ALVILS K. 14. apr 2013. 21:56 Viņa atbildes

LATVIJA NAV NEKADA LATVIESA, BET IR CILVEKI UN BRIESMONI! VISS ATKARAJAS NO CILVEKA KADS VINS IR!

uz jautājumu Praktisks latvietis - kāds viņš ir...? no Dzēsts profils
  1. 0
ALVILS K. 3. feb 2011. 20:53 Viņa atbildes

NOTEIKTI PATIK GULET SAVAI MILOTAI SIEVIETEI BLAKUS. UN KAA SAVAADAAK JA MIIL UN GULI AR CITU

  1. 1
ALVILS K. 28. jan 2011. 02:46 Viņa atbildes

JAA PASTAV JA ABAS PUSES TO TIESAM GRIB. NEVIS VIENS MIL, BET OTRA PUSITE IZLIEKAS.

  1. 0
ALVILS K. 18. dec 2010. 22:29 Viņa atbildes

UN KAS TAD BUTU, JA MACETU SLAUKT GOVI?

  1. 0
ALVILS K. 30. dec 2009. 21:10 Viņa atbildes

KA SAJA GADA BIJA PILNS AR SUDIEM, TA ARI NAKAMGAD.