Dainis V. 19. jan 2012. 14:52 Viņa atbildes

SEX IR PATS LABĀKAIS LĪDZEKLIS LAIMĪGAI DZĪVEI

  1. 1
Dainis V. 14. mai 2011. 21:04 Viņa atbildes

ES BIJU SOMIJAA-SOMI IR PAR SEVI,ZVIEDRI PAR SEVI ATTIECIIBAS,KAA LETINJIEM PRET KRIEVIEM,BET PACHEKO KOMANDU SASTAAVUSOMIEM LABAAKAIS PLEIJERS IR ZVIEDRS...HA,ES TOMEER PAR ZVIEDRIEM ESMU VISU MUUZI BIJIS UN BUUSHU,KAUT ARII ESMU VIKINGS,NORVEEGI IETUR SAVU MENTALITAATI-VIESSTRAADNIEKUS NJEM AR NEPATIKU-IZLASEE NEREDZEESI NE ZVIEDRU,NE SOMU,BET TO KAA SOMS IELIKA GOLU KRIEVIEM...!!!TAS JAAIERAKST GINESA GRAAMATAA-REDZEEJI?PACEELA RIPU UN IELIKA DEVIITNIEKAA,PIDZJEC

uz jautājumu vai vēl šaubies, ka Somi vinnes? no Dzēsts profils
  1. 0
Dainis V. 12. apr 2010. 19:12 Viņa atbildes

MANS PRIORITTRAIS SKAITLIS IR 7,BET KAADA DAAMA PANJEEMA AIZ PAUTIEM MANI UN JAUTAAJA ;NU CIK?ATBILDEEJA PATI;DIVI TAVI BUMBULIISHI+DESINJA=3,TAD TEICA;
MAN IR 3 CAURUMINJI,KO LAI ES DARU AR VIENU VIIRIETI?...
ATBILDE;TO IZDOMAAJA SIEVIETE.

  1. 0
Dainis V. 25. feb 2010. 00:41 Viņa atbildes

Ja gribaas churaat,tad neaizmirsti novilkt biksiites;tad var saakt,beigas tavaas rokaas.Taapat ar sexu