Bez komentāriem...

23. mai 2018. 15:04

Filma "Brīnums"

Atslegas vārdi: viss ir iespējams1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Ingrida X. 24. mai 2018. 19:51

.... ja kam ir lētuma piegarša, tad- Taviem pierakstiem.
     Esmu tieša, kā zini.

Ingrida X. 24. mai 2018. 19:48

   Jā, Sandi, atceros filmu, par kuru Tu.
Bet- vai Tu zini, kaut nojaut, cik nežēlīga mēdz būt bērnu/pusaudžu vide pret citādo, pie tam- citādo, pa lielam??? Un- kas pats trakākais, gadās arī pieaugušie, šķietami, ar tik šaurām pierītēm, tik stulbi, ka gribas vnk satriekt tos idiotus mežā... Es runāju skarbi, par daudz??- nē. Es bieži nesaprotu, kur vsp šādi degradāti rodas. Tu zini, kurš pag-pag-pag-pagājušajos gados bija mans laimes brīdis, mana, kā savas profes.pārstāves, bezmaz zvaigžņu stunda?? Varu izstāstīt, lai Tev pielēktu, par ko es runāju.
    Mēs ar klasi, ar ĀRĒJI 30 normāliem /jā, jā, jā!!- pēc aptrulušās sab.sprieduma!!/ bērniem bijām ekskursijā uz Rundāli; un tur uz soliņa, ārā, sēdēja puika, kura sejā bija izaugums, tik liels, ka puisēna seja zem tā jau bija grūti nosakāma; skaidri redzams- audzējs darījis savu. Es iztrūkos ne no tā zēna, bet gan no tā, KĀ manējie paies viņam garām. Jā, zināju, ka cilvēcību, izpratni par to, biju viņos "lējusi" gadiem, bet- pamatīgi izkropļota reralitāte ir un paliek- pamatīgi izkropļota realitāte. BET- manējie pagāja garām tā, vienkārši. Kā paiet garām, ikkuram. Puisītim, tam, uz soliņa, vējš tajā brīdī aizpūta naģeni, viens manējais to saķēra un pasniedza- NORMĀLI PASNIEDZA!!!!! Tu zini??- es pēc tam raudāju. Raudāju aiz laimes. Un, atgriežoties atpakaļ, jau autobusā, palūdzu šoferim mikrofonu un pateicu: "Es jūs visus bezgala mīlu. Paldies, ka esiet tādi, kādi esiet."

     Tiem, kas kaut uz sekundēm pāris, nav bijuši publicētās filmas varoņa vietā, nesaprast daudz ko.

Sandis x. 23. mai 2018. 18:39

Ingrida.....  
Cilvēkbērns

Ingrida X. 23. mai 2018. 18:33

   Noskatījos šo filmu uz lielā ekrāna, tikko tā parādījās. Sagadījās, ka tieši tad biju Rīgā un tieši tad sagribējās redzēt vērtu filmu.
   Jā, bez komentāriem.
   Vēlējos turp aizvest visu savu klasi, jo- Cilvēcības mācību jau neiemācīt tikai vārdos. Neaizvedu. Finansiāli tas ne visiem bērniem bija iespējams. Filmu noskatījāmies ne uz lielā ekrāna. Bet- noskatījāmies, kopā.

Sandis x. 23. mai 2018. 18:21

tāpat ka deguns......

Gunta L. 23. mai 2018. 18:19

Briinumi notiek...

Sandis x. 23. mai 2018. 18:04

lētuma piegarša......
kāds filmas vēstījums? kaska?

Autorizācija

Ienākt