Svariigi!!!

8. sep 2009. 21:02

Ljautinji!!!Paliidziet luudzu ar padomu,-kaa ir iespeejams aizmirst sievieti,kuru nepraatiigi miilu,kura,manaa dziivee aizvieto visu svariigaako un buutiskaako,bet kura,diemzheel,mani negrib ne zinaat vairs?Pateicos jau iepriekw!

Atslegas vārdi: Zaales pret miilestiibu0

Labākā atbilde

Nikolajs B. 9. sep 2009. 16:50Viņas atbildes

es zinu vienu veidu kaa vairs paarstāt mīlet kādu.vēlāk es uzrakstīs-es tagad darbā. tikai tur vajag bišķiņ laiku un vēlams pat lai tu šo cilvēku ikdienā satiec...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (6)

  1. 1
Dzēsts profils 10. sep 2009. 22:46 Viņas atbildes

Vai zini-mana dziives pieredze liecina, ka gan viirieši gan sievietes nonaak šaadaa situaacijaa......TAA  IR SAJUUTA KURAI JAAPAARSAAP....
Saproti vienu, ka 2 cilveeki kopaa var buut tikai tad, ja abi to veelaas, bet ja viens no viņiem vairs to negrib, ir jaasakož zobi un (ja Tu viņu miili) tad veeli viņai labu-IEKLAUSIES SEVII,(varbuut Tu miili tikai sevi)
Šķiet, mans deels ir Tavaa vecumaa, viņam ļoti saapeeja ilgi...gadu, vairaak, ( varbuut saap veel tagad), bet viņš ir to sapratis, ka nekaada jeega nav kautko ar varu atguut.
Taa nebuus ne lllllllaime, ne miilestiiba.
Un peec gadiem pieciem taas buus Tavas atmiņas ....SAAPIIGAS , bet par kautko skaistu, netveramu.

  1. 0
Jānis B. 8. sep 2009. 21:17 Viņa atbildes

Pieņemties pašam prātā, un viss! Sievietes nav to vērts lai tās neprātīgi miileetu!

  1. 0
kārumnieks j. 8. sep 2009. 21:29 Viņa atbildes

Izsaku liidzjuutiibu, veciit! Katrs ir izgaajis caur to, dazhs labs, ne reizi vien.... Aimirst neizdosies nekad. Atliek vieniigi samierinaaties un pamazaam atsilt no shiis apseestiibas.
Viedus vaardus dzirdeeju vienaa krievu filmaa "Matj i dochj, eto svjatoe, a zhena chuzhoj chelovek!" :) Nu tas taa, varbuut naakotnee noder :)

  1. 0
Dzēsts profils 8. sep 2009. 23:01 Viņas atbildes

megini vinu ieintereset,pavisam neitrali,it ka starp citu...

  1. 0
~D.~ .. 8. sep 2009. 23:18 Viņas atbildes

Ko Tu tādu viņai nodarīji,ka viņa Tevi redzēt vairs negrib?

  1. 0
Janis J. 9. sep 2009. 11:49 Viņa atbildes

aizmirst - nekad, bet pec kada laika vari kaut ko aizrakstit, pajautatka iet..nu kaut ko neuzkritoshuun tad jau maniis kas un kaa jums tur notiks

Autorizācija

Ienākt