Dārgakmeņu maģija

9. jūl 2010. 15:28

Biju ļoti izbrīnīta, kad nopirku gredzenu ar iestrādātu pusdārgakmeni ametistu (violēts) un kad pamodos no rīta ieveroju, ka akmens ir mainījis savu krāsu - kļuvis zaļš! Internetā atradu informāciju, ka mēdz teikt, ka ametists maina savu toni atkarībā no nēsātāja personības. Bet es nekad nebiju domājui, ka krāsu maiņa notiek tik kardinali no violētas uz zaļu!
Mani ļoti ir ieinteresējis šis jautajums, tāpēc jautāju - varbūt kāds pratīs man izskaidrot kas veicina šā akmens krasas maiņu tieši uz tādu un ne citu krāsu?

Atslegas vārdi: Ametists0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (5)

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūl 2010. 15:30 Viņa atbildes

ametists ir pret dzersanu,domaju padaudz dzer

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūl 2010. 15:34 Viņa atbildes

Man uzdāvināja vienu amuletu no dārgakmentiņa,tas mainija krāsu,tuvinieki ,teica gaidāmas veselības problēmas.neticēju.Tā izrādijāsa taisnība.bēdīgi.

  1. 0
Frēzija v. 9. jūl 2010. 15:34 Viņas atbildes

Domāju, tas maina krāsu no temperatūras maiņām, bet rakstīts, ka nosaka tavu garastāvokli, kaut kur vēl no padomijas laikiem mētajas, atvests no Austrālijas.

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūl 2010. 15:54 Viņa atbildes

piekrītu frēzija lalalā  viedoklim ............. manuprāt , aukstumā tas paliek zils .........

  1. 0
morgana b. 9. jūl 2010. 20:17 Viņas atbildes

akmeniem vispaar jaabuut aukstiem, ja rodas iekaisumi, vai veseliibas probleemas , temperatuura pat minimaali bet mainaas, un akmens arii mainaas, -viss jaunais ir labi aizmirsts vecais, arii viss efektiigaakos medikamentus veido no dabas produktiem

Autorizācija

Ienākt