.... adekvāta, pie tam- ļoti

19. sep 2018. 18:27

     Neadekvātā?? Gravitācija ir adekvāta, pat ļoti!! Zemeslode taču visu laiku griežas, vai ne??   Un- mēs nekrītam no tās nost, vai ne??   Safantazēt jau var viskautko, protams, es arī esmu rakstījusi pasakas, ja kas ;)

    Mazs piemērs, nu- tai gravitācijai (brr!!- nepatīk šis vārds un viss!!):
    Šopēcpusdien, braucot no darba, km 3, apmēram, no manas pilsētas, pa ietvi rāpoja viens vīrs, jā, jā, tieši tā- rāpoja!! Es, kā jau visi, un to bija ne mazums!, pabraucu garām. Taču sajūta bija draņķīga, lai neteiktu vairāk. Griezos atpakaļ. Cilvēkam, ar smagiem pārvietošanās traucējumiem, bija grāvī iekrituši kruķi + kauliņi, ko nopircis zupai. Bet kāds lielākajai daļai garāmpabraucēju spriedums?: piedzēries!!!, kaut nejutu nu druskas no tā, jo- nebija, ko sajust!!.. Kā tālāk rīkojos, kā palīdzēju, nerakstīšu, jo- ne tuvu neesmu Terēze; es atgriezos tikai tāpēc, lai sev atvairītu šo rāpojošā cilvēka tēlu vakarā, naktī, pēc..

    Par ko man- kārtējo reizi!- lika domāt šis vīrs?? Kādā stāvoklī, cik nožēlojamā, mūsu ārēji uzprišinātajā lv, iespējams nonākt cilvēkam, kuram reāli nav, kas palīdz. Skaista zeme, nejēdzīga valsts. Vienīgais, uz ko cerēt: uz cilvēku VESELO SAPRĀTU 6.oktobrī.

Atslegas vārdi: cerot0, ka būsim reāli0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Ingrida X. 20. sep 2018. 17:24

.... nē, nē, Benita, ne par konkrēto gadījumu vien stāsts. Jā, vakardien, izdarot labu citam, izdarīju labu- sev; tā jau tas notiek!; es vēlējos pateikt ko vairāk. Un- paldies Tiem, kas izlasīs un sapratīs to  

Benita L. 19. sep 2018. 21:08

Protams ,labi,ka pamanīji un atgriezies.

Ingrida X. 19. sep 2018. 19:03

   Vai es, Gunar, kaut vienu garāmpabraucēju nosodīju???- nē!!! Arī manis pašas pirmais secinājums bija tāds. Ja kas, es arī steidzos. Bet- vai es baidījos savu naktsmurgu, vai atcerējos to gadījumu, kad cilvēks ceļā uz Tūju nogulēja ne stundu vien, jo visi, izņemot manu paziņu, nodomāja: dzērājs, kaut tā bija sirdslēkme!!!, es- nezinu!!!! Man apgriezties lika impulsi kkādi, un tikai. Un nekar, lūdzu, birkas.

Gunars S. 19. sep 2018. 18:55

Ne vienmēr visus garāmbraucējus būtu jānosoda(vieni izklaidējās,brauc lielus gabalus citi strādā un steidzās)...Dažreiz dzīve man škiet nežēlīga!

Nu jāsakož zobus un jāturās! Tu darīji labi. Bet iznāca kā?

Gunars S. 19. sep 2018. 18:54

Ne vienmēr visus garāmbraucējus būtu jānosoda(vieni izklaidējās,brauc lielus gabalus citi citrādā un steidzās)...Dažreiz dzīve man škiet nežēlīga!

Nu jāsakož zobus un jāturās! Tu darīji labi. Bet iznāca kā?

Autorizācija

Ienākt