Pasta carbonara, Lazanja, Paelja.. Ehh, kas par ēdienu nosaukumiem, ko?! liekas, nezin kāds smalkums, bet īstenībā makaroni dažādās interpretāciju izpildījumos.
Vienā Rīgas restorānā pasūtīju pastu carbonara..biju drusku vīlusies - nekas sevišķs mājās kas līdzīgs tiek gatavots, pat garšīgāk sanāk, bet rē -piešķir ēdienam nosaukumu un var uzskatīt par gastronomijas šedevru
Agrāk bija makaroni ''po flotski''..tagad visam šim ēdienam pa virsu sieru un ir vauu
Atslegas vārdi: ēdieni10
inesis d. 6. mar 2020. 21:39Paņem paciņu pelmeñus un izcep sviestā apcepot visas puses, tad uz pannas uzlej 100 gr. Alus un ļauj ūdenim izgarot. Supper.Nosaukumam nav nozìmes. Pelmeñi paliek pelmeņi, bet garša mmmmm
Vasilijs P. 16. dec 2019. 20:39Ja!Jā!Bērziņš galviņu iztirgotu Ķīnai.
Gunta L. 16. dec 2019. 19:39Kaut kur dzirdeeju,ka galvenais ir slaapes....
Vasilijs P. 14. dec 2019. 13:21Jo nav vienlīdzības līgā,ASV sieviešu izlase,un kā ārzemnieki dzīvo,kuri pat intreses nav pārstāvētas.Klāt pie asins desas.
Liga M. 14. dec 2019. 07:45Jā,itāļi ir unikāla tauta,netikai makaronu ēdāji,bet arī skaistu to nosaukumu radītāji,to arī ir jāmāk,vot tā
Vasilijs P. 13. dec 2019. 17:25Makrons negrib skolotājas!
Vasilijs P. 13. dec 2019. 17:22Jo Vācija viens bojāgājušais,un pat bērni ievainoti-gāzes sprādziens!
Vasilijs P. 13. dec 2019. 17:20Latvijas izsniegtās autovadītaju apliecības nav derīgas pat daudzās Arābu Valstīs!
Vasilijs P. 13. dec 2019. 17:13Barona kunga krusstēvs(CIP).
Dzēsts profils
13. dec 2019. 16:02
Lilija L. 11. dec 2019. 08:47Paldies, mīļie draugi, par komentāriem un īkšķīšiem!
Nesanāca padiskutēt ar jums vairāk, jo visādi darbiņi -mazi un lielāki gada beigās.
Vasīlijs - visaktīvākais no visiem, pacēla bloga reitingu Paldiesiņ! Tikai ja pa tēmu runātu, tad būtu vispār super labi!
Frēzij, katrai medaļai ir divas puses, tādā ziņā, ka jā-mums nav svarīgi ēdienu nosaukums, bet to garša, bet velns parāvis- tak uzķeramies uz tām visām ''carbonārām'' (es par sevi).. Un restorānu tīkli izmanto šo paņēmienu klientu pievilināšanai! Menedžmentam ir jābūt,it īpaši ja konkurence ir liela un tirgus mazs samērā.
Benīta Absolūti tev piekrītu, ka tie ēdieni ir noteikti vairāk baudāmi izcelsmes valstī!
Max, strawberry cake ir noteikti super garda! Tikai tās strawberry-zemenes svaigās būtu šobrīd vairāk kārojamas..ehhh..jāgaida vasariņ!
Ansīti! Saldējums arī ziemā šad un tad ir ok
Guna, Paldies par klipu un komentāriem!
Lai visiem šodien ir jauka diena!
Skabargu A. 9. dec 2019. 00:21Mans ir stagnāts baigais kuram, nosaukums, ir baigā vērtība
jo 100 reiz pārbaudīta tikusi
Frēzija v. 8. dec 2019. 22:19 Nosaukumam nav absolūti nekādas nozīmes, brenda birku var piekarināt jebkam
... nozīme ir sajūtām, baudīšanai un šoreiz - izgaršošanai
Vasilijs P. 8. dec 2019. 18:35Jo gluži kā Turcijā,daudz viltotas mantas-Falšais zaķis...
Benita L. 8. dec 2019. 13:18Jā,cilvēku pievelk specifiski nosaukumi.Varbūt tie specfiski baudāmi tikai tur,kur radušies,šeit,pie mums vairāk vai mazāk veiksmīga imitācija.Gaidīsim citplanētiešus,tie noteikti ēd ko neparastu!
Vasilijs P. 7. dec 2019. 22:23Un rokas par īsām...
max m. 7. dec 2019. 17:08cakes strawberry ?
max m. 7. dec 2019. 17:05Kuras ? Vai tas anglu browning ?
Vasilijs P. 7. dec 2019. 17:04Vēl tās brūnās kūciņas...
Vasilijs P. 7. dec 2019. 17:03Žeļezno!