Kā visgaršīgāk un ātrāk pagatavot rīsus?

20. feb 2010. 19:02

Atslegas vārdi: ņam.0

Labākā atbilde

  1. 1
dainis c. 20. feb 2010. 19:30Viņa atbildes

NU galvenais nosacījums ir lai būtu RĪSI. pēc tam var gatavot pēc paša kulinārām vēlmēm.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (9)

  1. 0
Ze B. 20. feb 2010. 19:06 Viņa atbildes

uzvārīt !

  1. 0
Moon M. 20. feb 2010. 19:11 Viņas atbildes

Izvārīt !

  1. 0
Dzēsts profils 20. feb 2010. 19:18 Viņas atbildes

šodien taisu violetus rīsus(sautēju ar sarkanajiem kāpostiem un burkāniem), bet man garšo indiešu versija-apcep garšvielas(kanēlis, kardamons, krustnagliņas) un uzber rīsus, mazliet apbrūnina un pielej ūdeni, lai sautējas, tad cukuru(diezgan daudz) un rozīnes, ābolus, līdz viss smuki izsautējies!
p.s nu kādas 40 min var sautēties...atkarīgs no daudzuma.

  1. 0
Dzēsts profils 20. feb 2010. 19:22 Viņas atbildes

Uzlei ūdeni ,  lai uzbriest un tad ēd!

  1. 0
Dzēsts profils 20. feb 2010. 19:30 Viņas atbildes

tā kā pērku tos, kas jau apstrādāti ar tvaiku, tad vārās fiksi. manējiem garšo biezputras veidā. + sviestiņš un gatavs.

  1. 0
Ewa S. 20. feb 2010. 19:49 Viņas atbildes

man garšo ja rīsus vispirms katliņā apcep..pielek garšvielas un dažādus apceptus dārzeņus..visu vāra kamēr gatavs..beigās va sieru pārr'īvēt pa virsu...vnk un ātri

  1. 0
Dzēsts profils 20. feb 2010. 21:10 Viņas atbildes

Izvārīt paciņu rīsu un pēčāk uzlikt virsū karoti zemeņu zaftes!

  1. 0
Ineta I. 20. feb 2010. 22:47 Viņas atbildes

kad vaari riisus piesauj kariju buus dzelteni un garsiigi:),,protams ari prasaa saaliits,

  1. 0
vienkārši E. 20. feb 2010. 23:35 Viņas atbildes

Izber vistām,redzēs cik ātri apēdās un kā garšo

Autorizācija

Ienākt