pacelties, vai gaidīt pasaules labas gribas dāvanas

17. jūl 2010. 17:33

Aiz nepareizas augstākstāvošu personu darbības vai bezdarbības ,esam nonākuši tur,kur esam! Valdība vēl un vēl mēgina smelt no pasaules bankas ,pretī nedodot, neveicinot razošanas atsākšanu! Nolikvidēja gan Jelgavas cukurfabriku,gan iznīcināja logistiku! Kā rezultātā cilvēkiem ,nereti ar trīs diplomiem,nav darba ,peļņas  iespējas! Kārļa Ulmaņa valdības laikā Latvija kotējās ārvalstīs ar Latvijas bekonu,koksni.Bet, kas ir tagad?  Aplausi Ventspils mēram! Nelielā laikā panācis Ventspils sejas maiņu,cilvēku labāku dzīves statusu! Mazā kopienā tas būtu uzskatāmāk! Lielā, traucē liekais,lielais mehānisms,kur visi riteni nekustas tā ,kā tam būtu jākustas vienotā organismā! Normāli būtu kā senos laikos:darba dalīšana! Piemēram!Citi sēj miežus.Citi gādā par gaļu-audzē lopus.Senos laikos notika kugošana un bartera maiņas darījums !Es tev aunādu,bet tu man to kastroli! Un tagad ir jautājums:Ko tieši tu,Latvijas iedzīvotāj,esi ar mieru darīt,lai Latvija spētu pacelties?

Atslegas vārdi: labklājība3

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 17. jūl 2010. 17:56Viņa atbildes

kur Tu te ražošanu kādreiz esi redzējis? vienīgais kas ražo - vecmeitas saldskāņos pantiņus. reņģēdāji, putras strēbēji.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (6)

  1. 1
Dzēsts profils 17. jūl 2010. 17:41 Viņas atbildes

Mēs, šobrīd, neko nevaram darīt. Visiem ir skaidrs viens: ir, pilnībā, jāmaina valdība. Tas ir tā, kad taisa remotnu: izjauc visas sienas un sāk no plika pamata ar jauniem materiāliem. Tas ir, pilnīgi visus tur stādājošos, līdz pat apkopējai. Bet, kamēr, tur augšā, viņi maina zem sevis krēslus, un dibeni paliek tie paši..........

  1. 0
morgana b. 17. jūl 2010. 18:09 Viņas atbildes

slinkums, cilveekus sadziis atpakal kokos

  1. 0
Dzēsts profils 17. jūl 2010. 18:13 Viņa atbildes

Laikam valdību jāsavāra ziepēs.

  1. 0
Dzēsts profils 17. jūl 2010. 18:38 Viņa atbildes

Šī valdība.

  1. 0
Dzēsts profils 17. jūl 2010. 18:57 Viņas atbildes

Varam šodien triekt valdību ratā, savārīt ziepēs vai sūtīt prom uz Sibīriju, lai mēģina tur gudri runāt vai izdzīvot, vai pazust turienes plašumos, bet paši tak šos ievēlējām, paši teicām "Kaut pastalās, bet brīvā Latvijā". Nu esam pastalās, pat bez pastalām, prom plašajā pasaulē - kā nu kurš, bet visa ražošana iznīcināta, zeme noplicināta, izpārdota.
Ar ko viss sākās - ar iznīcināšanu! Rūpnīcas nevajag, fermas nevajag, neko nevajag! Bet uz plikas vietas pat zāle neaug. Tagad tik atjēdzāmies, ka visupirms domāt vajadzēja - kas būs vietā. Tie tur deputātu krēslos padomāja, kā sevi nodrošināt, bet mēs taču katrs cerējām, ka par mums arī rūpēsies. Nezinu, kādam ģēnijam te jānāk, lai šo valsti atdzīvinātu.

  1. 0
savsem k. 17. jūl 2010. 22:39 Viņa atbildes

Nu , laikam jau katram politiķim un ministram pierīkotu indikatoru , kas iedegtos , kad viņi kārtējās "pīlītes pūstu" ....Kamēr valsti vada melīgi blēži , tikmēr velti ko mēģināt - nekas nelīdzēs  

Autorizācija

Ienākt