Kura ir māte un kura meita?

4. mai 2020. 16:42

Skatījos kautkādu amerikāņu melodrāmu, tur meitene vidusskolniece un viņas mamma, bet izskatās abas bezmaz kā vienaudzes. Max kā vecākā māsa. Es tā padomāju, kas viņiem holivudā aktrišu trūkst, ka meitas un mātes lomām jānozīmē divas bezmazvaivienaudzes trīsdesmitplusgadnieces? Ziņkāres pēc paskatījos info par aktrisēm - man par brīnumu izrādās ka aktrises patiešām vecuma ziņā atbilst savām lomām.
Es vēl saprotu kamdēļ tai vecenei ir jēga smiņķoties botoksoties un zemskalpeļoties. Bet kāda jēga ir tai jaunajai skuķenei uztaisīties par pārziedējušu un apvītušu?
Seviški mani interesē, ko par to teiks vispāradzītās amigosu vecākāsvidējās paaudzes sekssimboles Ingrīda un Kūkolīte.

Atslegas vārdi: izskats11, stils10

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Gunta L. 14. mai 2020. 18:06

Sorry.Mani vairaak interesee filmas saturs nevis gjiimji,tas jaajautaa vizaazjistiem.

Ingrida X. 6. mai 2020. 17:16

     Atkārtošos (arī manā ierakstā šis teik.):
".... man ir paziņa, daļēji - sarakstes draugs, 70+, un ziniet! - reti izdodas tik jaunu un dzirkstošu cilvēku satikt! No viņa staro tāds optimisms un dzīvesprieks, ka reizēm prasās, lai aizdod mazliet! "
Bet kur nu Tev, Maigonīti to saprast! Tev ir savs lineāls, ar baltajām čībiņām galā   

Ingrida X. 6. mai 2020. 16:53

Atbildu ne tāpēc, Maigonīti, ka tiku bezmaz saulītē celta, aha- arī manu atbildi Tu gaidot.. Atbildu, jo Tevis uzrakstītais gana interesants, lai cik jocīgi atbildēt Tevis pagrieztajai pēcpusei, pē!    Tad nu lūk tā, par Tavu jautājumu. Vispirms- kāpēc sieviete, ja viņai jau krietni vairāk kā 30, uzreiz ir vecene? Otrk.- "smiņķoties botoksoties un zemskalpeļoties"- Tavuprāt, visas nupat to vien dara, lai noķertu aiz astes aizejošo jaunību? Tev nekad nav ienācis prātā, ka sieviete paliek sieviete ikkuros gados, arī bez tiem skalpeļiem?! Gluži tāpat, kā sevi cienošs vīrietis nebūt pēc 40, pat pēc 50 uzreiz nepaliek par večuku (jā, jā, reiz viens kungs centās man te iestāstīt, ka šajos gadiņos bezmaz kājas uz kapiņiem jāauj, lai taču auj, kas to vēlas! Un soļo braši tai virzienā!)
Ja kaut ko vēl Tavai pēcpusei neatbildēju, uzjautā droši!  

Gunars S. 6. mai 2020. 06:28

Tu, mozgojobs Maigonis, turpini pilnveidoties. Centies skatīties melodramas, analizēt un pārdomāt to saturu. Tev ir savs spilgts viedoklis ar kuru tu dalies ar mums. Prieks ka esi gatavs uzklausīt Ingridas un Kūkolītes viedokli.(Vai nevari savu portretu nomanīt?  Vai tev ir paātrināta vēdera izeja kur esi nobloķējis! Tā skatīties melodramas ir nogurdinoši.)

Vasilijs P. 5. mai 2020. 17:57

Tie arabi,tie arābi!Ko nu gudriem padarīsi!

antonijs k. 5. mai 2020. 17:55

Tāds kā joks.,..

Dzēsts profils 4. mai 2020. 23:41

AK tiešām interesē!?! Nē nu labi.. mans domu izklāsts sekojošs...
Skatīties filmu(neatceroties pat kādu)un aizmaldīties jau sākotnēji (tiešām  jau filmas pirmajos kadros??? )no filmas sižeta vadlīnijas ..nu skumji!. Turklāt tikai viena doma visas filmas garumā - kura bija meita un kura māte ...Nu ..piedod ,bet tas vairs nav tikai skābekļa trūkums ,bet  gan vecums!!!!Liels..neglābjošs vecums!!!Vai maz vajadzēja citu priekšā zīmēties ,blamēties un imitēt domāšanu?...Būtu nu labāk aiztenterējis uz pagrabu un apčubinājis kartupeļiem  asnus...:P

Autorizācija

Ienākt