domāšanas paradigma......

1. jūn 2018. 11:59

šo blogu man iedvesmoja:
Gunta Liniņa vakar 18:05
Ja valsts kaados pasaakumos iegulda miljonus.....

latvieši, ka jau atbildē minēju, tādi ka afrikāņi kuri gatavi sēdēt un gaidīt lietu, bet neko nedarīs, kaut no tuvākās ūdenskrātuves ievilkt ūdeni..... bļaus ka mirst no bada un tad kāds atbrauks, tie pārsvarā eiropieši, un viņu vietā izdarīs......

Latvijā tas izpaužas tā.......
visu laiku bļaustās ka zog, zog miljoniem, par to gatavi no rīta līdz vakaram runāt.....
BET, kad uzdod jautājumu- vēlēšanās piedalījies?
atbildes ir super- nē, nekad negāju, neiešu.... nekas nemainīsies, visi viņi vienādi.... es ko muļķis lai kaut kā tādā piedalītos.. nepiedalos un vainīgs nejūtos ka zog......

nu ko mīlīši, jūs neesat gatavi pat VIENU soli spert lai apliecinātu savu vēlmi pārmaiņām, ko tad var gribēt?! (retorisks jautājums)....

neaģitēju ne par vienu partiju, aģitēju par vēlēšanām un sākt ar sevi.......
mainiet domāšanu!!!

Atslegas vārdi: miljonāri1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (17)

Gunars S. 2. jūn 2018. 17:57

Sandi,tu pietēlo,ka rūpējies par tautas labklājību,tās izdzīvošanas iespējām,centies snaudošos patraucēt Daži ar godīgu darbu,valsts labā iet bojā,kā  Mārtiņš Bunkus,nopelnot tikai nedaudz vairāk par nieka 5,500 eur.dienā.

Frēzija v. 2. jūn 2018. 17:42

Man arī kau kas jauns un nesaprotams! Sandi, neviens nenosoda svētkus kā tādus, manuprāt, visam vajag mēru, ne vienīgi izrādīšanos un novirzīt nabadzīgo ļaužu domas no ikdienas rūpēm.

Ingrida X. 2. jūn 2018. 12:45

Viss jau traki pareizi, Sandi, ko raksti.  Tava iestāšanās par darīšanu, ne runāšanu- super!! Tikai-
kas, Tavuprāt, mainās no tā, cik pareizi visu uzrakstīji?? ko- konkrēti- pats esi tādu izdarījis, atskaitot to aizsoļošanu līdz vēlēšanu iecirknim?? jā, man ir gadījies gan, kad neaizsoļoju, pasaku, kā ir; ja neredzu, par ko  man to listi mest, tad neredzu. Un- nemetu.
Varbūt dažubrīd tie mazie, labie darbiņi, ko ikdienā padarām, ir vairāk vērti nekā tā iecirkņa apciemošana.

p.s.jā, esmu viena no tiem cilvēkiem, kuri ir PRET kaut tādu līdzekļu šķiešanu tai 100-gadei. Jo tāpat taču vairāk kā skaidrs, ka tas krāšņums, kas tiek izšauts gaisos un tml, tas, ar ko tautu iepriecina, ir tikai aisberga redzamā daļa; tas, kas sagulst vienā otrā kontā- jau cits stāsts. Bet- par cik apzinos, ka viss mans devums- darīt savu darbu pēc labākās sirdsapziņas, un tikai, atturos arī no publiskas citu nosodīšanas latviski nepareizas domāšanas un rīcības sakarā.

Dzēsts profils 2. jūn 2018. 11:52

Paradigma (gr. παράδειγμα – "modelis, tēls, paraugs") - noteikts uztveres un domāšanas modelis, pasaules redzējums, galvenie teorētiskie pieņēmumi (ietvars).

Zinātne dažādos tās attīstības posmos, katra kultūra, sabiedrība raksturojas ar tajā dominējošo paradigmu, un arī konkrētas zinātnes disciplīnas gadījumā runā par tai specifisko paradigmu. Termins kļuva populārs galvenokārt pēc ASV filosofa un zinātnes vēsturnieka Tomasa Kūna grāmatas "Zinātnisko revolūciju struktūras" iznākšanas 1962. gadā: "Zinātnisko izpratni veido novērojumi, taču zinātnisko atklājumu atzīšana atkarīga ne vien no novērojumiem, bet arī no attiecīga teorētiskā pamata jeb paradigmas".
Kategorija: -vēstures zinātne.
http://vesture.eu/index.php/Paradigma

Paldies :) ! Apguvu jaunu svešvārdu. Priekš sevis jaunu   . Kā domā Sandi, -no cik senas vēstures veidojies Tavs paradigmiskais raksts?

Benita L. 1. jūn 2018. 22:11

Skatoties bildē uz afrikāni zem palmas karstumā gulošu - kāda gan šim vaina - banāni,kokosrieksti,jūra...neko nedara...Šovasar latvietis pārkarsis saulē guļ - karsti...

Sandis x. 1. jūn 2018. 20:43

man jau šķiet ka visu laiku ko prātīgu rakstu.........

starp citu, šodien ir zīmīga diena lai par to parunātu.......
Latvijas hokeja izlases spēlētais, Oskars Bārtulis, LHF paziņoja ka nespēlēs izlasē, jo pieņēmis Krievijas pilsonību....... mūžīgi konfliktēja ar LHF un Hartlijs, izlases treneris, pat neņēma vairs Bārtuli, tad redz, kļūs par Krievijas pilsoni...... super....... vajadzēs atteikties no Latvijas pilsonības un pat piedalīties vēlēšanās oficiāli nedrīkstēs:)
tāda lūk, domāšanas paradigma.......  

Guna a. 1. jūn 2018. 20:34

Nu taču , Sandi !   beidzot kāds prātīgs vārds no Tevis ...

Sandis x. 1. jūn 2018. 20:20

pelavas, ne pelavas, bet vajag uzņemties atbildību.... kaut ar mazumu sākt!

zinu šo filosofiju- nebalsoju jo zog, bet kad zaglīgā valdība paveic ko labu tad dancī iet, atvainojiet, kā tad tā, kāpēc prieka lēkā tie KURI nepiedalījās vēlēšanās?
patrioti......... tāds lūk laimes lācis........

Gunta L. 1. jūn 2018. 19:30

Gluzhi visi latvieshi  jau neseezh rokas kleepii salikushi,gan uudeni velk,gan egliites staada,kuras citi izcirtushi lai tiktu pie pikha,diemzheel tiem chaklaakajiem visai biezhi ir materiaalaas probleemas,bet slinhkhi arii Aafrikaa ir slinhkhi.

Ina E. 1. jūn 2018. 14:42

Kamēr būs kūtrie dīvānu bļaukas , čaklie ,,buldozeri,, turpinās vairot savus miljonus !

Guna a. 1. jūn 2018. 14:14

Nekāds Laimes Lācis situāciju nemainīs , kūtrie latvieši necels kamēr savas papapapa...paklusēšu !   uz vēlēšanu iecirkņiem lai aizietu..., starp daudzdaudzajām pelavām   - kādu uzdīgt cerīgu graudu rastu lai !  

Guna a. 1. jūn 2018. 14:10

Sandi ...,   Gunta savā jautājumā skāra pašreizējo situāciju valstī - de facto !   diemžēl tā tas arī ir - valsts ieguldījumi un dotācijas ->>> jaunu miljonāru dīgšanu veicina !   Skumji..., bet fakts ...

max m. 1. jūn 2018. 13:55

Agents Smith,destruktîvais spamu karalis !

Vasilijs P. 1. jūn 2018. 13:44

Katalonija-Meksikas arestus ieskaitot...

Vasilijs P. 1. jūn 2018. 13:42

Vai uzlikts kada līmeņa arests-apcietinājumi,pat Ziemeļkoreja.

Vasilijs P. 1. jūn 2018. 13:37

Spānija piekrīt katalonijas Valdībai,ja pieteiktie kandidāti nav ārzemēs.

max m. 1. jūn 2018. 13:34

"Prasietpieprasiet un jums taps dots". Izklausàs stipri naivi, nu un kas.. pasakas arî ir naivas,burtiski tulkojot. Bet,tas princips stràdà.

Autorizācija

Ienākt