svetlana b. 30. aug 2012. 15:54 Viņas atbildes

MAN BIJA 1 MILESTIBA KURA MANI IZMANTOJA -TIESI MANU NAIVUMU UN TAD VINS BEIGAS TIKA CIETUMA,BET MANI IZVAROJA.TAS TOREIZ BIJA MURGS MAN NEBIJA KAS MANI AIZSTAV .UN VISPAR ES NEVIENU VIRIETI NEGRIBEJU NEKAD.1,5 GADU GAJU ARSTETIES TADU PAZEMOJU IZJUTU PIRMO REIZI MUZA.BET KAD MANS MILOTAIS IZGAJA UZ TO BRIDI VINAM BIJA JAU SIEVA JO APRECEJAS CIETUMA UN PIENEMA SVESU BERNU.UN TAS MAN NOSITA MORALISKI.UZ DOTO BRIDI MAN JAU IR 2 BERNI UN VIRS BET ES PA NEZINU VAI MILU SAVU VIRU.NEZINU ES NEESMU VIRIESU NIDEJA ,BET KAUKAS MANI SAULAUZTS IEKSEJI .GLABAJU SAVU NEVAIBAS PLEVI TAM CILVEKAM KURS  NEMAZ NEBIJA VERTS TA .UN VIENALGA TIKA SLIKTAJAM.TADA MAN BIJA MILESTIBA.SORRY JA KADS MANI NESAPRATA GRIBEJU PASTASTIT KA NETICU MILESTIBAI

  1. 0
svetlana b. 29. aug 2012. 15:05 Viņas atbildes

es toc vel ne ,neko rudenim vel nesapirku