Vai Jums patīk klepus un, kādas Jūsu darbības, ja Jums blakus sāktu intensīvi kāsēt gandrīz līdz vemšanai?

2. sep 2014. 14:21

kādas receptes zināt, kā to izārstēt, neskaitot smēķēšanas atmešanu....?

2. sep 2014. 14:32

ģimenes ārsts skaidro to, ka es smēķēju, tāpēc, kamēr es turpināšu smēķēt, viņš mani neārstēs.

Atslegas vārdi: klepus0

Labākā atbilde

  1. 1
ilga L. 3. sep 2014. 10:27Viņas atbildes

Pret šo klepu , kas reizēm ir mežonīgs un gandrīz izraisa pat vemšanu , nav nekādu recepšu . Ja nu vienīgi kaut kā tiek vaļā no alergijas , kas kaklā ik pa laikam uzrodas (iemesli dažādi) , tādējādi klepu izraisot. Zinu , tādēļ apgalvoju .
Bet - pēc šī klepus var justies ļoti labi ! Ir taču tā , vai ne ?

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (9)

  1. 0
jautrite b. 2. sep 2014. 14:24 Viņas atbildes

pirmkārt -aiziet uz plaušu rentgenu,dzert siltas zāļu tējas -pelašķus,māllēpes ,ceļmallapas,var nopirkt tēju maisijumu aptiekā,aptiekārs arī ieteiks tabletes -atkarībā sauss klepus vai ar krēpām.Rekomendēju aiziet pie ģimenes ārsta

  1. 0
Atis K. 2. sep 2014. 14:57 Viņa atbildes

Veselīgam pīpmaņa klepum nav ne vainas.

  1. 0
Elitá K. 2. sep 2014. 15:05 Viņas atbildes

Labam cilvékam nav zhél palídzét - Silts ,sauss(ne párák)gaiss,vingrojumi ir speciálai lai gljotas atdalás,ljoti efektíva ir profesionála masázha plaushu apvidú!!!  Trekns édiens,shokoláde,kakao.smiltsérkshkju ellja.....aloja ar medu,propoliss elljá.Medu dríkst tikai kausétu vai skjidrumá,savádák bús klepus vél vairák,ja vienu pashu!

  1. 0
Dzēsts profils 2. sep 2014. 15:08 Viņas atbildes

Klepus (http://reiki.ucoz.lv/blog/plausas/2011-08-04-95)

Tā ir vēlēšanās uzbļaut visai pasaulei un paziņot par sevi: "Paskatieties uz mani! Uzklausiet mani!" Tādā gadījumā iemācieties izpaust savas jūtas, neapspiediet sevī emocijas. Droši sakiet to, ko jūs domājat.

Dažos gadījumos klepus pilda savdabīgu bremzēšanas funkciju. Ja jūs nosodāt ļaužu uzvedību, skaļā balsī izsakāt neapmierinātību un kritiku, tad klepus "palīdz" jums saglabāt labas attiecības ar citiem cilvēkiem un iemācīties skaļi izteikt tikai atzinību.

  1. 0
Ingrīda B. 2. sep 2014. 15:40 Viņas atbildes

Klepošana ir svarīgs un dabisks veids, kā organisms rūpējas par kakla un elpceļu tīrību.Taču klepus ir arī svarīgs elpceļu aizsargreflekss, kas var liecināt par kādu slimību.Pirmais, ko vajadzētu darīt, - ķerties pie netradicionālām ārstēšanas metodēm, lai saslimšanas procesu apturētu.Tās ir siltas tējas, jo karstums iekaisuma gadījumā klepu var pastiprināt, kumelīšu vai eikaliptu garaiņu elpošana, karstas kāju vannas. Ārstēšana un atbilstoša pretklepus līdzekļu izvēle atkarīga no klepus cēloņa, jo vispirms ir jāvēršas pret pamatslimību.

  1. 0
Dzēsts profils 2. sep 2014. 15:48 Viņa atbildes

Palieto bebra dziedzeru uzlējumu.....ja elpvadu kaite .....plaušām jātaisa ingalācija no otriem dziedzeriem.....šķidrie ,kas atrodas turpat kur parasti aprakstītie, vien krējuma konsistencē un ir vai nu zeltītā krāsā jeb pēcīgā ....netā gan jau atradīsi info  

  1. 0
Dzēsts profils 2. sep 2014. 18:08 Viņas atbildes

Patikt var meitene/zēns.. Kā var klepus patikt, ko? Uzjautrinājos..
Bet ja nopietni, met to smēķēšanu nost, Tev plaušas jau tik  apkvēpušas, ka organismam atliek tik likt Tev klepot..Beidz ākstīties! Smēķēt nav moderni!

  1. 0
Ritma R. 3. sep 2014. 10:22 Viņas atbildes

Nepatīkams tāds ciemiņš ! Te jau pastāstīja , kā šo nepatīkamo ciemiņu izlikt aiz durvīm ..   

  1. 0
Valija Y. 3. sep 2014. 17:18 Viņas atbildes

Atmet pīpēšanu---ja nepalīdz  sāc atkal...

Autorizācija

Ienākt