Meitenes,pametiet ideju

26. sep 2010. 15:24

salasiju rudens senes ,vai varat ietiekt labu  marinesanas receptiti.   

26. sep 2010. 15:30

Vaasjaaa nu kads sex Te par seneem ir runa

26. sep 2010. 16:34

Ilona.paldies   
Nekasim -nekurim...par ideju ari miljsh paldies. vel var paspeet ari ta ieziemot.    

26. sep 2010. 18:06

   JURI.....BLJAAAVIENS... paldies........

26. sep 2010. 18:48

Un es  naivaa,jautaju meiteneem...................     
PAAALLLLDIES.VISIEM

Atslegas vārdi: receptes644

Labākā atbilde

  1. 4
Dzēsts profils 26. sep 2010. 15:36Viņas atbildes

Mazmazītiņas, kraukšķīgas cūcenītes?    
  Ieber katliņā sēnītes. Lej pāri ūdeni, mēri- cik ūdens vajag lai sēnītes būtu tikko apklātas ar ūdeni, tikpat ūdens vajadzēs vēlāk marinādei. Tad pielej vēl ūdeni, lai sēņi plunčājas un novāri tos.
  Marināde. Ielej katliņā vajadzīgo ūdens daudzumu (tu taču mērīji,  vai ne? ), pieber melno piparu graudiņus, lauru lapas, +nagliņas, vāri 5min. Tikām samizo sīpolīšus un ķiplociņus- pēc pašas gribēšanas- cik, un arī ber katliņā iekšā. Klāt vēl sāli un cukuru pa 1 ēdamkarotei uz litru ūdens un atkal visu pavāri 5min.
Tad saber marinādē novārītās, nomazgātās sēnītes. Vēlreiz visu kopā uzvāri- nu, lai mutuli uzsit,un lej 0,5l burciņās. Katrā burciņā iešauj pa tējkarotei etiķa esences.  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (9)

  1. 3
Dzēsts profils 26. sep 2010. 16:25 Viņa atbildes

Paņem tās un ieskābē , vai iesāli !
Novāri , tad izskalo vairākos ūdeņos , nokās . Pieber sāli , ķimenes , dilles , upeņu lapas un podiņā iekšā . Virsū marlīti un slogu ! Lieta darīta   Visu ziemu stāv( sēnes ) un kad gribi tās ēst , tad biku jānoskalo sāls !

  1. 2
Dzēsts profils 26. sep 2010. 18:02 Viņa atbildes

  Marinē baravikas, rudmieses, bērzlapes u.c. sēnes, katru veidu atsevišķi. Uz vienu kg sēņu marinādei nepieciešams ūdens (0.5-1 glāze), sāls (35-40grami), 80% etiķa esence (6grami), lauru lapas (0.2grami) un pipari (0.1grami).Ja marinē baravikas, tad marinādei bez minētajām garšvielām pieliek arī 0.3 gramus citronskābes (baravikām būs baltāka krāsa), kanēli (0.2grami) un krustnagliņas (0.1grams).

Sēnes šķiro, noskalo, liek verdošā ūdenī, pievieno sāli un, ik pa laikam maisot, vāra. Putas nosmeļ. Pēc tam pievieno garšvielas un atšķaidītu etiķa esenci un turpina vārīt, līdz sēnes grimst marinādē un tā kļūst dzidra. Vārīšanas ilgums baravikām ir 10-15min., rudmiesēm 5-8min., bērzlapēm 15-25min., skaitot no vārīšanas sākuma. Sēnes ar marinādi ātri atdzesē, pilda burciņās, cieši aizvāko un uzglabā vēsā telpā. Sēnes ir iemarinējušās pēc 2-3 nedēļām.

  1. 0
Vasilijs P. 26. sep 2010. 15:28 Viņa atbildes

Sekss-5)variants

  1. 0
Dzēsts profils 26. sep 2010. 16:19 Viņas atbildes

Ilonai -     , man tā pati recepte ..., ņammīgi  

  1. 0
Dzēsts profils 26. sep 2010. 17:06 Viņas atbildes

abas receptes loti labas. Vienigi pie salitajam neberu dilles,man nepatik,dillu vieta -kiploki Vis parejais tiek darits.

  1. 0
Dzēsts profils 26. sep 2010. 20:01 Viņas atbildes

es viņas neēdu...

  1. 0
Dzēsts profils 26. sep 2010. 21:21 Viņas atbildes

senes edu tikai svaigi gatavotas,iesku ari citiem.

  1. 0
Dzēsts profils 27. sep 2010. 02:48 Viņa atbildes

Juris Osis,Tavas sēnes bildē ir no veikala! Tavi padomi pilnīgi garām,esence ir 70%,ko vairāk nevar dabūt ar 1.01.2010 gadu!!! Baravikas,gailenes sacep sviestā un liek burciņās,sēnes nedrīks uzglabāt slēgtā traukā,butolisms.... Sarmīte,atbrauc pie manis,izstāstīšu konkrētāk,tikai gultā!!!

  1. 0
iim e. 29. sep 2010. 13:56 Viņa atbildes

Kur biji ātrāk -- mana grāmata mājās palika!  
Baigi labā ir -- nogriež - uzsprauš uz zara - iet tālāk -- ziemā nāk pakaļ!!!

Autorizācija

Ienākt