.... ak, vai! arī tajās klapatās ir kas skaists :)

10. dec 2022. 18:32

    Nu jā! Tā, ar ko te dalos, ir piektdiena. Trakas jau bija daudzas dienas - ar sasnigušo sniegu, ledu, pļuru virs tā, ar izrakšanos, izkārpīšanos, uzsēšanos.. un kārpīšanos tālāk.. Nē, nu var jau teikt, ka ziema ir skaista, un savā ziņā tā skaista arī ir, protams! Bet - kad klapatu vairāk, kā spēj tikt galā, tad nu ir tā, kā ir..
    Nu, lūk, piektdiena, tā, kas tikko bija. Notīrījos, izkārpījos no pagalma, un? - atkal uzsēdos, iestrēgu.. bāāc! Par laimi kaimiņš - vislabākais kaimiņš! - arī tobrīd devās uz darbu, palīdzēja man, lai nepaliktu tai čupā, pie tam - visiem "pa kājām".. Tāda tā skaistā ziema, ar savu baltumu, ar visu negāciju kluso (dažbrīd baiso) apsegšanu..
    Un tad, kad snigšana jau bija mitējusies, foto, no rīta, pa manas darbavietas logu:


     Un pēcpusdienā, ap 16iem, debesis jau tik skaistas!


     Atrast skaisto visās nebūšanās - vēlu visiem!
     Ar Trešo Adventi!

Atslegas vārdi: ja nu sanāk to ieraudzīt0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (50)

Ingrida X. 23. dec 2022. 21:01

Kam tieši? Man ar jauko kaimiņu vai šifrēto Vasju?!   Ak tu, tētīt - nu gan vēlējums!
(maniem jaunajiem zābakiem labi protektori (riepām gan vēl neesmu nomērījusi, jāsameklē mērāmais ), tā kā - lēnītēm, prātīgi.. pie šā tā pieturoties.. kkā, nebūt..   (tpū! - 3x pār kreiso!) ..

Gunta L. 22. dec 2022. 06:23

Lai jums abiem labi slidojas!

Vasilijs P. 21. dec 2022. 03:16

Tādēļ tik milzīgs Aizsardzības budzets,lai valodas un tradīcijas pētītu(Asanža un Snowdens ko nav atklājuši).Ja kaimiņi tik saspringti,tad noteikti Tirliņš vienīgi tur arī vazājies ar preperātiem,lai kas cits,ne Advente rādītos.

Ingrida X. 20. dec 2022. 19:16

uiii! - "tā teikt" (kļ.)

Ingrida X. 20. dec 2022. 19:15

.. un tagad - izbaudām slidotavu - gan ejot kājām, gan braucot
(jādomā - Jaunā Enerģētikas un klimata ministrija - visu savedīs kārtībā, noliks pa plauktiem, tā treikt! ;D ;D ;D) - gan laika apstākļus, gan plaukstošās cenas) - JV vēlētāji rullē! Paldies!

Ingrida X. 19. dec 2022. 22:39

Viss, Guntiņ, ok; labs kaimiņš - zelta vērtē, vai ne

Skabargu A. 17. dec 2022. 23:40

Vasilijs P. 17. dec 2022. 12:14

Sveķit ņeznakomaja zvezda.Mi otorvani ot konķinenta!

Gunta L. 17. dec 2022. 08:37

Paldies,skaistas bildes,lai veicas Tev un kaimiņam arī!  

Ingrida X. 16. dec 2022. 21:11

   Mans tētis, Vasja, iespējams - ko redz, iespējams - viņam tas galīgi maznozīmīgi, tās sniega toveres, noraugoties no TURIENES.. Jā, mans tētis aizgāja jauns, ļoti ļoti jauns - savos 40 - bija uzcēlis māju, bija Pasaulē nākušas 3 meitas, par to, vai nositis arī čūsku - gan nezinu teikt.. Tāpat, kā nezinu, vai tieši viņš iestādīja to koku, bērzu, kas tolaik auga pie mūsu mājas... Nezinu daudz ko. Un - pajautāt - jau vairs nav - kam, diemžēl.. Ir lietas, kuru kopsakarības, to nozīmi - aptveram daudz par vēlu..

Vasilijs P. 13. dec 2022. 11:53

lai tētis redz,tad noteikti tiks papildināti sniega toveres tilpumi,ja pat no mazākajiem.

Ingrida X. 12. dec 2022. 21:19

Nu jā! - te jau labi sen video vairs nepievienot, tik saiti. "Paldies", amigos bosi!    (un - varbūt emociju zīmītes sen bija laika paplašināt? Aiz ko Jūs visiem astē, aiz neko darīt, tā?)

Ingrida X. 12. dec 2022. 21:16

Šos puišus ir vērts paklausīties - lai arī apzinos, ka viņu (un citu, domājošo, arī) teiktais šajā, tik korumpētajā LV neizmainīs neko, jo joprojām pavalda kariņa-levita kliķe, man tomēr ik pa laikam vajag malku svaiga, nesaduļķota malka, kur lietas tiek skatītas tādas, kāda tās arī ir, bez piemeklētām, neko neizsakošam frāzēm, kur runā reāli.
https://www.youtube.com/watch?v=81D3-Gm0zno

Ingrida X. 12. dec 2022. 21:08

Ansīti, Ansīti, manu mazo brālīti -
Nu sarakstīji te viskautko..    Lasu un cenšos saprast - ko tieši..
* Tev joprojām ir slēpes, ko izvilkt, forši!   Manējās palika mammas šķūnītī, kad aizgāja mamma un aizgāja māja ar visu šķūnīti un garāžu, tostarp;
* Ar slēpēm, vienalga!, man nenokļūt tajā punktā B, tā kā - nav ko..
* Tupeles jau tagad uzmēra traki stingri, pat četrrāpus metoties, nu ja! - atkal ir, ko ķert; tas, ja šī brīža situācijā daudziem nav par ko tās, ar īsto protektoru mērījumu nopirkt, neinteresē tos ķērājus; galvenais - būt postenī un savā amatā svarīgiem, uhh!
* Un - par ko es to ceļa nodokli maksāju, a? Un tās bezjēgas OCTAs it mēnesi, a? - NE PAR KO, Ansīti
  

Ingrida X. 12. dec 2022. 20:56

Ar sniega lāpstu, Vasili, varu noiet metrus padsmit, ja nu traki vajag - ~200 un sirds jau klauvēs traki, nu neesmu tik sportiska, tik varoša! (un - arī vairs ne tik jauna, kā Tu vai desantnieks ), bet -  nevaru n-tos km, dmž., un Tu jau nekad man palīgā nenāc, tik drukā man nesaprotamas lietas , šifru neatsūtot, gadiem. Fui!

Vasilijs P. 12. dec 2022. 04:56

Tā nu tas gan ir.Labāk strādāt ir pa āru,pilna maja komisāru...Sniega lāpstu rokās,un uz priekšu ar uzvaru!

Skabargu A. 11. dec 2022. 11:19

Analoģiski ja sniegā buksē–tur ira tikai  divas vainas  
1. Aci tupeles par vecām,īsām jebšu nodilis ir protektors (zemā šasija)  
2. K kāja nespiež pedālīti grīdā (kurpes pazolīte plāna –vēlams +10 cm)
3. Nodiluši abi spārni (kā kukuruzņikam–AN2 )  
  Nepilnības novērst !!!!!!! un LIDOT LIDOT LIDOT      

Vasilijs P. 11. dec 2022. 03:21

Analoģiski kā durvis-turas uz vienu eņģi,bet tas laiks reiz pienāks,ar klapatām,vai bez.

Skabargu A. 10. dec 2022. 22:23

Šodien mežu izbraukāju–izstaigāju   bija biku sniedziņš uzsnidzis....
.kādi cm 30  tikai slikti tur   jo abpus ceļiņiem tie grāvji    un jau braucot mājup priecājos jo mana iela netīrīta un pa to tik divas sliedes ...braukšana
forša ......kā ar bānīti    a te prieki vējā   jau šogad trakters palaists un babuļkas piepēdojušas   un nācās stūri grozīt ......bitīt matos  
A tā cerēju jau jaunā gadā izvilkt slēpes  100 .gadu iekonservētās un lietot
  piemirstās....   
O!!!! izdomāju: Jaunam gadam prasīš Salatētim dāvanu   Lai atsūta daudz sniega...kādu metru .....nu tā lai grib–negrib bet jāvelk laukā slēpes ........tik tiem komunaļščikiem būs riepas jāpārdur   lai ielu nešķorē un tik jāizdomā fiksi vēl kur naudu likt būs kas no bendža nededzināšanas  ietaupās bet tur jau meičas piepalīdzēs tač jau  

Ingrida X. 10. dec 2022. 20:27

.. nu jā.. neviens jau mums labsajūtu nepienesīs, kā uz paplātes (labiņi - varbūt kādam/ai tas notiek tā, varbūt!), viss jau tikai tajā, kā spējam paši sevi savākt, noskaņot, rezonēt.. Un te nu esmu pārliecināta par 99 - tas, kā sajūtamies, atkarīgs tomēr no mums pašiem. Daudz negāciju? - jā!- bet, tās neielaist sevī dziļi - tas jau manis pašas kontrolē; vai to spēju - nē!; bet - par to nav atbildīgi citi. Jāmainās tikai man pašai. Jācenšas.

Autorizācija

Ienākt