palīgā ar padomu!

19. dec 2010. 17:58

māsasdels ,atlidojot no Anglijas,noīrēja mašīnu Rīgā,lai varētu te izbraukāt sievas radus un savusar.Tikko,braucot no Gulbenes,netālu  no Rēzeknes,uzdrāzās virsū leišu furai,kura stāveja ceļa malā.Mašīnai priekša sadragāta,leitim ar ticis.Tālbraucejs pieprasījis 500ls,bet mazais saucis policiju un zvanījis firmai,kur iznomājis to nelaimīgo Audi-100.Firma lūdza policiju nesaukt,bet ja sauc,neteikt,ka īrēta pie viņiem.Policija sastādīja protokolu,norādot,ka mašīna īrēta.Man jautājums-kas te nav tā,kā vajag?

19. dec 2010. 18:17

ko darīt tālāk-īrēt trlu,lai nogādātu to mašīnu Rīgā vai vilkt uz servisu-remontam?

19. dec 2010. 18:22

leitim esot salūzusi mašīna,tāpēc stāvējusi...

Atslegas vārdi: ar0, palīgā0, padomu0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 19. dec 2010. 18:09Viņa atbildes

Viss ir pareizi...taadeelj jau ir OCTA un KASKO apdroshinaashanas polises. Cita lieta, vai auto nomas uznjeemums ir izrakstiijis reekjinu par pakalpojumu.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (2)

  1. 0
Luna L. 19. dec 2010. 18:18 Viņas atbildes

Raisa, pareizi puisis darīja, ka zvanīja policijai
1) Leitis grib izspiest neadekvātu naudas summu, viņa mašīnai ir jābūt apdrošinātai, ja nav, tā ir leiša darba devēja problēma. Pret puisi var vēst tikai regresa prasību tikai apdrošinātājs!!!
2) Jānoskaidro vai leitis vispār konkrētajā vietā drīkstēja noparkot fūru...??? (Iespējams, ka ir pārkāpti ceļu satiksmes noteikumi....parasti viņiem tie ir sēžamvietas apvidū).
3) Iespējams, ka audi iznomatājiem mašīna nav apdrošināta, vai vēl sliktāk - iznomājuši zagtu audi.
Visbeidzot...ja audi iznomātājam mašīna ir apdrošināta, tad ja puisis būs vainīgs (bet tas vēl jāpierāda, tāpēc vien vajag saukt policiju), viņam nāksies samaksāt -atkal pret viņu varēs vērst regresa prasību, bet šoreiz jau par sasisto audi. Gadījumā, ja izdodas pierādīt, ka puisi nav vainīgs, tad visus pretenziju prasījumus gan tiešos, gan regresa kartība prasītos dabūs samaksāt leitis.

  1. 0
Dzēsts profils 19. dec 2010. 19:34 Viņas atbildes

Firmai kautkas iespējams ar dokumentiem nav kārtībā, tāpēc arī raustās... pareizi darija ka sauca mentus, ja jāmasksā tad labāk lai tas notiek pēc taisnības ar visiem protokoliem un aktiem.

Autorizācija

Ienākt