Nosaukumam ir nozīme!

6. dec 2019. 15:23

Pasta carbonara, Lazanja, Paelja.. Ehh, kas par ēdienu nosaukumiem, ko?!   liekas, nezin kāds smalkums, bet īstenībā makaroni dažādās interpretāciju izpildījumos.  

 


Vienā  Rīgas restorānā pasūtīju pastu carbonara..biju drusku vīlusies - nekas sevišķs mājās kas līdzīgs tiek gatavots, pat garšīgāk sanāk, bet rē -piešķir ēdienam nosaukumu un var uzskatīt par gastronomijas šedevru   

Agrāk bija makaroni ''po flotski''..tagad visam šim ēdienam pa virsu sieru un ir vauu     

Atslegas vārdi: ēdieni9

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (38)

inesis d. 6. mar 2020. 21:39

Paņem paciņu pelmeñus un izcep sviestā apcepot visas puses, tad uz pannas uzlej 100 gr. Alus un ļauj ūdenim izgarot.    Supper.Nosaukumam nav nozìmes. Pelmeñi paliek pelmeņi, bet garša mmmmm

Vasilijs P. 16. dec 2019. 20:39

Ja!Jā!Bērziņš galviņu iztirgotu Ķīnai.

Gunta L. 16. dec 2019. 19:39

Kaut kur dzirdeeju,ka galvenais ir slaapes....

Vasilijs P. 14. dec 2019. 13:21

Jo nav vienlīdzības līgā,ASV sieviešu izlase,un kā ārzemnieki dzīvo,kuri pat intreses nav pārstāvētas.Klāt pie asins desas.

Liga M. 14. dec 2019. 07:45

Jā,itāļi ir unikāla tauta,netikai makaronu ēdāji,bet arī skaistu to nosaukumu radītāji,to arī ir jāmāk,vot tā

Vasilijs P. 13. dec 2019. 17:25

Makrons negrib skolotājas!

Vasilijs P. 13. dec 2019. 17:22

Jo Vācija viens bojāgājušais,un pat bērni ievainoti-gāzes sprādziens!

Vasilijs P. 13. dec 2019. 17:20

Latvijas izsniegtās autovadītaju apliecības nav derīgas pat daudzās Arābu Valstīs!

Vasilijs P. 13. dec 2019. 17:13

Barona kunga krusstēvs(CIP).

Dzēsts profils 13. dec 2019. 16:02

Lilija L. 11. dec 2019. 08:47

Paldies, mīļie draugi, par komentāriem un īkšķīšiem!   
Nesanāca padiskutēt ar jums vairāk, jo visādi darbiņi -mazi un lielāki gada beigās.
Vasīlijs - visaktīvākais no visiem, pacēla bloga reitingu Paldiesiņ! Tikai ja pa tēmu runātu, tad būtu vispār super labi!   
Frēzij,   katrai medaļai ir divas  puses, tādā ziņā, ka jā-mums nav svarīgi ēdienu nosaukums, bet to garša, bet velns parāvis- tak uzķeramies uz tām visām ''carbonārām'' (es par sevi).. Un restorānu tīkli izmanto šo paņēmienu klientu pievilināšanai! Menedžmentam ir jābūt,it īpaši ja konkurence ir liela un tirgus mazs samērā.
Benīta Absolūti tev piekrītu, ka tie ēdieni ir noteikti vairāk baudāmi izcelsmes valstī!   
Max,   strawberry cake ir noteikti super garda!    Tikai tās strawberry-zemenes svaigās būtu šobrīd vairāk kārojamas..ehhh..jāgaida vasariņ!
  
Ansīti! Saldējums arī ziemā šad un tad ir ok     
Guna,   Paldies par klipu un komentāriem!
Lai visiem šodien ir jauka diena!

Skabargu A. 9. dec 2019. 00:21

Mans ir stagnāts   baigais   kuram, nosaukums, ir baigā vērtība  
jo 100 reiz pārbaudīta  tikusi  

Frēzija v. 8. dec 2019. 22:19

  Nosaukumam nav absolūti nekādas nozīmes, brenda birku var piekarināt jebkam  
   ... nozīme ir sajūtām, baudīšanai un šoreiz - izgaršošanai  

Vasilijs P. 8. dec 2019. 18:35

Jo gluži kā Turcijā,daudz viltotas mantas-Falšais zaķis...

Benita L. 8. dec 2019. 13:18

Jā,cilvēku pievelk specifiski nosaukumi.Varbūt tie specfiski baudāmi tikai tur,kur radušies,šeit,pie mums vairāk vai mazāk veiksmīga imitācija.Gaidīsim citplanētiešus,tie noteikti ēd ko neparastu!   

Vasilijs P. 7. dec 2019. 22:23

Un rokas par īsām...

max m. 7. dec 2019. 17:08

cakes strawberry ?

max m. 7. dec 2019. 17:05

Kuras ? Vai tas anglu browning ?

Vasilijs P. 7. dec 2019. 17:04

Vēl tās brūnās kūciņas...

Vasilijs P. 7. dec 2019. 17:03

Žeļezno!

Autorizācija

Ienākt