1Jautājums patikaZe B.Viņa jautājumi (75)

Kādā mēlē vairāk lietojam lamuvārdus ?

9. mar 2010. 13:20

Nav nevienam noslēpums , ka vissulīgāk var izteikties krieviski ! Nu bagāta ir tā tauta ar savu valodu . Kādā valodā Jūs izsakat savu neapmierinātību vai sašutumu ?

Krievs ar jeņķi sader, kura nācija visvarāk lamājas. Nu ko, laiž uz Ameriku, tur krievs paklausās - jā, gandrīz pēc katra vārda tik “Fuck you!” vai “Shit!” un tādā garā.
Tā. Brauc abi uz Krievzemi, piestāj dzelzceļa stacijā, kur brigadieris nebalsī taurē uz večiem, kas par daudz vagonā iekrāvuši akmeņogles:”Nahuja dahuja nahujariļi, ņihuja - huiņa ņiprohujarit, vihujarivai huiņu nahui!!!”

Varbūt tādā veidā , vai kā citādi ?

Atslegas vārdi: attiecbas2

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 9. mar 2010. 13:49Viņas atbildes

   autobusā divi puiši apspriež vakardienas notikumu(ļoti skaļi runā...)vakar B.....aizbraucāmB....pie B ilzes....B paņemām B divusB...folerusB...izrādījas B ...pa īsuB...gājam B...uz točkuB...tur Tikai B...saškas  B...darinajums................U.t.t...aiz katra varda sekoja...B......ja vēl lamātos,bet tas bija mierīgs satāsts par vakardienu.......???????????

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (4)

  1. 1
Dzēsts profils 9. mar 2010. 13:23 Viņa atbildes

Krieviski.

  1. 1
Aivars K. 9. mar 2010. 13:50 Viņa atbildes

kur vē **solīdāk** izlamāties kā krieviski!..nu nav nevienai citai tautai tik briesmīgu lamu vārdu..

  1. 1
Dzēsts profils 9. mar 2010. 14:48 Viņa atbildes

snacala nexuja,patom xujak ,xujak o nexuja sebe,potom opat nexuja,potom opat xujak hujak o nexuja sebe,potom opat nexuja...............tas ir saluts .....................              

  1. 1
Dzēsts profils 9. mar 2010. 18:07 Viņa atbildes

krievu...................

Autorizācija

Ienākt