PATIESĪBĀ. kur piedzima JĒZUS KRISTUS ir NĀCERETĒ.

24. dec 2017. 17:16

Tieši NĀCERETĒ piedzima JĒZUS KRISTUS.Tajā laikā NĀCERETĒ viesojās,kāds no INDIJAS valdnieķiem,kurš atgriezās mājup no ceļojuma pa Ēģipti.INDIJA tajā laikā nebija vienota,bet sastāvēja no daudzām sīkām valstiņām.Pravietis SIMEONS Indiešu valdniekam teica šādus vārdus,,Patlabam NĀCERETĒ ir piedzimis bērns un viņu sauc JĒZUS,Viņš nākotnē būs MESIJA un apvienos visas tautas vienā ticībā.Šis cilvēks ceļos pa visu pasauli un reiz apciemos INDIJĀ jūs.Viņš ieradīsies jūsu pilī,kad jums draudēs liela nelaime.Jūsu dēlu piemeklēs neizdziedināma  slimība.Vienīģi JĒZUS viņu spēs izārstēt...JĒZUS KRISTUS ir piedzimis NĀCERETĒ.  7.JANVĀRĪ..

Atslegas vārdi: mana grupa v.v.v.203

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Vineta S. 25. dec 2017. 20:59

Bet par Indiju - tur kaut kas ir. Tas ir pētīts. Pastāv versija ka tos gadus kas nav aprakstīti bībelē - no bērna gadiem līdz 28 gadu vecumam Viņš ir bijis pieklīdis pie tirgotājiem un aizceļojis uz Indiju. Un tieši tur viņš pie mūkiem ir smēlies gudrības un 28 gadu vecumā atgriezies atpakaļ un sācis sludināt.

Gunta L. 24. dec 2017. 19:28

Mieru,veseliibu un gaishus Ziemassveetkus!

Arvīds J. 24. dec 2017. 17:23

325.GADĀ.kad tika laboti visi  EVAŅGĒLIJI ,,daudz,kas tika svītrots un pierakstīts no jauna.Patiesībā JĒZUS KRISTUS piedzima NĀCERETĒ.,,Ēbrējiem TALMŪDĀ arī ir norādīts,kur ir dzimis JĒZUS KRISTUS..

SFI L. 24. dec 2017. 17:22

   Apēd kādu mandarīnu, lai nomierinātu prātu, pieņem kā ir,
svini ziemassvētkus ar sirdi, nevis ar lāpstu rokās

Autorizācija

Ienākt