētāma, ne caur ko:


https://www.youtube.com/watch?v=sJdgSRzv8wE
Mierīgu Visiem vakaru!!  

Autorizācija

Ienākt