Vai ir iespeejams...

21. sep 2009. 21:56

Vai ticat briinumam?
Briinumam,ka cilveeks speej iemiileeties,taa pa iistam,tik no balss izskanjas,tik no burtu savirkneejuma nenoziimiigos tekstos?

Atslegas vārdi: briinums0

Labākā atbilde

  1. 3
Madara M. 21. sep 2009. 22:19Viņas atbildes

Var, jo cilvēks, kuru Tu ikdienā neredzi blakus, kuru esi tikai dzirdējis vai lasījis, Tavā iztēlē veidojas kā sapņu tēls. Viņš neraksta tās frāzes, kuras noburkšķētu pie sadegušu kotlešu šķīvja, nečukst telefona klausulē vai skaipiņā to, ka kaimiņi atkal skaļi uzvedas, ka darbā rodas ķibele pēc ķibeles, ka patiesībā laiks ir pretīgs odi kož, mušas sīc un viss apriebies. Katrs taču kaut nedaudz, bet sevi "izpušķo", tādēļ saku, ka mēs te dzīvojam, nē, izklaidējamies un meklējam aizmiršanos, nēsādami ne tikai rozā brilles, bet arī rozā ausis.
Piedevām, te jebkurā laikā vari aizbildināties ar kaut ko svarīgu un doties noskatīties hokeja maču, ko diez vai varētu mierīgi darīt realitātē, vari "atpūsties" no sava sapņu tēla, kad, cik un kur vēlies, nav jāatskaitās, kur biji, kad atkal atnāksi, kāpēc neesi nomazgājis šķīvi, iznesis papīrgrozu utt.
Sanāca trakotā atbilde, bet tas nenozīmē, ka man pašai nav ausu vai briļļu, diemžēl vai par laimi man vēl vismaz tās pieder. :D :D :D

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (4)

  1. 1
Dzēstss P. 21. sep 2009. 22:07 Viņa atbildes

Jā-Sievietes ne tādus Brīnumus vien sastrādā!:)
-un ēstgriba pazūd un saule šķiet spožāka un istabā 5-to stūri sāk meklēt...
Bet tas ir tā vērts lai Dzīvotu un Baudītu!:)

  1. 0
Frēzija v. 21. sep 2009. 22:05 Viņas atbildes

Balss izskaņā, vai izskatā var ātri iedegties mīlas uguntiņa, bet tik pat ātri var arī nodzist. Parasti  mīlestība uzplaukst nemanot, varētu teikt uz cilvēku, kurš tevī sākumā  neizraisa nekādas sajūtas. Varbūt tas ir kā kuram.

  1. 0
Dzēsts profils 21. sep 2009. 22:43 Viņas atbildes

Es dzīvoju tādā brīnumā jau 3 mēnešus - sākumā no tekstiem, kas tik daudz ko man iemācīja, pamazām uzzināju, ka arī mūziku raksta, dzeju, sacer dziesmas un dzied un ir īsts garīgs skolotājs, foto redzu, bet mūs sķir tik milzīgs attālums, ka pagaidām neko vairāk nevaram, kā tikai sarakstīties, runāties caur aģentu (līdzīgi skaipam)...
Ir iespējams...tik man tas nāca negaidot, nemeklējot - pamazām uzplauka!!!

  1. 0
Dzēsts profils 22. sep 2009. 04:58 Viņa atbildes

Iespējams ir viss,tikai bikses nevar uzvilkt caur galvu!!!

Autorizācija

Ienākt