neskariigi...

4. okt 2009. 02:36

...gribeet un uzdroshinaaties...
Shie teksti ir dzirdami biezhi un dazhaados aspektos.Bet,ja tu negribi,tad tas jau nenoziimee ka neuzdroshinies un ja,neuzdroshinies,tas nemaz nenoziimee ka negribi...Vai tik tieshaam,vaardi speej mums jaukt praatus un dziit izmisumaaVai arii,pie vainas,nemaz nav vaardi,bet jeega?

Atslegas vārdi: teksti1

Labākā atbilde

  1. 1
Kaija K. 4. okt 2009. 14:59Viņas atbildes

vārdiem ir gan jēga un diezgan pamatīga....vārdi ir mūsu materializējušās domas...un,ja ir gribēšana, bet nav uzdrošināšanās, tad par maz ir spēka un paļāvības pašam uz sevi...man patīk doma, ka nekad nevajag nožēlot izdarīto, bet gan nožēlot to, ko neesi izdarījis...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (3)

  1. 0
Sarmīte S. 4. okt 2009. 14:49 Viņas atbildes

Gribēt var trakas lietas sadarīt, bet lai uzdrošinātos to darīt, jau ir cita lieta! Ir reizes kad vajag lai kāds vienkārši sirsnīgi ,,pagrūž,, Tevi, citreiz pašai ar sevi jātiek galā un jāpārvar nedrošība. Viss atkarīgs no tā kāda ir tā gribēšana :))))

  1. 0
Dzēsts profils 4. okt 2009. 16:50 Viņas atbildes

Bieži vien vīriešiem "labākajos gados" ir diezgan grūti ko uzdrošināties vai radikāli mainīt personiskajā dzīvē,uzņemties atbildību par kādu,spert patiesi vīrišķīgi cienīgu soli,bet tas nenozīmē ka to viņi negrib.....Tā ir,jā...( nedomāju kādas grēcīgas izdarības,tur jau reti kurš bremzē....)

  1. 0
Dzēsts profils 4. okt 2009. 23:11 Viņas atbildes

Lai uzdrošinātos, bieži vien vajag pašam sevī atrast drosmi - kaut tur iekšā dīdās tas "jā", varbūt "nē"...jo ar gribēšanu būs par maz, ja neuzdrošināsies!!!

Autorizācija

Ienākt