..bez jebkadiem konservantiem?
Paldies,Ineta.
Paldies par konstruktiivajam atbildem.
Dzershu cik vien vareshu,Elitaa
Atslegas vārdi: veseligaka par kefiru0
Nepatiik ledusskapii tureet SVAIGAS lietas-kaa izspied -taa izdzer- Nepaslinko!
Kamēr pie sidra tiec..
Vislabāk uzkarsēt un tad gana ilgi....ja nopasterizēsi un burkās ar metāla vāciņu-ilgi...Man pagrabā ir pa kādai četrus gadus vecai burciņai,bet garša kā tiko spiestai sulai...:)
Nekarsētu kādu nedēļu droši. Uzkarsēju gandrīz līdz burbuļiem, burkās iekšā, aizvāko, var stāvēt ļoti ilgi arī bez ledusskapja.
Un labāk sulu likt 1 litra burkās-ērtāk lietošanā,jo 3 l un lielākas var pāris dienās izlietot tikai paliela ģimene
Kamēr vīns gatavs.
Kādus 2vas nedēļas droši ,ja ilgāku laiku,var sanākt etiķis vai skabulis ( vīns ).
Kāpēc ledus skapī?! Piejauc vīna raugu un pēc gadiem būs labs padzēriens!!!
Kamēr nesaskābst. Termiņu nevar prognozēt, atkarīgs arī no trauka, kurā uzglabā, cik bieži to virina..., nu tā kaut kā.