MAN TIKAI 35!

9. okt 2009. 09:28

  KĀPĒC SIEVIETEI PATĪK UZDOTIES PAR JUANĀKU, KĀ PATIESĪBĀ IR?

Atslegas vārdi: MAN TIKAI 35 GADI..0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēstss P. 9. okt 2009. 10:05Viņa atbildes

Mož,apnikuši savi vienaudži un Grib sev puišeli vismaz Gultā blakām,ja ne uz ielas!:)

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 4
Dzēsts profils 9. okt 2009. 12:03 Viņa atbildes

uzdodies cik jauns vai vecs vien gribi - ne jau gadi nosaka vecumu, bet gan attieksme pret dziivi! un ja daama labaakajos gados juutas kaa daama mazaak labaakajos gados, veel piedevaam taada arii izskataas, tad kaapeec vinjai par taadu neuzdoties??? cipari, lai paliek pasei :)

  1. 3
Uldis B. 9. okt 2009. 12:28 Viņa atbildes

Tāpēc,ka faktiski nesaprot,cik burvīgas ir nobriedušas sievietes!:)))

  1. 3
Dzēsts profils 9. okt 2009. 12:46 Viņas atbildes

tā prasti jautājot- a tas vecums ir svarīgs? ja tev patīk cilvēks kā cilvēks vai ir svarīgi cik viņam gadu? tad jau uzreiz prasi visu, kam vērte materiālā- auguma iespējas, dzīves vieta un apstākļi, sociālais statuss,bērni, suņi utt.. tādi meli vajadzīgi, jo pēc tādiem prasa... padomā, ja nebūtu vīrieši, kas atteiktu randiņus tāpēc vien, ka nešķiet gana jauna, vai būtu jāga slēpt vecumu? tos muļķa stereotipus no galvām jaizdzēš, tad dzīve būs skaistāka un vienkāršāka.

  1. 2
Frēzija v. 9. okt 2009. 12:54 Viņas atbildes

Ja samaina ciparus vietām, tad arī tie būs tavi īstie gadi, Aivar.
  Bet man vakar palika tikai 9, sasummējot kopā, bet kurš tad īsti melo par tiem gadiem, es piemēram aizmirstu, kad nāk nākošā dzimene, tad sāku skaitīt. Agrāk bij jāskaita gadi, jo pie saviem 21, bij jāņem pase līdz ejot uz kinoteātri, bet tagad uzprasa tikai dakters, nu ja nu vēl Aivars. Ko tas sievietei var mainīt, gadu ir tik cik ir, no malas skatoties, zīlē pats kafijas biezumos, ja tas tevi uztrauc.

  1. 0
Maija (. 9. okt 2009. 10:34 Viņas atbildes

to patīk dzirdet vīriešiem! Un viņi notic ar!

  1. 0
Dzēsts profils 9. okt 2009. 12:31 Viņas atbildes

Sievietēm patīk uzdoties par jaunākām nekā ir patiesībā????? :)))))))))
-a u - ak, dies, vairāk uz pasaules tādu vīriešu kā tu! :))

  1. 0
Dārzniece K. 9. okt 2009. 14:08 Viņas atbildes

    '  Var jau melot savus gadus, bet nedrīkst aizmirst, ka arī vīrietim piemīt saprāts....Nevar taču pensionāre uzdoties pat 35 - gadīgu vai 40 - gadīgu sievieti. Lai cik kopts cilvēks arī nebūtu, tomēr ķermenis ir tik vecs, cik patiesībā ir. Man nekad nav bijis problēmu šajā ziņā, jo nemēdzu melot savu vecumu. Tāpēc arī neesmu nekad iekļuvusi nekādos kuriozos...

vai jē..., tak vīrietim vienlaga...vismaz lielakai daļai, ka tik uz momentu nodomātais tiek:))...pat sievas mammas vecumaa vienam otram un vecmammas ar:)

Autorizācija

Ienākt