Iedodiet lūdzu recepti

3. sep 2012. 19:51

Domāju,ka te daudzas dāmas konservē.Man vajag recepti,kā saglabāt svaigus gurķus ziemai-ne gluži Latgales salātus,un arī-lai nebūtu klāt daudz cukura.Būtu jauki,ja nevajadzētu pasterizēt-nosaukt varētu-svaigu gurķu salāti sliņķei ziemā.Paldies

3. sep 2012. 20:20

recepte interesanta,bet āboli būtu jāpērk,un man nepatīk pasterizēt

3. sep 2012. 20:50

Ineta-jau pirms tam lasīju-ber vienīgā vēsā vieta ledusskapis-pati taisījāt un ,kur glabājāt/

Atslegas vārdi: gurķi0

Labākā atbilde

  1. 1
Ineta L. 3. sep 2012. 20:46Viņas atbildes

http://www.receptes.lv/receptes/gurki-ziemai-ar-marrutkiem/
Ar marrutkiem pikanti un garšīgi. Ja ir vēsa vieta, kur salikt burciņas, tad nevajag pasterizēt.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 0
Dzēsts profils 3. sep 2012. 20:13 Viņas atbildes
  1. 0
jana l. 3. sep 2012. 22:48 Viņas atbildes

Piekrītu Inetai- gurķi ar mārutkiem.   Man ne sevišķi vēsā pagrabā pa ziemu gurķu burkas stāvēja tīri tā neko.

  1. 0
Anna L. 3. sep 2012. 22:50 Viņas atbildes

gurkus sagriez ripinas, pilda, pa vidam iemet kiploka daivinas (apm 3 uz 1/2 burku), parlej ar verdosu udeni, pielej nedaudz ellu, sali, etikiki, vaku virsu, nepastarizee, nekarse, ne ko nedara. garso pec kiplokiem. man garaza nostaveja lidz pavasarim, bija edami

  1. 0
Romis E. 4. sep 2012. 08:46 Viņa atbildes

Tu esi vienkārši slinka,nesaimnieciska,tādēļ neviens par sievu-saimnieci neņem!!!
Viegli ieskābē,strilizē pie 78-80 grādiem,iznāks saldskābi,visur lietojami....   
Mana recepte:
Ūdens 10 l.
Esence 70 % 100 gr
Ķiploks 1 daiviņa
Dilles,cik var sabžt starp gurķiem.

Autorizācija

Ienākt