Vai patiešām GARĪDZNIEKI cīnās ar SĀTANU ??????

25. feb 2011. 10:34

Katoļu garīdznieki bieži savos dievkalpojumos SAKA, ka viņi cīnās ar SĀTANU. Un garīdznieki SĀTANU ir gandrīz uzvarējuši...Nav nekādi saprotams pēc dievkalpojumiem Katoļu garīdznieki smeikē un iedzer alutiņu un brīvajos brīžos izvaro Bērnus... Ne jau visi Katoļu garīdznieki tā dara, bet tomēr ir tādi Katoļu garīdznieki,kas sliktas lietas dara. Kur tad Katoļu garīdznieki cīnās ar SĀTANU. Baznīcās Katoļu garīdznieki vienkārši melo ,ka cīnās ar SĀTANU.. Un ticīgie cilvēki baznīcās tic ,ka patiešām Katoļu garīdznieks baigi cīnās ar SĀTANU.....

Atslegas vārdi: mana grupa v.v.v.203

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (6)

  1. 0
Dzēsts profils 25. feb 2011. 10:39 Viņa atbildes

Arī ar ekonomisko krīzi.Sātanus ir piemirsuši,pilna Saeima ar tiem.

  1. 0
Dzēsts profils 25. feb 2011. 10:42 Viņas atbildes

Parasti cilvēki vien viņi ir-ar visiem tikumiem un netikumiem-tikai ,sakarā ar zināmu varu, to paši ir piemirsuši.Diemžēl karote darvas sabojā visu labo.

  1. 0
Dzēsts profils 25. feb 2011. 10:47 Viņa atbildes

Nu nebūtu vis es pārliecināts par jūsu zemtekstu ! Jo zinu ,ka tas ir nepatiess ! Viens no cīņas veidiem ar sātanu ,tā ir lūgšanas ,ko garīdznieki veic netik dievkalpojumos ,kā mēs to esam paraduši redzēt ,bet viņi to dara kad neviens to neredz ! Jo šī ir garī cīņā ,kas ar acīm nav redzama,to var tikai izjust ! Sātaniskie spēki caur mums iedarbojas ar spiedienu uz smadzenēm un tad tas var pārņem visu mūsu sirdi un organismu ! Tāpēc ir svarīgi atvērt savu sirdi Dieva vārdam un tā gribai būt pār visu un ap visu !

  1. 0
Dzēsts profils 25. feb 2011. 11:10 Viņa atbildes

parasto ljauzju domaas ............. tiem gribas ticeet labajam un ljaunajam - muuzjiigajai ciinjai  . Un kursh ar saatanu var ciiniities, tikai maaciitaaji, taapeec sabiedriibai tie ir vajadziigi !
Aiz maaciitaajiem staav pats Dievs ............ stipra aizmugure , izslavinaats ar saviem paarbaudiijumiem un bezierunu paklausiibu ............. kursh meegjinaas shiem oponeet !!!
Viduslaikos tie kuri apshaubiija maaciitaaju teikto - tika pakljauti inkviziicijai. Ticiiba balstiijaas uz baileem, iebiedeeshanu . Muusdienaas bazniica shiis metodes  nevar piekopt , taapeec arii ticiibai vairs nav taada speeka ............. peec kaadiem gadiem 300 par kristietiibu   lasiis  tikai veestures graamataas un naakotnes ljaudis briiniisies , ka cilveeki  praatos ir bijushi taadi tumsoniibas un ticeejushi mistiskiem elkiem  !!!

  1. 0
Dzēsts profils 25. feb 2011. 12:49 Viņa atbildes

Andi, beidz nu klepot, katru ceturto gadu paši tos pašus jau arī ievēlam

  1. 0
Dzēsts profils 26. feb 2011. 01:45 Viņa atbildes

Necīnās ar Sātanu,ne Dievu,pelna sev maizi uz muļķa tautas rēķina!!!...

Autorizācija

Ienākt