Pārdomas

26. sep 2022. 22:05

Pēdējā laikā daudz domāju, kas notiek. Šī brīža situācija pasaulē. Liek meklēt jaunus veidus kā nopelnīt, lai varētu nosekt visus maksājumus. Jo ar šī brīža algu knapi var savilkt galus. Strādāju jau sešus gadus, bet iekrāt nav iespējams. Alga tiek palielināt, bet līdz ar to arī nodokļi aug. Bet diemžēl ar darba grafiku neatliek laika meklēt patstāvīgas darba vietas . Esmu mēģinājusi dažādas aplikācijas diemžēl ar tām nav iespējams  nopelnīt tikai centi. jāapskata iespējas strādāt no mājām . Diemžēl arī šādi darbi nav daudz . Jāturpina meklēt.....

Atslegas vārdi: darbs5610, alga5

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Vasilijs P. 3. okt 2022. 19:58

Idiņš apstiprinot,viņš ļaunu prātu neturot,un tur vietas pietikšot,gan motociklam gan klavierēm.

Melleņu J. 2. okt 2022. 20:51

Kādas ir manas pārdomas šajā sakarā?Cilvēks varbūt vienkārši atradis strādāt fizisku darbu..mētājas no darba uz darbu,meklē vieglas iespējas kā nopelnīt neko daudz nedarot un gaida saldus kliņģerus no debesīm krītam?
Skatos un brīnos par dažiem līdzcilvēkiem..Un cik gan nav dzirdēts..ja alga neatbilst pašu iecerēm ,nemaz nepakustinās mazo pirkstiņu.

Atis K. 2. okt 2022. 17:26

Ja nepratīsi apspēlēt valsti-paliksi jaņos.

Aija B. 29. sep 2022. 10:33

Nekad nepadodies. Ieklausies sevī. Izmēģini to, kas dvēselē mīt. Ja vēlies ko sasniegt , varbūt iestājies kādā rokdarbu grupā. Tur daudz interesanta , var iemācīties no citiem tāpat domājošajiem. Kopā veidosiet izstādes un varbūt arī tavu kādu rokdarbu nopirks. Līdz ar to iegūsi nelielu praksi, stimulu un atklāsi sevī kādu apslēptu talantu , pie kura jāpiestrādā un būs arī papildus naudiņa.

Rihards B. 27. sep 2022. 16:02

Var meginat pelnit ar miesu ta ari tiekot pie baudas. daudzas tagad ta dara.

Vasilijs P. 26. sep 2022. 22:35

Dabūsi Tautas Mākslinieku Raimondu Paulu zem zemes,visi varēsiet ar Godu pavadīt un Pelnīt(iziešana Godmanim uz principiem).LNNK ieskaitot ar pagrabu,no kura no PSRS izbaida,lai neatgriestos.

Autorizācija

Ienākt