Vai garīdzniekiem nevajadzētu atcelt Celibāta likumu ?Garīdznieki tie taču ir vīrieši,kas izliekas ka viņiem seks neint

2. dec 2009. 08:40

Celibāta likums būtu jāatceļ un garīdzniekiem atļaut veidot gimeni.Garīdznieki tie taču ir vīrieši.Seksuālo energiu īpaši jaunie garīdznieki nezina kā izmantot.2008.gadā Amerikā romas katoļu baznīca izmaksāja 615 miļjonus ASV dolāru kompensācijās seksuālās izmantošanas upuriem,kuri cietuši no garīdznieku seksuālās vardarbības.Ja būtu atcelts Celibāta likums.Garīdznieki izveidotu katrs savu gimeni.Seksuālās vardarbības no garīdznieku puses izbegtos.Visa garīdznieka seksuālā energija aizietu savai sievai bērnu radīšanā.

Atslegas vārdi: mana grupa v.v.v.203

Labākā atbilde

  1. 1
Dārzniece K. 2. dec 2009. 09:48Viņas atbildes

       Par kādu celibātu varētu būt runa, ja Romas Pāvestam Pāvilam (lai viņam debesu valstība), izrādās, ir dēls!  Ne jau tikai anekdotes tiek stāstītas par pašu svētāko - katoļu mācītāju- morāli... Tā kā celibāts ir tikai tāda pat KARNEVĀLA MASKA....

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (10)

  1. 1
Aivars K. 2. dec 2009. 08:43 Viņa atbildes

vot ar šito lietu es ar netieku gudrs - nu kā ta Dieviņš saviem kalpiem drīkst aizliegt pašu galveno.. Bībelē tak esot sacīts, ka visām dzīvām būtnēm jāvairojas un jāpiepilda pasaule..[ticīgie to apgalvo]..

vieniigi no jaunajaam ticiigajaam skaistajiem maaciitaajiem nebuus iespeeja atkauties:)

  1. 0
Dzēsts profils 2. dec 2009. 09:22 Viņas atbildes

Paši izdomā sev likumus,uzliek svētulības masku un krīt izvirtībās-tie paši farizeji kas bļāva lai Jēzu sit krustā,un dara to līdz pat šai dienai! Pretīgi.

  1. 0
Dzēsts profils 2. dec 2009. 09:35 Viņa atbildes

Vajadzētu precēties atļaut,vīrieši tak ir,diezi kā viņiem nākās sevi apmierināt.Lūgšanās vai

  1. 0
Ilona M. 2. dec 2009. 09:56 Viņas atbildes

Ne jau visi mācītāji nedrīkst precēties.Tas jau attiecas tikai uz katoļiem un pareizticīgajem.Un vēldzirdēju tādu interesantu "baumu"-ne jau sekss viņiem esot aizliegts,tikai tā precēšanās...

  1. 0
Dzēsts profils 2. dec 2009. 11:22 Viņa atbildes

neredzu neko savaadu... profesionaali sportisti, lieli biznesmenji, maakslinieki pashi bez piespieshanaas atsakaas no sexa... vienkaarshi tas nav aktuaals vai tam nav laika. tas pats ir ar katolju maaciitaajiem - vinji pamataa to dara meerkja labad (kalposhana)... bet tas aizliegums vienmeer radiis precedentus un veelmi to paarkaapt.

  1. 0
Dzēsts profils 2. dec 2009. 20:32 Viņas atbildes

Padomju laikos celibāts katoļu garīdzniekiem uz vienu gadu tika atcelts un tad atkal atjaunots.Kuri paspēja,paspēja...bet ja nopietni uzskatu ka tas nav normāl,ja mācītājam nevar būt kārtīga ģimene.

  1. 0
dace z. 3. dec 2009. 14:38 Viņas atbildes

ne jau visas ticības garīdzniekiem liegta ģimene un seks,katrs jau ir tiesīgs izvēlēties baudīt pasaulīgus labumus,vai kalpot augstākiem spēkiem.Tāpēc vai mums īpaši būtu jālauza galva par kādas ticības likumiem.Un ja skatamies no otras puses ,īsts apskaidrotais nevērsīs savu enerģiju kādu cilvēku pazemošanai vai izmantošanai,viņš enerģiju tērēs tiešām varenām lietām.Un ja seks liek justies mums jauki,tad aizliegumu nav izdomājis visu varenais bet pats cilvēks,kam interese par fizisko baudu ir bijusi 0.

  1. 0
Dzēsts profils 4. dec 2009. 14:54 Viņas atbildes

kaapeec izliekas? varbuut dalja no vinjiem ir impotenti!

  1. 0
Jurijs M. 5. dec 2009. 09:13 Viņa atbildes

Jā ,nabadziņi!!!!!

Autorizācija

Ienākt