Kapec bernudarzos strada audzinatajas,kuras nemil bernus?

5. mar 2013. 22:10

Esam  jau apradusi ar to,ka bernudarza strada vieni vienigi radinieki un draugi,ta saucama blatu sistema ,ja ari kads svess iemaldas ,tikpat atri ari aiziet.Gribu uzzinat citu domas,kura bernu darza si te audzinataja strada neizpaudisu.Bet cilveks ir neadekvats,sit bernus ,uzbruk kolegiem un nozaka vecakus.Daudz kart vaditajai bij zinots par vinas parkapumiem,bet vina neko nedara .lai  so cilveku atlaistu ,ir bijusi par 3 iesniegumi.Tacu vaditaja atsakas kaut ko darit,jo baidas par savu silto vietu,acimredzot traka auzdzinataja zin daudzas nelikumigas lietas,ko dara vaditaja.
Ka jus domajat vai var tads monstrs stradat ar berniem,kura katru milu bridi var satrakoties un cieteji bus berni.Jo ar so trako pat neviens darbinikes nevelas kontaklteties? Kam ir vel janotiek, lai aizvaktu so trako sizofreniki?

Atslegas vārdi: slima audzinataja0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (8)

  1. 0
Luna L. 5. mar 2013. 23:02 Viņas atbildes

Uzraksti iesniegumu skolu valdei ( pārraudzībā ir arī pirmskolas iestādes )...

  1. 0
jautrite b. 5. mar 2013. 23:05 Viņas atbildes

šobrīd katrs turas pie sava darba

  1. 0
Frēzija v. 6. mar 2013. 00:03 Viņas atbildes

   .... daudzi nestrādā kur sirdsbalss viņus sauc, bet pret bērniem .... tā ir nodevība, tādus šādos amatos nevajadzētu paturēt, pati esmu saskārusies, ka mazais kategoriski atteicās apmeklēt jebkuru bērnudārzu.

  1. 0
Ivo E. 6. mar 2013. 00:57 Viņa atbildes

Man pretjautājums - kā vecāki , to zinot ,var vest savu bērnu uz tādu dārziņu ?

  1. 0
Dzēsts profils 6. mar 2013. 04:40 Viņa atbildes

Tāpēc ka strādāt skolā ar vecākiem bērniem būtu riskanti ,norautos pa muti !

  1. 0
Dzēsts profils 6. mar 2013. 10:24 Viņas atbildes

...tas ir Salatētis ar žagariņu....

  1. 0
aija b. 6. mar 2013. 18:02 Viņas atbildes

kartejo reizi parliecinos par latviesu neizdaribu,un apbrinoju vinu pacietibu,ja kaut kas lidzigs butu noticis krievu berndarza ,tad ta audzinataja jau sen ar zilam acim staigatu un laikam savus bernus nedzemdetu,par savu bernu jastav ka vilcenem ,neviss janogaida kamer tiesam kaut kas nopietns notiks,kad varbut bus par velu

  1. 0
Dzēsts profils 7. mar 2013. 12:04 Viņas atbildes

Ar šo situāciju nav jāsamierinās, bet- jāvēršās tiesībsargājošās institūcijās, Darba inspekcijā, var arī- Patērētēju tiesību aizsardzības organizācija.. jo b/d- tas ir pakalpojuma veids.Protams- ja vecāki var dokumentāli pierādīt- gan audzinātājas neadekvātu uzvedību un nepiemērotību ieņemamajam amatam, gan- to, ka ir vērsušies pie b/d vadības ar sūdzību( rakstisku)- un nesaņēmusi konkrētu atbildi. Šādi- tās ir emocijas, ne ar ko nepamatotas, kas var būt arī- pārspilējumi,  daļa- bērnu fantāzijas, vai kolēģu interpretācija kādai situācijai.

Autorizācija

Ienākt