Kas esi Tu..

27. jan 2020. 01:35

epileptoīds, histeroīds vai šizoīds?



Atslegas vārdi: who is stevie1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (91)

Ingrida X. 16. feb 2020. 17:08

Nē, Ineta Lībe.
Ja es ko rakstu, tad- rakstu NO SEVIS. Tieši to pašu, ko teiktu ne-virtuālā sarunā. Atšķirība?- paužu to rakstveidā, ne mutiski. Tad jau visas intervijas jebkur- netā, presē... ir tikai un vienīgi virtuālā figņa? Forši, ja kas, Ineta Lībe

Vasilijs P. 8. feb 2020. 21:44

drīksti informēt Wašingtonu

Vasilijs P. 8. feb 2020. 21:43

Līdzās angļu bruņutehnika-neprot angliski!

Vasilijs P. 8. feb 2020. 21:35

Kazjolam visi dokumenti ir viltoti-pat izglītības...

Ineta L. 8. feb 2020. 21:27

Ingrid, visi te ir virtuala realitate.

Ingrida X. 7. feb 2020. 18:13

    Ne visi, Ineta, ir virtuāli tēli. Daži, ak vai!, ir arī pavisam reāli cilvēki- ar to, kā izskatās, ar to, ko raksta. Tu saki- karojam? Nebūt. Kā reāls cilvēks var karot ar virtuālu tēlu? Nevar. Tāpēc jau izstājos. Jo neesmu tas- virtuālais.
(tā arī nesatikāmies Jelgavā, un, iespējams, labi, ka tā. Man nav pieņemams tas, kas pieņemams Tev un daudziem.)

Ineta L. 4. feb 2020. 09:15

Ingrida Xx vakar 18:48   Ak un vai! Ne nu man te ar kādu virtuālo tēlu jākaro, ne nu jālaizās. Tu kā parasti visu uztver pārākajā pakāpē, ļoti, ļoti emocionāli. Protams, ka asi uzbraucieni un riktīgi zibens sprakšķi atdzīvina šo vietni, bet ne jau es būšu tā, kas noliks zemē kādu vienu tēlu, izceļot citu. Man patīk Gunas blogu dzeja, tad tā arī saku. Neesmu Brands, lai visu dalītu tikai baltajā un melnajā, un necenties mani nostatīt kādā vienā "karojošā" pusē. Man kādreiz bija vairāk brīvas vaļas un patika "parunāties" blogos, bet šobrīd ar to laiku tā ir kā ir, tādēļ ne visu pārskatu un ne visur piedalos, kur nu vēl savstarpējos "kariņos".
Angello, piedod, mūsu ar Ingridu sarunas laikam nav saistītas ar bloga tēmu.

Ingrida X. 3. feb 2020. 18:48

    Jā, Ineta, tieši tā! Tā laizīšanās ap kaķīšiem, pilnmēnešiem un tml.- stīvēšanās, kurš labāks, gudrāks, skaistāks- sen te piegriezusies. Jā, jā- zinu!- man taču neviens neliek iesaistīties!, un- neiesaistos jau arī vienmēr!   , kaut tajos- anugas atņirgtajos zobos.... brrrr!- tie taču izsaka visu- dīvas spoguļattēls + vārdi, viņas deklamējami!!; lai taču ņemas!!; bet- Tu pati, beidzot ienākusi te no jauna, ko dari?!- laizies. Malacīte! Domāju Tevi mzl citu esam. Labi. Man īstenībā tas viss vienalga. Zinu, ka nevajadzēja rakstīt neko. Uzrakstīju. Un?!  

Frēzija v. 1. feb 2020. 09:52

    Sveiks, Angello!
    Nezinot, kas esi patiesībā, bet Tavas pasakas beigas ieinteresēja      
Aizdomas par šo rakstu bij radušās - kas un kā, ko Tu apstiprināji ar ievietoto komentāru un video   Steve Angello 28. jan. 20:26 - Kasabian stevie. Vienīgi man neskaidrības ieviesa vārds - stevie, tulkojumā google izmeta, ko citu.
    ... mjā, bet rūķīši un sniegbaltīte pasakā bij mīļi  
    .... tad jau es laikam piederu pie šizoīdiem, tikai , ar vienu uzsvaru, kurš tiecas pēc harmonijas visā /pēc manas astroloģiskās zīmes/, ja strīdīgi cilvēki apnīk, pagriežos un aizeju, bet virtuālajā vidē tas viss ir savādāk - neklusēšu uz aizskārumiem un pazemojumiem!

Ineta L. 31. jan 2020. 10:24

Cik piesātināta saruna. Stīvēšanās, kurš labāks, gudrāks, skaistāks? Amigos, šķiet, atdzīvojies, kad ir par ko padiskutēt tā šerpāk. Pievienoto video, ja tas ir video neredzu, tā ka pilnvērtīgi sarunā piedalīties un ar secinājumiem padalīties nesanāks. Man šķiet, ka pārsvarā šizoīds esmu, skan pabriesmīgi Vispār rakņāšanās sevī ir daudz grūtāka, nekā citu analizēšana.

Benita L. 30. jan 2020. 23:30

Kas ir kas?   Bet, ja ir pa druskai no visa?   Elastīgs cilvēks, nevis principiāls,spēs iejusties jebkurä pozīcijā!Dzīvodams dīķī, nedomāsi par slapjām biksītēm! Atkal pupu mizas!  

Ingrida X. 30. jan 2020. 22:50

   A Tu, Steve, sūti mani tālēs zilajās, vēl jo vairāk- par atkārtošanos, fuj!!- va' ne? .. Man viss vienalga- jūtos vnk priecīga, klausoties Savoretti (jā, patiešām!- nebiju gadu+ vismaz!); guvu atslodzi, emocionāli uzlādējoties; un- viss pārējais- štrunts pa dzīvi.. ok. Vnk- ok!; un- lai naksniņa visiem laba!  

Ingrida X. 30. jan 2020. 22:43

Labi.
Lai diena, kura jau drīz...., visiem- laba!  
Lai tas, kā ilgojaties- ļoti!- dod kaut mājienu.... esmu tepat, tuvu.... tak ķer ciet, aiz astes kaut!!! ;))))
Un- lai viss ok, ok, ok, ok ok, ok....... Un tgd- visvisforšākā dziesma no visām.... Dziesma, kura man.... vnk-  


https://www.youtube.com/watch?v=fE37p70UV0I

Ingrida X. 30. jan 2020. 22:35


https://www.youtube.com/watch?v=fE37p70UV0I
(.... vēl un vēl.... un atkal- vēl.... tik ļoti- ĻOTI!!!! ****)

Ingrida X. 30. jan 2020. 21:50

    Vitass nekad- ne tuvu!- nav bijis Robčiks!! Tajā Tu kļūdies, Steve, pamatīgi. Es te nesēžu dienām, man nevajag, lai tam pat ticētu kāds- man vnk nav tik daudz laika, pirmk.; bet to- kas ir kas- atkožu momentā (ne velti esmu tai lauciņā profesionāle ); cik tas nozīmīgi, cik nē- velns to visu rāvis!, bet tās daudzskaitlīgās dīvas galvas jau sen kā trīc, visas   Nu, piemēram, uzkraut kaut jebkuram tik daudz to pauru uz kakla viena.......brrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! sen sviestā, viss!!!!; a veča tad turas, joprojām!! - reveranss dziļš viņai!!    (vai man žēl iedot tik sirdskārotās publicitātes drupačas? Nee. Lai uzlīksmo Ilgastante, ka atkal tika pieskaitīta! ; un drīz jau  sevi- savus atņirgtos zobus pretī raidīs- tā vnk- atspārdoties ).. Makten jautra tante!!!!  

Ingrida X. 30. jan 2020. 21:11

    Nee. Ja esi slikts puika, tad Tu, esot labs, tēlo to pirmo. (konkrēti- nesen laboju šādu domrakstu- vislabākais (patiesākais) puika, kurš to uzrakstīja, centās savā uzrakstījumā būt daudz sliktāks, kā ir. Puika, kurš man mīļš, jo sapratu viņu pārāk nežēlīgi labi..
    Ok. Trumpojiet un pārtrumpojiet viens otru, gūstot kko no tā. Gan Tu, Steve, gan desantnieks- esat abi viens otra vērti. Ne vārdu kaujas to izsaka. Ja Vitass atkal nenolaidīsies zemāk, tad.. (ir tendence tāda).

    Zinu- mani komenti te lieki. Nekas. Vnk- iemaisījos. :D :D .. Atv.! :)


https://www.youtube.com/watch?v=PQRxBbeZ11c

Steve A. 30. jan 2020. 20:38

Morāle... ja Tu vēlies būt slikts puika, Tev ir jābūt labam...

Steve A. 30. jan 2020. 20:36

Man šī versija patīk labāk...

desantnieks V. 30. jan 2020. 20:34

Steve A. 30. jan 2020. 20:31

Robčik.... a šis ir veltījums tieši Tev...  

Autorizācija

Ienākt