.... "bērns ir viesis Tavā mājā"

4. feb 2018. 20:24

.... gluži tāpat, kā viesis viņa mājā esmu- es.    

     Es atkal nevaru nociesties, neievietojusi te saiti rakstam, kas, manuprāt, svētīgs daudziem. Ir laiks un vēlēšanās- izlasiet. Tie, kam ir bērni.

https://amizanti.lv/ta-sabruk-likteni-kapec-nav-jadzivo-tikai-bernu-del/2/

     Šoreiz- tas nav tā, ka uzrakstītais aktuāls man; jā, man patika izlasīt, gūstot apstiprinājumu, ka sanācis pašai šīs lietas saprast pareizi; šobrīd tas aktuāli man nozīmīgam Cilvēkam, vrb aiz to iedomājos: un ja nu nozīmīgi izlasīt vēl kādam??

   "Neviens nesaka, ka nav jāmīl savi bērni – mīli no visas sirds, dāvā viņiem laimi un prieku, tikai atceries, ka tam visam ir jābūt ar mēru. Un vēl, kad bērni izaugs, agri vai vēlu viņus nāksies atlaist."


.... viens no lielākajiem gandarījumiem, kas man, personīgi, ir kā mammai, ka mani bērni, kas dzīvo katrs savu dzīvi, viens otram uzticas, atbalsta, kad tas nepieciešams. Gan morāli, gan, savureiz, ar konkrētu darbību  

Atslegas vārdi: nedzīvot tikai bērnu dēļ0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (17)

Ingrida X. 13. feb 2018. 18:36

     Ziniet- ieskatīsieties te vai vairs nē- ir tik bezgala daudz- kā vērts!- ka.... Jāturas, vnk jāturas arī tad, kad šķiet- pavedieni izslīd no rokām.... jā, esmu to etapu izdzīvojusi, un?- nekas jau nebeidzas, ja tam nav lemts /ja paši neesam nolēmuši tā!/ beigties  
     Jauku vakaru, nedēļu!  

Ingrida X. 9. feb 2018. 19:10

     ir lietas, kas uzjautrina- nemainīgi; viena no tām:  kā šejienes dīva pati sevi apciemo savos jaunuzražotajos blogos   Pavērot- jautri!!  
     Labi. Ir piektdiena, kā nekā-
     Lai jauks Mums vakars!!!!  

Ingrida X. 9. feb 2018. 18:48

       ai, ai, ai, ai.....
       napaturēsi = nEpaturēsi  
vsp- jautri, ja kas.... ko tādu paklausīsimies šovakar?? .... domāju.....
ok, lai iet:


https://www.youtube.com/watch?v=109uO2EV6RM

Ingrida X. 9. feb 2018. 18:37

   Man, Kārlīti, dikti patīk akmentiņi, ko siltajās dienās, pārsvarā jau vasarā, paceļu savā, akmeņainajā Vidzemes jūrmalā   Un tad tie krājas manās mājās- burciņās un tml. Jauki, protams, līdz daļu sakrāto vnk nolikvidēju- nu tā: izmetu un viss    jo- visu jauko jau napaturēsi    Akmentiņu domu līmenis??- ak vai!!, kur nu man līdz tam..  
   Jauku pirmsbrīvdienu vakaru!!  

Dzēsts profils 8. feb 2018. 20:50

Līdz akmeņa domas līmenim nolaisties nemaz nav iespējams ! Tas būtu salīdzināms ar kritienu no mākoņa maliņas ar virsskaņas ātrumu, kuru pārdzīvot var tikai tāds cirvis kā akmens.    

Ingrida X. 8. feb 2018. 19:35

    Nee, Карлик, mēs nerunājam par vienu un to pašu. Vai arī- runājam atšķirīgos līmeņos.
    Mani, jā, mani ļoti konkrētie Bērni, kuri tgd katrs savā dzīvē, savā biznesā, savās attiecībās, ir tie, kas manus nervus, ko paplucina darbs utt., utt. ..... , gan savās sms, gan tad, kad satiekamies, kaut uz brīsniņu reāli, saved atkal kārtībā, radot to foršo sajūtu, ka pasaulē ir Cilvēki. Labi, gudri, domājoši, sirsnīgi, vienkārši, netēlojoši neko.... un pie tam- man rada!!!!  

Coroni c. 7. feb 2018. 07:13

Kad vissi vēl maziņi, mīļi un pūkaini un kad izaug - nervu bendes,
katra pasaulei ir sava robeža, ko pārkāpt nedrīkstam, ar likumu nerakstītu

Ingrida X. 5. feb 2018. 20:11

    Jā, Gunta, man patīk, pat ļoti patīk, Tavi pieraksti. Jo- tajos vnm ir saturs, tās nav tikai frāzes. Paldies Tev!
    Es pat nezinu, vai tas ir tieši respekts, vai kādā īsti to vārdā saukt, bet- milzu uzticēšanās gan!! Un- nekad netēlot bērnam neko. Un tad jau tas veidojas- abpusēji. Neizplūdīšu, jo Tu uztvēri, ko vēlos pateikt es, es- ko pasacīji Tu.
    Jā, bērni IR jāatlaiž, lai cik tas nav viegli. Žēl?- protams. Bet viņiem taču ejams tālāk pašiem SAVS CEĻŠ, lai cik frāžaini nu tas neizklausītos. Jā, bērniem jāzina, ka pasaulē IR vecāki, ka ir, pie kā vērsties, kad tas nepieciešams, tas dod drošību /es zinu to pati no sevis!/, bet nekoriģēt un nedrīpelēt pēc savas olekts- ne mazotnē, ne vēlāk, jau savus pieaugušos bērnus.  

     Jā, Gunar, kā Tu saki 08:18: "..diemžēl tādu nav mazums." Nav gan.

     Paldies visiem, kas ielūkojās manā ierakstā!!
     Lai izdevusies Mums nedēļa!!  

Ingrida X. 5. feb 2018. 19:58

   Jā, Benita ir visam savs laiks. Bet- nekas jau nenotiek no nekā, vai ne??  

   Vasilij. Kad Tu netiražē savas domu pērles n-tajos eksemplāros, Tad esi jauks. Es tāpat zinu, ka esi labs cilvēks, lai kā nu dažubrīd te izpaudies; katram savs rokraksts    

Ingrida X. 5. feb 2018. 19:52

.... tak izpaudies, Maksim, kā vēlies!! ;))) Ne man tas ko atņem, ne pieliek. Jā, jāmīl visas Dieva radībiņas, tak dari to!!- kaut vai apēdot, ar kariju un alu pa virsu!! :P :P .. Esi runājis?? Nu- jauki!!  

Ingrida X. 5. feb 2018. 19:49

   Valdiņ. Es nezinu, bet kkā kļuva silti, ka Tu savā pierakstā nesabaidījies privātuma. Mani blogi, cik nu vairs tos rakstu, lielākoties ir ar personisku piesitienu, jo, kā jau esmu teikusi: citādāk nemāku, neredzu jēgu tikai kko... bet katram jau savs rokraksts, protams :) cits veids un vēlmes, aiz ko te izpausties; un tas jau tikai normāli  
   Jā, tas Laiks nu ir vienreiz tāds frukts, kas vnm!!! ies tikai uz priekšu    Trīs gadi?? Vrb. Bet, ņemot vērā, kas viss noticis šajos gados trīs, man pat šķiet- pa vidu vesela sadaļa dzīves
   Lai veicas Tev!! :) Tu esi labs, saprotošs cilvēks, un par to Tev- paldies!!  

Gunta L. 5. feb 2018. 18:48

Beerns jaarespektee jau no mazotnes,tikai taa  es varu vinham paliidzeet un dariit labu,zheel ka beerni mums doti tikai uz iisu laika spriidi,veelaak katram pasham savs celhsh.

Gunars S. 5. feb 2018. 08:18

Maksims xxx,ej  labāk gulēt neēdis,bet suni(draudziņu) lai apēd austrumnieki...Kas attiecas uz pieaugušiem bērniem,lai iet pasaulē laimi meklēt,citādi visu dzīvi būs bērniņi,neko bez atļaujas...diemžēl tādu nav mazums.

Dzēsts profils 5. feb 2018. 02:39

par ko iet īsti runa? par suni? par to žurku?
oki, jāmīl ir visas Dieva radības, bet vai vistu ko ēd hamburgerā , par 5 eiro mīlēsi? da nafig, es apēstu arī Tavu suni Ingridiņ, mierīgi.................. kariju pa virsu un aiziet, ar alu

Vasilijs P. 4. feb 2018. 23:06

Sarunu un domu biedrs,jo atraitnis...

Benita L. 4. feb 2018. 21:51

Visam savs laiks.

Dzēsts profils 4. feb 2018. 21:13

No visiem Amigos bloģeriem,  Tu esi "savs puika"
Un man prieks kā liktenis ir lēmis, kaut nedaudz, bet iepazīt Tevi personīgi!
(šausmas! Jau trīs gadi pagājuši)

Autorizācija

Ienākt