....... kad zeme zem kājām deg ....... :((

8. jan 2020. 22:01

  


    Nezinu, vai kādu no Jums tas personīgi skar, bet pēdējā laikā par to vien domāju ...., iet bojā cilvēki, mirst dzīvnieki, arī mūsu tautieši ..., kurus piemeklējusi liela nelaime :((
https://www.la.lv/vija-beinerte-australija-liesmas-briesmigakie-vardi-zinas-mes-to-nespejam-kontrolet?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=top


Atslegas vārdi: Austrālija.3

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (44)

Frēzija v. 23. jan 2020. 17:16

    Zariņa kungs, tik tiešām tā nav māksla kādai kundzei  
Tikai manā skatījumā, Tev ne tikai ar smadzeņu šūniņām problēmas, bet arī redze jāpārbauda, nav mans rejošā suņa profils, kamēr citam nolēmusi nocelt jumtu .... pašas jumts jau gabalā  
    Man ne ar vienu nav jāsadziedās, man profils viens un mana dzīve arī viena, ārpus šī ekrāna.
    Turpmāk piedomā pie tā, ko špļauj laukā  

Linards Z. 23. jan 2020. 08:34

Nu abas saldās mēlītes...nu sadziedājušās...nu skaisti....nomelnot citus un apriet jau nav māksla...
Nu patīk jau,ka jūs ievēro...nu patīk tā publicitāte...nu ko lai dara....nav personiskās dzīves...tad jāmāca citi!!!

Frēzija v. 22. jan 2020. 15:58

                  Linard, esmu pati pa sevi  
  Es nebāžos svešās attiecībās - kas kur kā ..., vienkārši neinteresē. Man pietiek ar to, ko redzu, kas nāk no cilvēka paša .... un šoreiz man gribot, negribot - tiec pielīdzināms tai, kura te skraida savus atņirgtos zobus rādīdama un gatava pupu mizās sapīties, ka nav tikusi pie kārotā.
   Tu pats aptver, ko dari!? Izlikt ēterā personīgo saraksti, vai Tu nejūti, ka tas ir ļoti zemiski no vīrieša .. kā saniknots bullis    Vai tādā veidā jānovērtē cilvēka uzticēšanās.
  Ir jau vēl pietiekoši nesabojātu cilvēku, kuram varbūt gribas parunāties par savu dzīvi, man nav nekad ienācis prātā te izlikt personīgo saraksti, tieši otrādi - varu pateikt paldies par uzticēšanos.
  Tā, ka mēģini izkļūt pats no savām saplēstajām skumjām, ko pats esi radījis!!


https://www.youtube.com/watch?v=Mfst9SIs5Pc

Ingrida X. 21. jan 2020. 22:14

      Jā, atbildēju (21:21). Lai Tu pārtrauktu pazemot sevi publiski. Kā izrādās- darīju to velti. Nekas- vsm tiku to darījusi   Kāpēc, ja teikumu/domu iesāki, to nepabeidzi?
      Tu te esi ēna, tāpēc man, pirms sāku atbildēt Tev, bija svarīgi dzirdēt, ka esi reāls cilvēks. Un tad, iepazinusi Tevi caur foto, personiski piesūtītiem, sāku uzticēties. Aizvien vairāk. Protams, ka tgd to nožēloju! Jo- jau otrreiz dzīvē uzkāpu uz tā paša grābēkļa. Laiku atpakaļ tad nepagriezt.

      Un tas, kas un kā notika tad, kad sāki caur netu kontrolēt mani, manu dzīvi- vai tas, Tavuprāt, ir vīrieša cienīgi? Atbildi negaidiu, tīrākā retorika, jo Tu esi pārāk nožēlojami sīks. Caur to- sīka es arī, ka nesapratu to daudz ātrāk.
     (atvaino, Frēzij, ka Tavā ierakstā! Tā tas sanāca, atvaino! Piedod.)

Linards Z. 21. jan 2020. 21:22

Frēzija jau protams Ingridas pusē...prooootams

Linards Z. 21. jan 2020. 21:21

Ak patiesā...vispareizākā,visbaltākā un pūkainākā....tikko izlasīju personisko vēstuli...beidzot atbildēji ...nu ja...es tak vecs...ar mani jau neko nevar pasākt...jaunajiem priekšroka ...tu esi nožēlojama
Tu sevi no malas redzi????????
Makšķerniece
Nevajag mani žēlot...nevajag....tu pati lūdzies manu balsi dzirdēt...mani satikt gribēji...pati
..kaut gan daudz reizes teicies ka pirmā NEKAD neraksti....tie ir meli....un tu to zini!!!
Tu pirmā raksti...tu!!!!

Ingrida X. 21. jan 2020. 20:40

    Frējij. To, ko pateici, saprotu es, saproti Tu.
    Ir cilvēki (un to mums jamācās pieņemt), kuri nesaprot neko, kas nav tiešā tekstā vērsts pret viņiem, konkrēti. Un arī pat tad- nesaprot. Tā nu tas ir. Dmž. Linards nav slikts cilvēks, nebūt. Stulbi ļauns kļuva tad, kad atsacījos ar viņu komunicēt tālāk. Man viņa ir žēl, pat ļoti!, jo tādu dzīvi nevēlu- nevienam. Skumji tikai, ka nesaprot, KĀPĒC vairs neatbildu viņa rakstītajam. Ka visu, kas bija reiz labs, noārdīja pats. Tikai un vienīgi- pats.

Frēzija v. 21. jan 2020. 15:21

   Linard ...

Linards Z. 20. jan 2020. 14:36

Ingridiņai vajag sivēnu????!!!!   
Viņai patīk,ka kviec

Frēzija v. 15. jan 2020. 22:59

     Liktenis mūs saved ar konkrētiem cilvēkiem ...

    "Ikviens cilvēks, kurš uzrodas mūsu dzīvē ir skolotājs. Kāds māca mums būt spēcīgākam, kāds - gudrākam, kāds māca piedot, kāds - būt laimīgam un priecāties par katru nodzīvoto dienu. Kāds vispār mums neko nemāca - vienkārši lauž mūs, bet arī no tā mēs iegūstam pieredzi. Cieni ikvienu cilvēku, lai arī tas uzradies tikai uz mirkli. Jo, ja tas uzradies, tad tam vien jau ir kāda nozīme."
                                                         / Osensel Morihel Ueshiba /

     ... tāpēc, lai kādu netīrību pār mani te gāž, jo nepatika, ka norādīju uz pārkāpumiem, es tikai    saprotu, ka cilvēkam nav kaut kas ar galvu kārtībā, nervu sistēma pieklibo  

Ingrida X. 15. jan 2020. 20:06

Tu raksti:
"to visu jau esmu sapratusi, nu jau pagājušajā gadsimtā, kad man bij tikšanās ar kādu viedu cilvēku un pēc kā, lasīju daudz literatūras, uz dzīvi sāku skatīties citādāk."

Ar mani līdzīgi. Mana Meitiņa saveda kopā ar Sievieti, kura vsp nepieņem nevienu no malas; ar dziļi viedu sievieti, kura reti ir lv, jo risina globālas lietas, Pasaulē. Brīžos, kad šķitis- vnk vairs nespēju tā, kā tas notiek, tika transformēts daudz kas, t.sk.- mana neticība. Un tāpēc, vrb tieši tapēc!, esmu tik neiecietīga pret meliem, izlikšanos, daudzkosību (ja kāds vēlas tgd iesmiet- uz priekšu!)   Pasmejiet par sevi, svētīgi reizēm!

Ingrida X. 15. jan 2020. 19:51

    Lai tak laizās tais blogos, tajos 100gadu apnikušajos pilnmēnešos, pēc mīlas alkstošajos!!! Man šobrīd tas viss vienalga. Ir Cilvēki, Notikumi, Lietas, kas miljons x miljons reižu vērtāki!!!!! .. Frēzij. Es lieku tiem izlikteņiem mieru. Lai siekalojas, lai dara, ko grib. Veltīt savu laiku kam tādam- pašai sevi putekļos tīt.  Un- tas galīgi nav vērts tā! Jo: ikkurai dzīvei- sākuma un beigu punkts. Šeit.

Frēzija v. 15. jan 2020. 19:37

   Pareizi, to viltus siekalošanos ..., ciest nevaru  

Ingrida X. 15. jan 2020. 19:30

    Jā. Es "māku samīļot un sarāt", jo neko nekad netēloju. Ja esmu nikna, tad- līdz pasaules galam! ;))  Ja vēlos samīļot, tad tā, lai kviec, cik cieši!! ;)))  

Ingrida X. 15. jan 2020. 19:24

    Paldies. Man visādu trulu murdziņu krauts te virsū gana daudz. Reizēm tas ietekmē, protams. Šobrīd, neskatoties uz visu, kas notiek, sajūtu, cik laba un stipra esmu. Pret to, pret ko vērts tādai būt.

    Skumstu, nenoliedzami. Cilvēks, kurš aizgājis, pavisam, savā, visdziļākaja būtībā, bija labs cilvēks. Nelabu kļūt viņu rosināja Divkose, kas ar viņa jūtām spēlējās. Tā reizēm notiek. Reizēm notiek bieži.

Frēzija v. 15. jan 2020. 19:15

  Ko lai saka, Ingrida ...., to visu jau esmu sapratusi, nu jau pagājušajā gadsimtā, kad man bij tikšanās ar kādu viedu cilvēku un pēc kā, lasīju daudz literatūras, uz dzīvi sāku skatīties citādāk.
   Aiziet cilvēki, jā un jauni, mana kaimiņiene nupat, arī mana brāļa sieva Magadanā tik negaidīti, cilvēks optimisma pilns, ar cerību skatījās uz dzīvi, bij iespēja man viņu iepazīt, kad ciemojās gadu atpakaļ. Skumji, ļoti skumji tas viss, kad cilvēks knapi 50 pāri un pamet mūs  
     Paldies, Ingrida, es zinu, ka esi cilvēks ar tīru dvēseli, māki samīļot un sarāt  

Ingrida X. 15. jan 2020. 19:08

    Un man nevienam, piulnīgi NEVIENAM!!!!!- nav jāizliekas te labākai, kā esmu.
    Šobrīd skumstu par to, par ko skumstu.

Ingrida X. 15. jan 2020. 19:06

     Un, sākot dienu ar Lūgšanos, aizlūdzu arī par tiem, man- nepieņemami derdzīgajiem, bet- daru to! Jā.

Ingrida X. 15. jan 2020. 19:04

     Zeme, Frēzij, deg ne tikai globālo lietu sakarā! Tā deg arī tāpēc, ka ar saviem meliem, izlikšanos, mahinācijām.... to dedzina ne viens vien!! Un- nerakstu to tikai konkrēto emociju sakarā, rakstu tāpēc, ka tā tas ir!!! ....

Frēzija v. 15. jan 2020. 18:59

  Tā ir, Gunta  
      ... visur valda tikai vara un nauda, iet pāri līķiem neatskatīdamies. Cik zinăm, cilvēks dabā iejaucas ļoti daudz, domādams, ka valdnieks uz Zemes, nepiedomādams, ka ir debess jums, atmosfēra, planētas, zvaigznes utt., ko uztver tikai par jauku spīdeklīti debesīs.

Autorizācija

Ienākt