Kirilica ir modē?

16. jan 2011. 13:27

Esmu mazliet atpalicis no 21. gadsimta. Tie segvārdi krievu valodā teitan, kas tas ir - mode, skaitās stilīgi, oriģinalitātes izpausme, slavofīlisms vai vēl kas?
Tie, kas izmanto nikus angļu valodā, man kaut kā asociējas ar banalitāti.
Es gan arī taisos izmantot citu alfabētu. Kafejnīcā nejauši iepļāvu ar vienu arābu. Piespiedu viņu uz lapiņas kaligrāfiski uzskrīpāt arābu rakstībā "Mani sauc Dzintars. Esmu lāga puika". Kad būšu viņu zemēs, visiem rādīšu, izmantošu kā protekciju, pasi, ieteikuma vēstuli.

16. jan 2011. 14:04

Ē, Sondra, izrādi organizatores talantu un izķīķerē "Amigosā" kādu, kam ir tāds daikts kā skaneris (man nav). Tad protekcijas diplomu arābu rakstītībā varētu aizlienēt visai tautai.

Atslegas vārdi: Что это такое0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (4)

  1. 0
Dzēsts profils 16. jan 2011. 13:45 Viņa atbildes

Man te ir savs vārds,uzskatu tā ; viena daļa te slēpjas ar sgvārdiem,jo nevēlas lai meklē viņus ar īstajiem vārdiem Googlē,vai kādā citā reģistrā.Katram ir savi iemēsli.

  1. 0
Dzēsts profils 16. jan 2011. 13:49 Viņas atbildes

Tā nav mode, katrs izpaužas kā grib un kā viņam tīkamāk...nu, varbūt, mazliet vēlas pazīmēties kāda priekšā vai iepatikties bet tas arābu raksts varētu būt interesants pie ķīniešu un japāņu hieroglifiem tā kā esam pieraduši un akceptējuši, nu varētu arābu. Tik jāuzmanās, lai ierakstos neparādās islāmistu norādes un ziņojumi.
Vsp, ja parādīsi, labprāt arī izmantotu savām vajadzībām, protams ar savu vārdu

  1. 0
Dzēsts profils 16. jan 2011. 14:41 Viņas atbildes

...nu... tie arī nāk vēl no 20.gs.,
a kas i', ko , ptfū, proļetela ,   vsmz latviskoju rakstību
man arī ir ēģiptiešu zīmēm mans  vārdiņš zelta kulonā, ja kas , un arī ķīniešu ir,  diez vai te publika ķīniešu hieroglifus sapratīs... vai Tavus arābu, un varbūt kiriļicā ne vecmodīgi, ne stilīgi, bet tā- prosto  vsem dahodčivo    

  1. 0
Dzēsts profils 17. jan 2011. 02:34 Viņa atbildes

Kāds kirilics?!    Šeit ir Latvija,ne Krievija!!! Man skaneris ir,izvēlies sev veceni!:

Autorizācija

Ienākt