Lai LATVIEŠU meitenēm būtu jādzemdē vairāk bērnu?Lai neizmirtu LATVIEŠU tauta.

18. apr 2015. 12:15

NAUDAS jautājums ,tad arī bērnu būtu vairāk.     

Atslegas vārdi: mana grupa v.v.v.203

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 18. apr 2015. 14:19Viņas atbildes

Gandrīz visas sievietes grib kļūt par mammām. Cita ātrāk, cita vēlāk, bet kopumā šī vēlme ir apzināta un diezgan skaidra. Ar vīriešiem ir citādāk. izplatītākie iemesli, kāpēc vīrietis saka "Nē" bērnu ieviešanai.  Materiālās problēmas.
Iespējams, ka vīrietis uzskata, ka sieviete viņu vēlas izmantot, lai pati dzemdētu vienu bērnu pēc otra, bet ģimenes apgādnieks būs viņš. Ar katru gadu barojamo mutīšu skaits augs, viņi gribēs arvien vairāk – pulciņi, ceļojumi, planšetnieki un lepnas dzimšanas dienas ballītes. "Un man tas viss būs jānodrošina!? Nu nē, paldies, neesmu jau ēzelis", nodomā vīrietis un centīgi seko kontracepcijas efektivitātei.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 0
Kurzemniece E. 18. apr 2015. 13:26 Viņas atbildes

pēc kara arī bērni dzima-cits iemesls

  1. 0
Dzēsts profils 18. apr 2015. 18:52 Viņas atbildes

uzstādīt pārāk augstas prasības cilvēka eksistencei-tas ir kādas kultūras gals...nu ko-nākošie startēs Aborigēni...no Austrālijas  un Amazones mūžamežiem-bet jūs-vīrieši sevi atteicot kā Stipro dzimumu, paliksiet vēstures mēslainē.

  1. 0
Elitá K. 18. apr 2015. 20:19 Viņas atbildes

Tá jau saka-ka viens bérns-nav bérns.......Vajag daudzus,vismaz chetrus bérnus tám sievietém,kuras míl bérnus un gatavas savu dzívi veltít bérnu audzináshanai-jo vairák-jo labák!!!!

  1. 0
alberts d. 18. apr 2015. 21:39 Viņa atbildes

Nu shoreiz oponeeshu Irinai,un vai tas ir slikti,ja vismaz viens padomaa par to ka tas beerns buus jaaskolo,jaaaudzina,atvainojos,bet sachakareet vinjus lielas maakas nevajag,un ja kas,tad arii sievietes nonaak pie taa pasha sleedziena,un tas ir tikai atbildiigi pret saviem beerniem,kursh no sheit esoshajiem grib redzeet savu beernu-mazbeernu kaa bomzi....taatad valstij ir peec buutiibas jaadara tikai viena lieta-jarada apstaaklji,lai cilveekam buutu darbs,un mazaak jaacelj gaisa pilis un pa tuksho jaamuld. Reemigraacijas programma man pie pakaljas visas taas programas,es vienkaarshi gribu dziivot nevis izdziivot,man apnicis gaidiit gaisho naakotni ko soliija komunisti,tagad muusu pashu baalelinji,bet Latvija paliek ar dienu jo tukshaaka....

  1. 0
savsem k. 18. apr 2015. 21:50 Viņa atbildes

Ja jau Tu tāds patriots , pamēģini dzemdēt par brīvu  

Autorizācija

Ienākt