.... grāmatas, kuras- ir vērts!! :)

6. jūn 2018. 18:40

    Lasu daudz. Gudrās un sevi it kā pilnveidojošās grāmatas, bet vēl vairāk tās, t.sauc.bestsellerus, kas, vsm mani, ar daudzām gudrībām no to personāžu dzīves, mani pilnveido /ha!!/ vēl vairāk. Katrā no grāmatām ir kas tāds, KĀDĒĻ tā ierauj sevī; katrā no tām- KAS LIEK KKO SAPRAST ARĪ SAVĀ DZĪVĒ.

    No pēd.mēnesī lasītajām visvieglāk lasījās divas, tai pat laikā- ne vizuālā to piesaiste /kaut- šajā gad.- mani vispirms paņēma gr.vāks/ izsaka to, kas gūstams, izlasot. Vnk- iesaku:


https://www.janisroze.lv/lv/gramatas/dailliteratura/tulkota-dailliteratura/romantika-romani-sievietem/milestiba-ir-domata-idiotiem-ka-man.html
/anotācija, praktiski- nepasaka- neko!! vsm šajā gadījumā/

    Otra:


http://kontinents.lv/gramata/466/miesassargs

    Atkārtoju:  anotācijas ir mazizsakošas;  tie, kas lasa grāmatas, jau zina- ja, izlasījušai/-am 1/4 nav, tad- nav!!; ja parauj tā, ka neatrauties- tad tā ir tava!! :)

    Ja kas- es necentos ieteikt kko no smagā gala, BET- ne tikai tā sm.gala literatūra liek domāt, pārvērtēt, saprast, un beigu galā- izjust kko, vrb tieši tajā brīdī- visvajadzīgāko- TEV.

    Ja kāds manu ierakstu ievēros, vēl jo vairāk- ja patiks, vnk- būšu priecīga  
/par cik 1.-o no minētajām jau esmu atdevusi atpakaļ b-kā, tad pārfočīt, lai bilde būtu skaidrāka, man nebija iespējams; atv.!/

Atslegas vārdi: domājiet0, lasiet0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Ingrida X. 7. jūn 2018. 10:37

    Priecājos, Vasilij, ka "nav cauršauta brūce"!!! Tad jau ātri tiks uz pekām!    Un-   arī no manis tai Tevis pieminētajai  konkrētajai kundzei!

Ingrida X. 7. jūn 2018. 10:33

    Paldies, Gunta, ka padalījies, ieskatījos:
https://www.janisroze.lv/lv/gramatas/dailliteratura/tulkota-dailliteratura/romantika-romani-sievietem/sadragatie-sapni.html
.. palasīju arī plašākas anotācijas; bet, kā jau teicu- reizēm anotācijās teiktais pieviļ, ir gadījies. Ieinteresēji. Paldies!!  

Ingrida X. 7. jūn 2018. 10:27

ne reizi vien

Ingrida X. 7. jūn 2018. 10:26

     Paldies, Inta   Esmu izlasījusi ne reizes vien. Un?? Tas izslēdz ko citu??
    Katrs sijājam tās pelavas pa savam:
cits- skatoties filmu pēc filmas; cits- izdzīvojot ne savu, bet seriālu varoņu dzīves; cits- priecājoties par lētiem šlāgerīšiem, cits- caurām dienām ietusējot amigosā vai citā saitā... UN- ne ar ko kāds top labāks, vai sliktāks. Tā uzskatu es. Jā, man patīk lasīt, ļoti patīk!! Ja grāmata nav mana, neaizrauj, ņemu citu. Un tas, ka lasu, nebūt neizslēdz citas, iespējams, vērtākas nodarbes.

Ingrida X. 7. jūn 2018. 10:16

   Tavsiekodiens, Diāna, nevietā.
Klasiku esmu lasījusi un lasu ne maz. Neuzskatu, ka smalkais stils prasa ar to nozīmēties ;)) par tiem stulbajiem jautājumiem gan nesapratu, priecājos, ja pati saprati, ko vēlējies pateikt  

   Arī tajā, Tavuprāt /un, iespējams, daudzuprāt, saucamajā sēnalu literatūrā, ne reti ir atrodams ļoti daudz vērtīga, vērtīga tieši sev; jā, dažubrīd esmu saņēmusi vairāk atbilžu uz jaut., kas aktuāli man, kā Tevis minētajā  klasikā.

   Nu ko:  kā mežā sauc, tā atskan, vai ne??:
Mans ieteikums personīgi Tev:   pārlasi latviešu klasikas pērli "Mērnieku laikus", it īpaši akcentējoties uz Pietuku Krustiņa visgudrajiem izteikumiem   

Inta J. 7. jūn 2018. 07:31

.Dzīve ir tik īsa un negribas izšķiest dārgo laiku "pelavu sijāšanai".....Bībeli ir vērts lasīt....īpaši Jaunajā Derībā viss ir priekš manis un arī Tevis   

Diāna A. 6. jūn 2018. 22:58

Lasi klasiku un nebūs tik stulbi jautājumi!

Vasilijs P. 6. jūn 2018. 21:02

Izšķirojiet,kas ir un kas nav viņai!

Vasilijs P. 6. jūn 2018. 20:40

Jo apstiprinu!Šī konkrētā kundze deva pat mums-CIP iespēju atgriesties Valstī,bez liekām un ilgstošām procedūīrām,vai pateicīgs?!

Vasilijs P. 6. jūn 2018. 20:36

Kad Bundestāgs beidzot saliks visus punktus uz"i"

Vasilijs P. 6. jūn 2018. 20:27

Labi,kad nav cauršauta brūce!

Gunta L. 6. jūn 2018. 20:04

Paldies par informaaciju.Patreiz lasu Diaanu Chemberlenu -Sadragaatie sapnhi.

Autorizācija

Ienākt