Atslegas vārdi: ņam.0
NU galvenais nosacījums ir lai būtu RĪSI. pēc tam var gatavot pēc paša kulinārām vēlmēm.
uzvārīt !
Izvārīt !
šodien taisu violetus rīsus(sautēju ar sarkanajiem kāpostiem un burkāniem), bet man garšo indiešu versija-apcep garšvielas(kanēlis, kardamons, krustnagliņas) un uzber rīsus, mazliet apbrūnina un pielej ūdeni, lai sautējas, tad cukuru(diezgan daudz) un rozīnes, ābolus, līdz viss smuki izsautējies!
p.s nu kādas 40 min var sautēties...atkarīgs no daudzuma.
Uzlei ūdeni , lai uzbriest un tad ēd!
tā kā pērku tos, kas jau apstrādāti ar tvaiku, tad vārās fiksi. manējiem garšo biezputras veidā. + sviestiņš un gatavs.
man garšo ja rīsus vispirms katliņā apcep..pielek garšvielas un dažādus apceptus dārzeņus..visu vāra kamēr gatavs..beigās va sieru pārr'īvēt pa virsu...vnk un ātri
Izvārīt paciņu rīsu un pēčāk uzlikt virsū karoti zemeņu zaftes!
kad vaari riisus piesauj kariju buus dzelteni un garsiigi:),,protams ari prasaa saaliits,
Izber vistām,redzēs cik ātri apēdās un kā garšo