.... maxīti, aiz ko tik bailīgs Tu??

18. mai 2018. 22:19

.... ka tad, ja parunāšos ar Tevi, tiksi sabārts no virtuālās gunasanug??? ak, pasaulīt baltā- cik maz vienam otram vajag, lai baidītos bilst kaut vārdiņu vienu- ar citu!?!..

.... man Tevis, ja kas, pat žēl- tik īsā pavadiņā esi iesiets, maximka!! ..

    Bet- tik gļēvs vīrietis galīgi nav tā vērts, lai veltītu tam laiku + ierakstu savu; aiz to- es labāk ievietoju dziesmu, kas man:


.... un- tā mēs pazaudējamies- neatklājoties, nepieņemot, baidoties, tēlojot kko....
.... un- šis ne tuvu nav ievietojums virtuāļiem, kas te defilē, bet gan Cilvēkam, kuru, sava paštaisnuma pēc, baidos pazaudēt es- savu draugu, visvērtāko..
...............................................................................
     Un- kas, beigu galā, ir vsp kkā vērts?? Vai tā mūžīgā izlikšanās un tēlošana kko no sevis, nezko?? tas pārprastais lepnums?? Ha!!- vai pati maz esi sakņupusi pie savas dzīves daļējām drupām, kad neveiksme seko neveiksmei?! Un tad- to nepiedot otram, Citam?? Paštaisnums, traks.Tas viss ir pupu mizas, un- tikai. Ar to jātiek galā sevī, tas jāsaprot/jāpieņem Otrā. Jo tu, kā cilvēks, biji, esi un būsi, tikai un vienīgi- tu pats.Jā, brīžam pāri savai varēšanai. TU PATS.

Atslegas vārdi: tikai tu pats4

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Ingrida X. 22. mai 2018. 16:11

     Es palaboju savu mazvērto ierakstu šejienes kontekstā.
     Man- prasījās to darīt.
     Vienas, ne garas, vēstules pēc.
     Gadās.

     Un visi maxīšveidīgie var dzīvot svētā mierā, kaut pie staba piesieti ;))))))

Ingrida X. 18. mai 2018. 23:08

.... nezinu, Vasil. Man pieriebušies visi šie divkoši; un tas ir viss.

Vasilijs P. 18. mai 2018. 23:06

Ja lins tiek apstrādāts kopā ar zirnekļiem,zini,kas sanāk?!

Vasilijs P. 18. mai 2018. 23:03

Iemetīsies linos zirnekļi...

Ingrida X. 18. mai 2018. 23:01

    Ziniet?? Jūs daudzi te, laipojot vienai personai, paši- devalvējaties; kļūstiet mazmazītiņi- "nekas". Es to nerakstu konkrētu emociju iespaidā, tā nav; es to rakstu, pavērojot norises te, samērā ilgā termiņā. Ja Jūs tas viss apmierina- jauki!!; tikai, laikos, ne diždižsenos, te pavaldīja gaisotne mzl cita. Kas to izmainīja??- JŪS!!! Ar saviem reveransiem un pielīšanu.

      Ja  visi, šeit palikušie, esiet ar to mierā- ok. Tas nepaaugstina Jūs- ne par sekundi. Sīki ļautiņi- sīkā saitā.    /ha!!!!!!!!!!!!!!/ .....

Ingrida X. 18. mai 2018. 22:49

.... par cik sasaistītais maximka mani nostrīpojis /ko citu no tāda gļēvuļa gaidīt?/- puķe Tev, no nevēlamās /ak, ka tik guniņa nesabar! /-  ar iepriekš-minēto!! ;)

Ingrida X. 18. mai 2018. 22:27

   Ja kas- pat negaidu komentu- nevienu!! Patiešām, ticiet!! :) Maximka??- iesiets saitītē traki īsā; citi?- tāpat anugas pakļautībā esoši. Protams, mani bezgala jaukie līdzpilsoņi- es runāju par tiem, kas te vsp vēl izsakās!!! /tie anugas pakaļdarinājumi- neskaitās/. Man sagribējās uzrakstīt un- uzrakstīju. Jo- esmu brīva no Jums visiem. Forša sajūta, ja kas ;)
   Un foršas brīvdienas- Jums Visiem!!  
              /ha- hā!!!/ :D
              smieklam šis saits, un- tikai. Un- smieklam- te iesaistījos- es ;)))))

Autorizācija

Ienākt