Cik ilgi abolu sulu varetu turet ledusskapii...

14. sep 2013. 12:39

..bez jebkadiem konservantiem?

14. sep 2013. 12:49

Paldies,Ineta.

14. sep 2013. 13:25

Paldies par konstruktiivajam atbildem.

14. sep 2013. 16:18

Dzershu cik vien vareshu,Elitaa

Atslegas vārdi: veseligaka par kefiru0

Labākā atbilde

  1. 1
Elitá K. 14. sep 2013. 16:14Viņas atbildes

Nepatiik ledusskapii tureet SVAIGAS lietas-kaa izspied -taa izdzer- Nepaslinko!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 1
Nauris N. 14. sep 2013. 14:13 Viņa atbildes

Kamēr pie sidra tiec..

  1. 1
Uldis B. 14. sep 2013. 16:05 Viņa atbildes

Vislabāk uzkarsēt un tad gana ilgi....ja nopasterizēsi un burkās ar metāla vāciņu-ilgi...Man pagrabā ir pa kādai četrus gadus vecai burciņai,bet garša kā tiko spiestai sulai...:)

  1. 0
Ineta L. 14. sep 2013. 12:44 Viņas atbildes

Nekarsētu kādu nedēļu droši. Uzkarsēju gandrīz līdz burbuļiem, burkās iekšā, aizvāko, var stāvēt ļoti ilgi arī bez ledusskapja.

  1. 0
jautrite b. 14. sep 2013. 12:54 Viņas atbildes

Un labāk sulu likt 1 litra burkās-ērtāk lietošanā,jo 3 l un lielākas var pāris dienās izlietot tikai paliela ģimene

  1. 0
Vilnis S. 14. sep 2013. 13:10 Viņa atbildes

Kamēr vīns gatavs.

  1. 0
Dzēsts profils 14. sep 2013. 13:12 Viņa atbildes

Kādus 2vas nedēļas droši ,ja ilgāku laiku,var sanākt etiķis vai skabulis ( vīns ).

  1. 0
Romis E. 14. sep 2013. 23:38 Viņa atbildes

Kāpēc ledus skapī?!    Piejauc vīna raugu un pēc gadiem būs labs padzēriens!!!  

  1. 0
jana l. 15. sep 2013. 15:42 Viņas atbildes

Kamēr nesaskābst. Termiņu nevar prognozēt, atkarīgs arī no trauka, kurā uzglabā, cik bieži to virina..., nu tā kaut kā.  

Autorizācija

Ienākt