Vai DIEVKALPOJUMS ir sava veida izrāde,kur galveno LOMU spēlē Garīdznieks.?

31. jan 2011. 08:39

Katrs Dievkalpojums ir sava veida IZRĀDE. Kur galveno lomu spēlē Mācītājs. Ja dievkalpojums ir labi izdevies , cilvēki pēc tam aplaudē šim mācītājam..Vairākus dievkalpojumus esmu novērojis . Un katrs Garīdznieks šo dievkalpojumu vada nedaudz citādāk. Tā cenšoties, kaut kā piesaistīt cilvēkus šai Dievkalpojuma IZRĀDEI...

Atslegas vārdi: mana grupa v.v.v.203

Labākā atbilde

  1. 1
Tamaara D. 31. jan 2011. 09:13Viņas atbildes

Es uzdotu pretjautājumu,kāpēc ej uz Dievkalpojumu,vai lai novērtētu mācītāju ,draudzi,vai lai atrastu atbildes un iepazītu labāk Dievu? Cilvēku priekšā mēs varam tēlot izrādi,bet Dieva ne,viņš redz mūsu sirdis un  pieņem lai arī kādi mēs būtu.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 1
Dzēsts profils 31. jan 2011. 10:45 Viņa atbildes

~ Ticīgajiem baznīca ir vieta,kurā viņi apliecina savu ticību Dievam savā un apkārtējo priekšā,morāli un garīgi attīrās,
~ Svārstīgie meklē varbūtējas atbildes uz savām problēmām,mēģina savā un apkārtējo priekšā novelt atbildību par savu padarīto uz Dievu,jo balstās uz teicienu,Dievs domā,Cilvēks dara un uztver savā būtībā visu notiekošo kā šova elementu,
~ Neticīgie baznīcu pieņem kā vienu no varas un ietekmēšanas struktūrām,paši nebūdami viņā iesaistīti,noliedz to un visādā veidā pretdarbojas.

       Bet manā uztverē ar Dievu var atrast kontaktu jebkurā vietā,arī neejot baznīcā,ja tā rada neatbilstības sajūtu paša sapratnei par Augstāko varu.Apmeklēt baznīcu vēl nenozīmē Ticēt.

  1. 1
Dzēsts profils 31. jan 2011. 11:26 Viņa atbildes

Nu nezinu,ja dievkalpojumu uztver kā izrādi,tad labāk baznīcā nemaz neiet....ja neticu,tad vismaz nezaimoju....man tuvāka šāda nostāja....bet tas ir man.

kaada starpiiba ,ko kaads  noraganizee...noziime ir attieksmei ,kuri veelas atrasties tajaa ...

  1. 0
Dzēsts profils 31. jan 2011. 08:57 Viņas atbildes

Es parasti baudu Dievkalpojumu ,ērģeles un sakopoju domas baznicā....un ja vēl kāds vīru koris dzied ......tad vispār labsajūta.

  1. 0
Dzēsts profils 31. jan 2011. 09:01 Viņas atbildes

par naudu ij velns danco. skaidrs, ka viņam smuki jārunā, citādi izmetīs no draudzes.

  1. 0
Dzēsts profils 31. jan 2011. 09:11 Viņa atbildes

Varbūt arī,nēsmu par to aizdomājies.eju uz baznīcu tik pa svētkiem.

  1. 0
Inta J. 31. jan 2011. 12:23 Viņas atbildes

...Bībelē ir teikts...:"kur ir divi ,vai vairāki MANĀ VĀRDĀ, tur ES ESMU KLĀT"..uz baznīcu es eju izsūdzēt grēkus-izlīdzināties ar Dievu...pabūt domu biedru sadraudzībā,apliecināt Dievam- savu uzticību ....un protams,noklausīties sprediķi,gūstot atziņas-Dieva vārdā.....man tā nav -izrāde,bet nepieciešamība...tad jau skolu arī var nosaukt par -izrādi

  1. 0
Dzēsts profils 31. jan 2011. 20:13 Viņa atbildes

   Ieklausaties ko raksta Tamāra ! Tā ir maza daļiņ,ko viņa uzrakstija pardievkalpojumu ! Ja es izklāstītu visu lietasbūtību ,jūs visi neko nesapratīsiet ! Izņemot reto ,kā Tamāru !Atveriet savas sirdis Dievam,caur Jēzu kristu tā ciešnām pie krusta manu un mūsu dēļ ! Viņa Svēto asiņu dēļ !

Autorizācija

Ienākt