Kāda ir skaista dzīve?

15. feb 2011. 10:34

Tā, - kas ir kvalitatīvs sekss, paskaidrot šeit neviens nespēj. Tad vismaz par to skaisto dzīvi paskaidrojiet. Bijusī partnere reizēm činkstēja, ka gribot skaistu dzīvi. Kad uzstājīgi lūdzu izskaidrot sīkāk, teica, ka es esot stulbs

Atslegas vārdi: Hm0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (5)

  1. 0
Dzēsts profils 15. feb 2011. 10:58 Viņas atbildes

Variants Nr.1
labs darbs, māja, jahta, mašīna(s), izskatīga sieva(vīrs), paklausīgi bērni, draugi ar tikpat skaistu dzīvi un draudzīgi kaimiņi.
Variants Nr. 2
Dzives piepildījuma misijas ietvaros nesavtīga palīdzības sniegšana Āfrikas sirgstošajiem un bada novārdzinātajiem iedzīvotājiem, pasaules glābšana.
Variants Nr.3
Sava garīgā es pilnveidošana līdz iziešanai no apziņas iziešanai no ierastajiem rāmjiem, kas beigu beigās rada nebeidzamu laimes sajūtu.

Tie tik daži varianti, pašai man ir cits dzīves piepildījuma plāns

  1. 0
Dzēsts profils 15. feb 2011. 10:59 Viņa atbildes

Dz'ivot sadraudz'ib'a ar Dievu un t'a v'ardu ! Tad p'arejais viss iztr'uksto'sais b'us ! UN tev netr'uks no p'arej'a - ne nieka !

  1. 0
vienkārši E. 15. feb 2011. 12:01 Viņas atbildes

Māja ,jahta,mašīna ...vai tā ir skaista/nu nē,es domāju,ka tā ir grezna,bet ne jau skaista.Bet,kas tad īsti ir -SKAISTA?
...negudrēšos,laikam nezināšu,jo proti,vārdu"skaists" jau katrs izprot savādāk.

  1. 0
Dzēsts profils 15. feb 2011. 12:33 Viņas atbildes

Katram/-ai jau būs sava saprašana- kas tad ir skaista dzīve. Vispārināti varētu teikt- tad , kad cilvēks jūtas saskaņā ar sevi un apkārtējo pasauli. Tā biku smalkāk- varbūt- lai būtu viegli dzīvot? Katram savs.

  1. 0
Dzēsts profils 15. feb 2011. 23:16 Viņas atbildes

cik ļaužu, tik mērauklu,atkarīgs no izjūtām, izpratnes un vērtību sistēmas, emoc.vajadzībām
Kādam skaista dzīve asociēsies ar to milj.kontā, villu Grieķijas salā un pers. lidmašīnīti ar kuru tur nokļūt, cits kā ķerts uz tehnoloģijām un skaista dzīve tam būs pēdējo modeļu sakaru ierīces, māja piebāzta ar HI-FI, citam skaistums - rāpšanās Himalajos, citam- niršana pie veco kuģu vrakiem, cits par skaistu atzīs kalpošanu kādai no mūzām, cits- idejai, vēl cits- askēzei.
Skaista dzīve,  ir vnk-ša, bet saprātīgi ērta, ne gluži minimālisms, bet arī ne zīmoli, man vajag lai lietas kalpo man, pilda savu f-ju, nevis es dzīšos pēc tām tikai tamdēļ, lai apliecinātu savu statusu. Izvēlos dzīvot vienkāršāk, bet skaistāk- ceļot, baudīt mūziku un mākslu, saulrietus, puķes, debesistobiš, skaisti dzīvot- tvert mirkli sīkāko, kas saprast liek- lūk, tādēl vien ir dzīvot vērts!

Autorizācija

Ienākt