Dzērveņu debesmannā-garšo?No kā vēl šo prieku var pagatavot?

22. nov 2009. 18:29
22. nov 2009. 18:41

Super,Rasmiņ,jāņogas arī ir manā kontā  

22. nov 2009. 19:15

Kā pagatavo "grābstās"?

22. nov 2009. 19:23

Prasās laikam visas skābākās ogas labai garšai.

23. nov 2009. 08:21

Ķazis iesaka superdebesmannā,es jau šito joku izmēģināju ar skatīšanos uz citu pusi-visa debesmanna pa sienām "pastaigājās"kamēr mikseris griezās.

23. nov 2009. 08:25

Uldi,tad jau tev zin ko vajag-mannā putru ar zemeņu ievārījumu.

Atslegas vārdi: Ņam0, ņam.0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 22. nov 2009. 20:17Viņas atbildes

Jā, pamatā ir manna, dajebkura sula un kamēr puto - jāskatās debesīs (lai pufīgāks sanāk)!  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (6)

  1. 1
Dzēsts profils 22. nov 2009. 18:36 Viņas atbildes

Var debessmannā pagatavot no jebkurām citām ogām. Garšīgs ir no jāņogām.

  1. 1
Dzēsts P. 22. nov 2009. 18:49 Viņa atbildes

Atkal  pa Debesīm grābstās-nolaidies uz zemes!:)

  1. 1
Dzēsts profils 22. nov 2009. 19:21 Viņas atbildes

No visām ogām,sulām,āboliem...:)

  1. 1
Dzēsts profils 22. nov 2009. 21:56 Viņas atbildes

Jā, garšīgs prieks ar jebkurām ogām, zaptēm, mājas sulām!!!
Labu apetīti!!!

  1. 1
Dzēsts profils 22. nov 2009. 22:44 Viņas atbildes

Ja prieks ir DZĒRVEŅU DEBESMANNĀ, tad ŠO prieku var pagatavot tikai no DZĒRVENĒM!  

  1. 1
Dzēsts profils 23. nov 2009. 04:46 Viņa atbildes

Man slinkums saklopeet,mikseris nava,ja Tu pagatavosi ar saldaam ogaam,tad aizteceeshu ciemos! Tikai ne skaabu,man paaugstinaata skaabe kunjgjii...

Autorizācija

Ienākt