Nejauši uziets masu mēdijos!!!

30. dec 2017. 13:06

Es tā nejauši uzskrēju virsū TVNET rakstam... izlasīju un sapratu -- cik daudzi Latvijā vēl dzīvo fantāzijās un ilūzijās!!!! Kas no tā visa ir iespējams ""BRĪBAJĀ  Latvijāa??""""
Rakstu nepublicēšu, bet adresi gan -- kam iekšā izlasiet!!!
Latvietis tiesā uzvarējis Lielbritānijas Iekšlietu ministriju    ----    http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/766828-latvietis_tiesa_uzvarejis_lielbritanijas_iekslietu_ministriju?/zinas/arvalstis/766828-latvietis_tiesa_uzvarejis_lielbritanijas_iekslietu_ministriju_kas_velejusies_vinu_izraidit_par_dzivosanu_uz_ielas  

Atslegas vārdi: žēl1, Padomājiet0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Gunta L. 30. dec 2017. 19:36

Prieks par konkreeto iznaakumu,bet vecais nodraaztais teiciens,labi tur,kur manis nav darbojaas

iim e. 30. dec 2017. 16:49

Vasilij!! Tu  es saprotu, ka tavā dzīvē pašiem gadiem nekas nav mainījies -- joprojām pīpē un lidinies!!! Nu lido vien tālāk!!

Vasilijs P. 30. dec 2017. 16:10

Brituks labākā mamma,un visu to labako ģimenītei!Neiedziļinies par ugunskuriem.

iim e. 30. dec 2017. 15:34

Tas tik tiešām bija nejauši -- gāju iekšā inboxsā un tur priekšpusē bija ar visu bildi !! Tāpēc arī izlasīju!!! Bet šis jau nav vienīgais tāfds stāsts!!

Ingrida X. 30. dec 2017. 15:08

    Izlasīju.
    Info, kuram nejauši uzskrēji virsū.
Kļuva drausmīgi skumji. Par to, cik tālu novesta daļa manas tautas, ka jājūtas bezgala pateicīgai, ka netiek izraidīta no citas tautas/zemes. Ka jāpacieš visādi pazemojumi, lai tikai varētu strādāt, varētu nopelnīt. Un stāsts jau nav par kkādām tur abstrahtām bagātībām. Stāsts, kā zinām, par elementāru izdzīvošanu.
    Un- es zinu, ko nozīmē tikt pazemotai, citā variantā, bet- tomēr. Un atkārtoju vēlreiz to, ko paudu savā pēd.blogā:  cilvēku attieksme ir atšķirīga, lai nu kur tu būtu vai nebūtu. Visur ir Cilvēki un tāpat visur ir sīkas niecības, kuras rod iespēju- izrādīties. Jā, lasot un rakstot to, ko nu šobrīd rakstu, pagājušo gadu emocijas sit augstu vilni; es to nevēlos un viss.

Autorizācija

Ienākt